Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No když se na uchu displej sám vypne (iPhone), tak problém nemáš....

Tyhle HW vychytávky se mi u Apple líbí, nedávno říkal jeden lodař, že iPhone používá na palubě jako kompas a zároveň přístroj na měření rychlosti větru a celkem ty údaje souhlasí s profi přístroji.

• Odpovědi 75
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak to jsem ani nevěděl, to je super, ted už určitě technické oddělení HTC nedočkavě čekají na iPhone 4G aby doplnili nové funkce :)

Odesláno
Tak to jsem ani nevěděl, to je super, ted už určitě technické oddělení HTC nedočkavě čekají na iPhone 4G aby doplnili nové funkce :)

Přečti si nadpis, tedy spíš podnadpis tohoto vlákna.

Odesláno (upraveno)

První iPhone neměl HSDPA/HSUPA, ba ani 3G, HTC telefony už 2 roky před ním, první iPhone neměl ani GPS, HTC telefony opět roky před ním. Dnešní HTC má 800x480 4.3" LCD, iPhone 2.5x méně bodů a jen 3.5". Kompas v mobilu nabídla mimochodem jako první Nokia. ;) Klidně si věř, čemu chceš, ale považovat právě Apple za "průkopníka", když v 99% případů jen několik let pozadu následuje konkurenci, je hloupé. iPhone 3GS je už softwarově / hardwarově ok, relativně průměrný (oproti hrozné první generaci), ale jedná se o dostihnutí v pár oblastech konkurence, ne předběhnutí. Konkurence je dál.

Nicméně k tématu - jak jsem psal výše, na hraní bych doporučil Motorola Milestone. HD2 je parádní telefon a PDA, ale má životnost tak max 1 rok, pak WM končí a nastupuje (bohužel nekompatibilní) WP7. WM6.5.x je skvělá profi platforma, ale prostě bude dožívat, ne rozvíjet se. Nahradí ji masověji zaměřené WP7. Pokud ti toto nevadí, pak ale HD2 :)

Upraveno uživatelem Radek Hulán
Odesláno

Achjo... takže budu dál v zapařený koupelně v horký vodě relaxovat a číst chronomag na zapařeném displayi iPhona.

Argumenty jsou jasný, asi se odmiluju od vizáže HD2 a počkám co bude. Pokud přijdou co nejdřív s novým HD3? s WM7, tak do něj asi půjdu.

Tedy pouze za předpokladu, že se nebudou vracet k ovládání stylusem. Snad to bude co nejdříve.

No... nepotěšili jste mě :-) Ale vážně, asi je čas počkat a o to víc dík za názory, které to se mnou myslí dobře. Jen se bojím co přinese WM7.

A taky uvidíme co iP 4G. Přijde mi, že obě platformy si na vzájem vymění svoje přednosti :-)

Odesláno

Milil: nevidím v tom problém, napsal jsem holý fakt, tedy že HTC kopíruje některé funkce (tak jako ostatní) iPhone, je na každém co si koupí, v tom problém nemám. Jediný kdo tady neustále vytváří flame je R.H., který do nekonečna bude omílat že Apple je "svinstvo".

Odesláno (upraveno)
flame je R.H., který do nekonečna bude omílat že Apple je "svinstvo".

Nebuď za pomatenou ovci a nelži. Napsal jsem jen, že HD2 -má- kompas, což je pravda, jako reakci na tvůj původní blábol o tom, že nemá.

http://www.htc.com/europe/product/hd2/specification.html

Přesná citace: "@Josef01: HD2 má kompas " - kde v tom vidíš napsáno, že Apple je svinstvo? Ovčí mlha?

Achjo... takže budu dál v zapařený koupelně v horký vodě relaxovat a číst chronomag na zapařeném displayi iPhona.

HD2 je fajn. Pokud kupuješ telefon na 6-12 měsíců. Většina lidí jej ale nemění tak často a pak chce jít do něčeho s lepší perspektivou vývoje aplikací. A na slušný internet to chce netbook, ne telefon ;)

Odesláno
První iPhone neměl HSDPA/HSUPA, ba ani 3G, HTC telefony už 2 roky před ním, první iPhone neměl ani GPS, HTC telefony opět roky před ním. Dnešní HTC má 800x480 4.3" LCD, iPhone 2.5x méně bodů a jen 3.5". Kompas v mobilu nabídla mimochodem jako první Nokia. ;) Klidně si věř, čemu chceš, ale považovat právě Apple za "průkopníka", když v 99% případů jen několik let pozadu následuje konkurenci, je hloupé. iPhone 3GS je už softwarově / hardwarově ok, relativně průměrný (oproti hrozné první generaci), ale jedná se o dostihnutí v pár oblastech konkurence, ne předběhnutí. Konkurence je dál.

Nicméně k tématu - jak jsem psal výše, na hraní bych doporučil Motorola Milestone. HD2 je parádní telefon a PDA, ale má životnost tak max 1 rok, pak WM končí a nastupuje (bohužel nekompatibilní) WP7. WM6.5.x je skvělá profi platforma, ale prostě bude dožívat, ne rozvíjet se. Nahradí ji masověji zaměřené WP7. Pokud ti toto nevadí, pak ale HD2 :)

Nečekal jsem od tebe nestrannost, když jsem hledal informace o HD2, která se mi líbí, dostal jsem se i na tvůj web.

Předesílám, že to nemyslím zle, ale přijde mi, že ne Apple, ale ty děláš z uživatelů ovce a diktuješ jim jaký názor na věc mají mít.

Třeba ten kapacitní display... pokud bych ho neměl v iphone přes dva roky, po přečtení bych nabyl dojmu, že nejenže s ním padá jednoduchý náčrt čehosi na cestách (což jsem se snažil vyvrátit v prvním postu tohoto vlákna), ale že ani práce s ním, pro jeho vstupní rozlišení vůbec nebude možná a pohodlná. Nechci se teď bavit o office a jeho ovládání, tam asi bude určitě pohodlnější stylus, ale pokud převažuje práce s office, proč ji dělat na telefonu? To je ale fuk.

Přijde mi, že se nepohodlným dotazům vyhneš a nebo omeleš velkej display a oproti tomu vypíchneš horší hodnotu něčeho u iPhone.

Řekni mi ale, jak se díváš na to okopírování, vykradení, inspirování se... ve věcech, které jsem někde nahoře popisoval.

Ve zkratce, ovládání jako prohlížení fotek, jejich zvětšování totéž u web stránky, ale i look obrazovky při volání, odemykání, nebudu to dál rozpitvávat, musíš vědět co myslím.

Odesláno
HD2 je fajn. Pokud kupuješ telefon na 6-12 měsíců. Většina lidí jej ale nemění tak často a pak chce jít do něčeho s lepší perspektivou vývoje aplikací. A na slušný internet to chce netbook, ne telefon ;)

Jo, v tom díky za radu, toho jsem si vědom i když myslím, že bych s HD2 dva roky vydržel a to je u mě doba přes kterou telefon nemám, tedy krom snad N6210

Odesláno
Přijde mi, že se nepohodlným dotazům vyhneš a nebo omeleš velkej display a oproti tomu vypíchneš horší hodnotu něčeho u iPhone.

Hm. Nebyl jsem to já, kdo ti doporučuje Motorola Milestone a od HD2 tě spíše odrazuje, s poukazem na nulový vývoj za 6-12 měsíců? Byl :)

Jak je někde slovo "iPhone", část (jinak inteligentních) lidí zjevně vypne mozek.

Odesláno

Jo, byl jsi to ty, proto jsem děkoval všem kdo mi poradili počkat (nebo tedy kouknout i jinam)

Jinak jsi mě neodhadl, já nejsem ani přes dvouleté vlastnictví iP se kterým jsem spokojen, žádný apple fanatik.

Necítím nenávist ani k jiným značkám. Přesto že jsem měl asi nejvíce nokií, nehaním Sony Ericsson ani jiné výrobce a totéž v platformách.

Ze tvých vyjádření které jsou chvílemi opravdu tendenční ten pocit nemám.

A opět jsi neodpověděl na nepohodlnou druhou část mé otázky.

Odesláno (upraveno)
Řekni mi ale, jak se díváš na to okopírování, vykradení, inspirování se... ve věcech, které jsem někde nahoře popisoval.

Já nevím, zda toto něco "vykrádá" - viz hlavní obrazovka u HD2, detail kontaktu (včetně provázanosti na Facebook, což Apple nemá), pohled na email, předpověď počasí (vše z oficiální ROM), versus iPhone. Pár základních věcí, a připadají mi 100% originální (a dle mého názoru i výrazně lépe navržené a použitelné na HD2, ale to může být i věc vkusu a zvyku). Vzhledem k tomu, že PDA jsou zde více než 10 let, většina věcí byla před iPhone a ten jich část nutně zkopíroval ;) A i kdyby část zkopírovalo či inspirovalo se HTC u Apple, je to problém případných sporů mezi Apple a HTC, mě je to jako zákazníkovi jedno. Nokia žaluje Apple, Apple žaluje Nokii, Motorola žaluje Apple, Apple žaluje HTC, k HTC se asi přidá Google. To jsou "politické" hrátky, ne vykrádání.

htc-hd2-01.jpg vs mainscreen.PNG

htc-hd2-03.png vs adding-a-prexic-to-iphone-contact.jpg

htc-hd2-05.png vs iphone_email_delete.jpg

htc-hd2-08.png vs snapshot1199749224.png

Odesláno
Já nevím, zda toto něco "vykrádá" - viz hlavní obrazovka u HD2, detail kontaktu (včetně provázanosti na Facebook, což Apple nemá), pohled na email, předpověď počasí (vše z oficiální ROM), versus iPhone. Pár základních věcí, a připadají mi 100% originální (a dle mého názoru i výrazně lépe navržené a použitelné na HD2, ale to může být i věc vkusu a zvyku). Vzhledem k tomu, že PDA jsou zde více než 10 let, většina věcí byla před iPhone a ten jich část nutně zkopíroval ;) A i kdyby část zkopírovalo či inspirovalo se HTC u Apple, je to problém případných sporů mezi Apple a HTC, mě je to jako zákazníkovi jedno. Nokia žaluje Apple, Apple žaluje Nokii, Motorola žaluje Apple, Apple žaluje HTC, k HTC se asi přidá Google. To jsou "politické" hrátky, ne vykrádání.

Obrázky pěkný, ale mluvíš trochu o něčem jiném. Já měl na mysli třeba to ovládání prsty. Zvětšení, zmenšení, poklikem zpět na původní velikost atd.

PDA jsou tu sice 10 let, ale se stylusem, tohle ovládání je relativně novinka.

Soudní spory, to je pravda, ale já se tě neptám jako právníka.

Odesláno

Ach jaj, zas oničom debata... Radek, podľa mna ten, komu sa zastavuje mozog keď vidí slovo iPhone si tu ty, bohužiaľ... Píšeš, že iPhone nemal 3g, GPS a htc malo, okrem iného aj iný výrobcovia, pretože to nieje výmysel htc... Popieraš snáď kopirovanie iPhone sw pri novom wm7 ? Si až tak zaslepený ?

Btw napr previazanosť fb s telefónnym zoznamom je samozrejme aj na iPhone, zisti si najprv fakty ;) a snaž sa byť aspoň trochu objektívny ;)

Odesláno
Zvětšení, zmenšení, poklikem zpět na původní velikost atd.

A proč si myslíš, že s tím přišel první Apple? Multi-touch není inovace Apple, byl zde už mnohem dříve (1982: http://en.wikipedia.org/wiki/Multi-touch), na něco poklepat prstem aby se to zvětšilo či zmenšilo je také stará idea (třeba Opera Mini ji má od počátku). Určitě je dobrý nápad takto ovládat telefon, ale není to doména iPhone. Ten to spíše "vykradl" a masově rozšířil.

Nicméně ze zákazníků to nikoho nezajímá, důležitý je výsledek, a i ten je vidět na předchozích screenshotech. A HTC Sense je zde zjevně autorské dílo nezaložené na něčem cizím.

Odesláno (upraveno)
Btw napr previazanosť fb s telefónnym zoznamom je samozrejme aj na iPhone, zisti si najprv fakty ;) a snaž sa byť aspoň trochu objektívny ;)

HTC HD2 umí ihned po prvním spuštění to, že mám informace o kontaktu nejen statické, ale mohu z této jedné obrazovky (bez přepínání se jinam) rychle poslat email, SMS, MMS, také vidím propojený profil na Facebooku, avatar z Facebooku, poslední status update z Facebooku, poslední fotoalba kontaktu, a jedním kliknutím si vypíšu seznam SMS zpráv od/pro daného člověka (konverzace), MMS zpráv a jeho emailů, plus příchozí / odchozí hovory. Absolutně vše o kontaktu mám přehledně na jednom místě. Toto iPhone opravdu neumí, jeho koncepce (nejen) kontaktů je zcela objektivně zastaralejší (stará pár let). Ale určitě to do verze 4.0 okopíruje od HTC.

Zde je to jasně vidět - avatar je z Facebooku, dolní záložky (tabs) slouží pro přehled základních informací, SMS/MMS, emailů, Facebook status updates, a přijatých / odchozích hovorů.

htc-hd2-03.png

To je luxusní věc, která značně zrychluje práci s kontakty.

iPhone primitivnost nic takového nemá:

adding-a-prexic-to-iphone-contact.jpg

Odesláno (upraveno)

avatar mi zobrazuje v zozname samozrejme tiez :) konverzacia v sms tiez ;) ostatne veci ako status nie, to naozaj k zivotu nepotrebujem :D

a samozrejme ze si vyberies len to,co potrebujes,to zhodis,pricom to je vec,ktora je pre mnozstvo pouzivatelov nepotrebna a tvaris sa, aky je iphone neduh tejto doby a vsetko je zle a stare :D Ver tomu,ze ak to bude pouzite v iPhone 4.0, nebude to aspon tak enormne okate ako kopia OS iPhone v systeme WM7 ;) zloz si uz tie klapky z oci a priznaj si,ze fanatizmus, ktorym sa tu ohanas ovplyvnuje bohuzial teba :)

este jedna vec, zoznam kde je dr. clooney je dost neobjektivny :) Samozrejme,ze sa k nemu da dat ovela viac moznosti,ako napr mail,co je samozrejmost, url adresu,alebo adresu bydliska, ktora je prepojena na moznost navigacie napriklad :) takze si zas mimo :) vravim ti,zaklad je ten telefon vyskusat a nie fanaticky odsudzovat ;)

Upraveno uživatelem Benne

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...