Baker Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Odesláno 17. března 2010 Omega Speedmaster Professional Apollo-Soyuz "35th Anniversary" Limitka 1975 ks k 35. výročí "vesmirneho setkani" kosmonautu Thomase Stafforda a Alexeje Leonova.
Baker Odesláno 17. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. března 2010 Omega Constellation Double Eagle 4 Counter Chronograph
Baker Odesláno 17. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. března 2010 Omega Seamaster Ploprof 1.200M - White Dial
Baker Odesláno 17. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. března 2010 Omega Seamaster Aqua Terra Annual Calendar
puralex Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Odesláno 17. března 2010 ty Ploprofy v bily sou paradni !!!! uff
PhoeniX Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Odesláno 17. března 2010 No mně se zase líbí ty aqua terra. Jsou to krásné uni hodinky, které se dají doplnit o spoustu řemenů.
nastycrew52 Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Odesláno 17. března 2010 nemůžu se vynadívat na ty speedy. neví někdo orientační předběžnou cenu? že bych prodal obě ledviny a ještě něco
Dantechno Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Odesláno 17. března 2010 Omega Speedmaster Professional Apollo-Soyuz "35th Anniversary" - Hezky dynko s motivem "tesne pre zasunem"
tombed Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Odesláno 17. března 2010 (upraveno) ty speedy jsou super, cifr vypadá jak přejetý smirkem, člověk se nemusí bát, když štrejchne hesalit o futra, na tom se to ztratí... Má to evokovat měsíční krajinu nebo co? Apollo-Sojuz si přece dali scuka ve volném vesmíru... Ale líbí se mi to hodně... Á už jsem to našel v Hajkově vlákně, takže černý meteorit... Ale c peněžence po nich zbyde spíše černá díra... Upraveno 17. března 2010 uživatelem tombed
nastycrew52 Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Odesláno 17. března 2010 ty speedy jsou super, cifr vypadá jak přejetý smirkem, člověk se nemusí bát, když štrejchne hesalit o futra, na tom se to ztratí... Má to evokovat měsíční krajinu nebo co? Apollo-Sojuz si přece dali scuka ve volném vesmíru... Ale líbí se mi to hodně... Á už jsem to našel v Hajkově vlákně, takže černý meteorit... Ale c peněžence po nich zbyde spíše černá díra... koukal jsem na wus a hodně lidí si myslí, že cena bude kolem 10k dolců. jen pro upřesnění se jedná o dabl safír a strojek by měl být klasika 1861
skalis Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Odesláno 17. března 2010 Á už jsem to našel v Hajkově vlákně, takže černý meteorit... Ale c peněžence po nich zbyde spíše černá díra... Ano, jde o tzv. Widmanstättenovy obrazce, ktere jsou charakteristicke pro zelezne meteority (byvaji videt na vylestene a naleptane plose).
Hape Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Odesláno 17. března 2010 Všechno jsou to vzkutku krásné kousky !
chacharoid Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Odesláno 17. března 2010 Ano, jde o tzv. Widmanstättenovy obrazce, ktere jsou charakteristicke pro zelezne meteority (byvaji videt na vylestene a naleptane plose). v kostce by mě zajímalo, jak jde teda z těch černobílých fotek odhadnout barva
skalis Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Odesláno 17. března 2010 v kostce by mě zajímalo, jak jde teda z těch černobílých fotek odhadnout barva Barva? Psal jsem zelezne, ne zelene... Tzn. meteority slozene z zeleza/niklu. Kdyz jsme u toho, tak jsou mezi meteority zastoupene ve srovnani s ostatnimi druhy malym procentem.
ricous Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Odesláno 17. března 2010 v kostce by mě zajímalo, jak jde teda z těch černobílých fotek odhadnout barva Dle červeného nápisu Speedmaster usuzuju, že se o č/b fotku nejedná...
chacharoid Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Odesláno 17. března 2010 Barva? Psal jsem zelezne, ne zelene... Tzn. meteority slozene z zeleza/niklu. Kdyz jsme u toho, tak jsou mezi meteority zastoupene ve srovnani s ostatnimi druhy malym procentem. já se ale neptal na hodinky a jejich černobílé fotky :-)
skalis Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Odesláno 17. března 2010 já se ale neptal na hodinky a jejich černobílé fotky :-) V tom pripade te otazce nerozumim a prosim o jeji upresneni.
Murphy97 Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Odesláno 17. března 2010 Je to něco jako "první láska". Omegy (jako mé první opravdové hodinky) mne asi trochu postihly a myslím, že jen tak nepřestanou oslovovat. Mohl bych nosit klidně všechny výše zobrazené. Jo, a kupte už někdo ty Lupinovy AquaTerry. Už se na to nemůžu dívat...
tombed Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Odesláno 17. března 2010 Ano, jde o tzv. Widmanstättenovy obrazce, ktere jsou charakteristicke pro zelezne meteority (byvaji videt na vylestene a naleptane plose). díky za osvětu Skalisi
Jarett Odesláno 18. března 2010 Nahlásit Odesláno 18. března 2010 Speedmastery jsou parádní. Pravda, limtka 1975 kusů asi nijak nízkou cenu mít nebude .... alespoň je nebude mít každý že ? Constellationy mi jaksi nikdy nepřirostly k srdci, ale tyto vypadají přinejmenším zajímavě. PloProfy v bílé ? tak to je podle mě módní výstřelek pro přítelkyně hloubkových potápěčů .... Aqua Terra je prostě nadčasová klasika ... zde povýšená do novější formy.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se