Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Omega Speedmaster Professional Apollo-Soyuz "35th Anniversary"

Limitka 1975 ks k 35. výročí "vesmirneho setkani" kosmonautu Thomase Stafforda a Alexeje Leonova.

omgsoy1.jpg

omgsoy2.jpg

omgsoy3.jpg

Odesláno (upraveno)

ty speedy jsou super, cifr vypadá jak přejetý smirkem, člověk se nemusí bát, když štrejchne hesalit o futra, na tom se to ztratí... Má to evokovat měsíční krajinu nebo co? Apollo-Sojuz si přece dali scuka ve volném vesmíru... Ale líbí se mi to hodně...

Á už jsem to našel v Hajkově vlákně, takže černý meteorit... Ale c peněžence po nich zbyde spíše černá díra...

Upraveno uživatelem tombed
Odesláno
ty speedy jsou super, cifr vypadá jak přejetý smirkem, člověk se nemusí bát, když štrejchne hesalit o futra, na tom se to ztratí... Má to evokovat měsíční krajinu nebo co? Apollo-Sojuz si přece dali scuka ve volném vesmíru... Ale líbí se mi to hodně...

Á už jsem to našel v Hajkově vlákně, takže černý meteorit... Ale c peněžence po nich zbyde spíše černá díra...

koukal jsem na wus a hodně lidí si myslí, že cena bude kolem 10k dolců. jen pro upřesnění se jedná o dabl safír a strojek by měl být klasika 1861

Odesláno

Ano, jde o tzv. Widmanstättenovy obrazce, ktere jsou charakteristicke pro zelezne meteority (byvaji videt na vylestene a naleptane plose).

Odesláno
Ano, jde o tzv. Widmanstättenovy obrazce, ktere jsou charakteristicke pro zelezne meteority (byvaji videt na vylestene a naleptane plose).

v kostce by mě zajímalo, jak jde teda z těch černobílých fotek odhadnout barva

Odesláno

Barva? Psal jsem zelezne, ne zelene... Tzn. meteority slozene z zeleza/niklu. Kdyz jsme u toho, tak jsou mezi meteority zastoupene ve srovnani s ostatnimi druhy malym procentem.

Odesláno

Dle červeného nápisu Speedmaster usuzuju, že se o č/b fotku nejedná...

Odesláno
Barva? Psal jsem zelezne, ne zelene... Tzn. meteority slozene z zeleza/niklu. Kdyz jsme u toho, tak jsou mezi meteority zastoupene ve srovnani s ostatnimi druhy malym procentem.

já se ale neptal na hodinky a jejich černobílé fotky :-)

Odesláno

Je to něco jako "první láska".

Omegy (jako mé první opravdové hodinky) mne asi trochu postihly a myslím, že jen tak nepřestanou oslovovat.

Mohl bych nosit klidně všechny výše zobrazené.

Jo, a kupte už někdo ty Lupinovy AquaTerry. Už se na to nemůžu dívat...

Odesláno

díky za osvětu Skalisi :)

Odesláno

Speedmastery jsou parádní. Pravda, limtka 1975 kusů asi nijak nízkou cenu mít nebude .... alespoň je nebude mít každý že ?

Constellationy mi jaksi nikdy nepřirostly k srdci, ale tyto vypadají přinejmenším zajímavě.

PloProfy v bílé ? tak to je podle mě módní výstřelek pro přítelkyně hloubkových potápěčů ....

Aqua Terra je prostě nadčasová klasika ... zde povýšená do novější formy.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...