Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Právě jsem se vrátil z hor, kde jsem si koupil nový Watch Magazine a zjistil jsem, že v něm není skoro nic, co bych již nevěděl odsud... Je pravda, že jsem na místním foru prakticky závislý, ale až při pročítání magazinu jsem pochopil jak moc :smoke: Jedna z mála nových informací pro mě byla aplikace od IWC pro iPhone, také jsem si jí hned stáhnul, narozdíl od té rolexácké je free... Magazine budu odebírat i nadále, ale například o novinkách od IWC na SIHH jsem již věděl vše, i o reklamě s Jeanem Reno:-) Takže Vám všem děkuji moji drazí chronokolegové za to, jak skvěle rozvíjíte můj chronointelekt :cheers:

PS. neznáte někdo cca. cenu nového Portuguese Hand Wound? Našel jsem něco kolem 6000eur, ale je to z článků zahraničních servrů, i když to asi bude odpovídat...

Upraveno uživatelem volfda
Odesláno

Ja jsem si tento tyden koupil jak Watchmagazine tak Hodinky a sperky a musim rict, ze u mne jednoznacne vede druhy jmenovany. U WM mam pocit, ze jen prelozili PR popisky k jednotlivym modelum. (Puvodne to bylo tak, ze jsem chtel koupit cilene ty Hodinky a sperky, ale v prvnim krame meli jen WM, tak jsem ho vzal...)

Odesláno
Ja jsem si tento tyden koupil jak Watchmagazine tak Hodinky a sperky a musim rict, ze u mne jednoznacne vede druhy jmenovany. U WM mam pocit, ze jen prelozili PR popisky k jednotlivym modelum. (Puvodne to bylo tak, ze jsem chtel koupit cilene ty Hodinky a sperky, ale v prvnim krame meli jen WM, tak jsem ho vzal...)

Hodinky a šperky si bduu muset ještě kupit... Je pravda, že WM občas působí jak okopírovaný katalog. Ostatně stejně jao top class, ale tam jde zas hlavně o reklamy (tam stejnak koukám na obrázky).

Odesláno

IMHO: WM šel s kvalitou docela dolů, narozdíl od H&Š, kde se kvalita od 1. čísla mírně zvedá. Některé "překlepy" či "smyšlenosti" ve WM jsou docela k pláči :crying_anim:

Na druhou stranu bych tištěná periodika nezatracoval, v určitých chvílích se člověk nepřipojí a prohlížení obrázků na papíře mě docela baví.

Odesláno
PS. neznáte někdo cca. cenu nového Portuguese Hand Wound? Našel jsem něco kolem 6000eur, ale je to z článků zahraničních servrů, i když to asi bude odpovídat...

pokud myslíš model z edice vinatge, tak v katalogu mám u oceli cenu 8280,-?

Odesláno

Bohužel WM má stále na trhu dominantní postavení. Pro velká obchodní zastoupení je to z pohledu inzerce nebo PR většinou volba č. 1 a to z důvodu:

1. Je papírový
  2. Je v široké distribuci
Další časopis - Watchit, jehož první číslo vyšlo nedávno, má kvalitu třetiny-poloviny článků srovnatelnou s Chronomagem. Časopis je nyní v distribuci pouze ve vybraných společenských prostorách (obchodníci s hodinkami, kongresy, VIP Lounge, atd..). Nyní se připravuje druhé číslo tohoto časopisu, které by mělo vyjít za cca 2-3 měsíce.

No a Chronomag - v očích obchodníků mu škodí fakt, že není papírový.

Odesláno
Bohužel WM má stále na trhu dominantní postavení. Pro velká obchodní zastoupení je to z pohledu inzerce nebo PR většinou volba č. 1 a to z důvodu:
  1. Je papírový
  2. Je v široké distribuci
Další časopis - Watchit, jehož první číslo vyšlo nedávno, má kvalitu třetiny-poloviny článků srovnatelnou s Chronomagem. Časopis je nyní v distribuci pouze ve vybraných společenských prostorách (obchodníci s hodinkami, kongresy, VIP Lounge, atd..). Nyní se připravuje druhé číslo tohoto časopisu, které by mělo vyjít za cca 2-3 měsíce.

No a Chronomag - v očích obchodníků mu škodí fakt, že není papírový.

Možná by nebylo časem od věci vydat jistou papírovou verzi chronomagu... třeba jako nej poznatky, fotky, články... byť do vybraných spol. prostor... Konec konců zde jsou informace od široké masy lidí, kteří to vnímají jako koníčka a zároveň i z praxe s hodinkama a s obchodníkama. Mohlo by to ledaskoho oslovit:-) Pochopitělně by to nemohlo být otištěné forum, ale mohlo by to z něj vycházet.

pokud myslíš model z edice vinatge, tak v katalogu mám u oceli cenu 8280,-?

Myslel jsem ty nové mrchy, co IWC představilo na SIHH.

Odesláno
Právě jsem se vrátil z hor, kde jsem si koupil nový Watch Magazine a zjistil jsem, že v něm není skoro nic, co bych již nevěděl odsud... Je pravda, že jsem na místním foru prakticky závislý, ale až při pročítání magazinu jsem pochopil jak moc :smoke: Jedna z mála nových informací pro mě byla aplikace od IWC pro iPhone, také jsem si jí hned stáhnul, narozdíl od té rolexácké je free... Magazine budu odebírat i nadále, ale například o novinkách od IWC na SIHH jsem již věděl vše, i o reklamě s Jeanem Reno:-) Takže Vám všem děkuji moji drazí chronokolegové za to, jak skvěle rozvíjíte můj chronointelekt :cheers:

Co to je za aplikaci od IWC?

Zatím vše, co vychází v češtině je dost slabý odvar toho, co existuje v mnoha verzích v jiných jazycích. Porovnávám hlavně s německými časopisy Chronos, Uhren, Uhrenmagazin a podobné. Množství smysluplných informací je tam mnohonásobně vyšší, než u těch našich.

Odesláno (upraveno)

O papírové verzi Chronoamgu se uvažovalo, otázka je otevřená. Bohužel samotné fórum by potřebovalo více pozornosti majitele, na organizaci papírové verze nejsou kapacity.

Edit: Nicméně jedno malé překvapení se plánuje :-)

Upraveno uživatelem redakce.chronomag
Odesláno
Co to je za aplikaci od IWC?

Zatím vše, co vychází v češtině je dost slabý odvar toho, co existuje v mnoha verzích v jiných jazycích. Porovnávám hlavně s německými časopisy Chronos, Uhren, Uhrenmagazin a podobné. Množství smysluplných informací je tam mnohonásobně vyšší, než u těch našich.

Pokud máš iPhone, dej si v app store vyhledávání a napiš IWC Schaffhausen a stáhni to. Ne že by to bylo něco buhví co, ale když se člověk nudí, tak projde modely a jejich specifikace, navíc se modely zobrazují v reálné velikosti. Proč si to nestáhnout že...:-)

O papírové verzi Chronoamgu se uvažovalo, otázka je otevřená. Bohužel samotné fórum by potřebovalo více pozornosti majitele, na organizaci papírové verze nejsou kapacity.

Edit: Nicméně jedno malé překvapení se plánuje :-)

Tak to je poté těžké no... Co se týče překvapení, na to jsem moc zvědavý a asi nebudu sám... Můžeš prozradit, čeho se bude týkat?

Návštěvník Tada
Odesláno

Spíš by měli na papír tisknout to co napíšeme tady na foru, někdy i tesat do kamene :) To by se možná prodávalo dobře :D

Odesláno (upraveno)
Spíš by měli na papír tisknout to co napíšeme tady na foru, někdy i tesat do kamene :) To by se možná prodávalo dobře :D

Jedna část moudra a jedna část úplné blbosti.. Já, cigi a YPO jsme ideální adepti na druhou část

Upraveno uživatelem redakce.chronomag
Odesláno
Jedna část moudra a jedna část úplné blbosti.. Já, cigi a YPO jsme ideální adepti na druhou část

Hlásím se do kolonek blbostí, rád budu osobně tesat :thumbsup_anim:

Odesláno

WM již neodebírám, stojí totiž za velké h...o. Úroveň během posledních cca 5 - 7 let rapidně klesla - "hodinky" jako JET SET mě opravdu nezajímají. Z magu, případně jiných fór a blogů vím vše podstatné.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...