tlapka Odesláno 20. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2010 Dnes predstavím hodinky zo 40-50 rokov cimier. Vekom sú teda v dôchodcovskom veku.Sú takmer NOS , určite neboli nosené, remeinok je origo.Všimnite si zvláštneho puzdra spodok je valec , nožičky sú s vrchnej časti.Majú cca 33 mm v priemere bez korunky.Krásne hlasno tikajú, idú celkom presne na svoj vek, frekvencia je ale oproti ostatným hodinkách nejaká pomalá. Snáď som Vám spravil radosť na víkend. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlapka Odesláno 27. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2010 stoštyridsať otvorení a žiadna reakcia... to sú také škaredé ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2010 stoštyridsať otvorení a žiadna reakcia... to sú také škaredé ? To víš, vintage hodinky tu nikoho moc neberou To jen Paneraje a Breitlingy, protože jsou velké a lesklé Tyhle jsou zajímevé, by mě zajímalo, proč je to dýnko takové jaké je. Žeby automat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2010 mně se líbí moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlapka Odesláno 27. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2010 Neviem čo je vnútri, automat to asi nebude.Nemal som ich ani otvorené, nenašiel som klasické vybratie na spojnici vrchu a dýnka.Po skúsenosti s ďalším bratislavským hodinárom a nepeknou ryhou na dýnku ich radšej zatiaľ nezverím nikomu komu nedôverujem. Hodinky síce idú, ale potrebovali by vyčistiť asi od zaschnutého oleja a po 40 rokoch generálku, lebo ležali celý ten čas iba v skrini. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2010 Nemůžeš hodit fotku dýnka zespodu? Možná bude šroubovací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2010 To puzdro je super, farebna kombinacia sa mi az tak nepaci, ale celkovo su krasne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helex Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2010 Nejen že jsou krásný, ale vyjma ruček jsou i dost současný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlapka Odesláno 29. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2010 Tak slubované dve fotky.Na prvej je dýnko ruských hodiniek po zásahu hodinára .Keď som ich dával do opravy bolo čisté.Na druhej je dýnko ozdoby helmy =c i m i e r . Nemá niekto skúsenosť ako sa dostať dovnútra ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2010 to je super, poloha korunky naznačuje, že to opravdu bude vysokej kalibr, v opačným případě by byla blíž lunetě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2010 Su fakt pekne. Prave mne sa paci ta kombinacia hnedej a zlatej. Stale aktual font cislic. Ak dobre vidim, na hodinkach mas zdvojene dno, ako sa to robilo na vreckovych hodinkach? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bask Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2010 Mne sa tie hodinky hned moc zapacili, ale uz som nechcel pisat prispevky tyupu "to je krasa" a nic viac. No a kedze ma nenapadlo nic plodne k veci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlapka Odesláno 5. dubna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2010 Su fakt pekne. Prave mne sa paci ta kombinacia hnedej a zlatej. Stale aktual font cislic. Ak dobre vidim, na hodinkach mas zdvojene dno, ako sa to robilo na vreckovych hodinkach? Neviem čo myslíš pod zdvojeným dnom.Nie je tam žiadny pánt na otváranie.Je to hladký dlhý valček zospodu a zvrchu krúžok so sklíčkom a nožičkami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xpak Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2010 Měl jsem hodinky s podobně konstruovaným pouzdrem, aspoň to tak podle fotek vypadá. Jeden díl je horní okruží s nožičkama, do kterého je vsazené sklo. No a na tom je ze spodu nasazena (nasunuta) spodní část pouzdra - ten hladký válec. Po obvodu, pod nožičkama, bude škvíra, případně i s výraznějším vybráním. Do škvíry ostrý nůž a jemně zapáčit. Tak to bylo u těch mých hodinek...tak snad ti to k něčemu bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2010 (upraveno) dik za vysvetlenie, ja som to nejednoznacne napisal, viem, ze tam nemas pant, ale bral som to ako dvojity zadny kryt - dynko, aby si sa dostal k strojceku - ako na vreckovych hodinkach - vid obr. Upraveno 12. dubna 2010 uživatelem StanoBare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se