MarcelG Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Odesláno 21. března 2010 Tak jak už dnes Niko poznamenal, měl na focení tyto vyjímečné hodinky. Faktem je, že nebylo určitě lehké tu "tmu" nafotit, ale tím jak Nika znám a vím jak je v tomto směru dobrej a znalej věci, jsem věděl, že to nemůže dopadnout jinak než dobře. Takže proto taky mimo jiné tato galerie - kochejte se spolu se mnou nádhernýma fotkama vyjímečných hodinek! A ještě jsem chtěl něco podotknout - četl jsem tu i zprávy, že tyto hodinky jsou prasárna a nepovedené a hrozné a já nevím, co ještě. Myslím, že po těchto fotkách a tomto pohledu na ně, někteří z Vás snad změní názor. Mimochodem, na ruce jsou nepřehlédnutelné a vůbec nepůsobí, rušivě, blbě, divně ani nijak jinak. Sedí prostě perfektně. Už jsem si je vyzkoušel za tu krátkou dobu i ke košili i ryflím - není s tím problém!! Automat 2836-2, 11 1/2 ''', 25 kamenů, 28.800 kmitů za hodinu, Incabloc shock absorber, hacking, indikace day/date ve dvojím jazyce - anglicky, německy. Titaniové pouzdro s úpravou PVD black, 42 mm průměr pouzdra, luneta otočná jednosměrně s 60-minutovou stupnicí, Superluminova značka na pozici 12 h. Oboustranně AR safírové sklíčko Korunka s FORTIS logo šroubovací titaniové dýnko, individualně číslováno, počet ks limitky je 2012. Gravirování ?Limited Edition? Vodotěsnost 200 m / 20 bar Ciferník/Ručky černé matné, Skeletonové ručky se Superluminova vrstvou bílou, vteřinovka s "tečkou" také s vrstvou Superluminova bílou Dýnko embossováno emblémem "Russian space authorities FSA Roscosmos and Cosmonauts Training Center Star City" Černá guma s titaniovou sponou v úpravě PVD black s gravirováním Fortis Limited Edition. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník SukHoi Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Odesláno 21. března 2010 fotky jsou naprosto luxusní - troufnu si tvrdit, že nejlepší co jsem tu viděl - hodinky komentovat nebudu
Kalifx Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Odesláno 21. března 2010 Všechny jsou pěkné, ale první a poslední je parádní.
MarcelG Odesláno 21. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 21. března 2010 a ještě pár "cvaků" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Milis Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Odesláno 21. března 2010 Nevyfotil by sis je, příležitostně, ještě na ruce, ať mám ještě větší zlost, že jsem je nekoupil? Gratuluju, jsou parádní - hodinky i fotky.
MarcelG Odesláno 21. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 21. března 2010 (upraveno) Nevyfotil by sis je, příležitostně, ještě na ruce, ať mám ještě větší zlost, že jsem je nekoupil? Gratuluju, jsou parádní - hodinky i fotky. No, fotku na ruce mám,ale takovou na rychlo, nic moc,ale pro představu Ti ji sem hodím.Na kvalitu však nekoukej Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. března 2010 uživatelem MarcelG
Milis Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Odesláno 21. března 2010 Dík. Jdu si na chvíli zaskřípat zubama.
MarcelG Odesláno 21. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 21. března 2010 Dík. Jdu si na chvíli zaskřípat zubama. Není zač
cortes1990 Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Odesláno 21. března 2010 Hoj... hodinky aj fotky nadherne to hej .... len foto luminescencie by to este chcelo.... nevem si predstavit ako ta cierna svieti
niko Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Odesláno 21. března 2010 Marceli, gratuluji ke krásným hodinkám, ať slouží a dělají radost a ještě jednou díky za pujčení Jinak...jsem rád, že se fotky líbí, teď když na ně koukám ani nevím jak se mi je podařilo nafotit
spiderer Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Odesláno 21. března 2010 Super fotky! Hodinky se mi nelibi, ale to se mi nelibily ani kdyz je mel YPO Kazdopadne to vypada ze jsou celkem fotogenicky Jinak...jsem rád, že se fotky líbí, teď když na ně koukám ani nevím jak se mi je podařilo nafotit Asi by jsi mel udelat nekdy fotoseminar Evidentne by jsi nas mel co naucit
niko Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Odesláno 21. března 2010 Asi by jsi mel udelat nekdy fotoseminar Evidentne by jsi nas mel co naucit Tak fotoseminář se udělat někdy klidně může, jestli bude mít někdo chuť Jen s tím učením...nevím nevím, jestli jsem ten pravý, myslím, že tady jsou povolanější osoby, které mají s focením hodinek dlouholeté zkušenosti. Zatím fotím pokus-omyl
hitmi Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Odesláno 21. března 2010 Nádherné fotky, klobouk dolů a hodinky jsou taktéž krásné.
MarcelG Odesláno 21. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 21. března 2010 Tak fotoseminář se udělat někdy klidně může, jestli bude mít někdo chuť Jen s tím učením...nevím nevím, jestli jsem ten pravý, myslím, že tady jsou povolanější osoby, které mají s focením hodinek dlouholeté zkušenosti. Zatím fotím pokus-omyl Nikos, nekecej , o focení víš DOST hodně!! Nějakej pátek už to děláš, ne!A to, že jsou teď zrovna na řadě hodinky jako objekt na tom nic nemění. Skromnost není na místě!Vím o čem mluvím!!
MarcelG Odesláno 21. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 21. března 2010 AR Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spiderer Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Odesláno 21. března 2010 niko jestli fotis metodou pokus omyl tak mas bud malo omylu a nebo nasekas neskutecny mnozstvi pokusu Ale rekl bych ze to prvni bude spravne
niko Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Odesláno 21. března 2010 Nikos, nekecej , o focení víš DOST hodně!! Nějakej pátek už to děláš, ne!A to, že jsou teď zrovna na řadě hodinky jako objekt na tom nic nemění. Skromnost není na místě!Vím o čem mluvím!! Copak já někdy kecám? Fotím už nějaký ten pátek, to je pravda, ale fotím hlavně lidi a to je jiný kafe. Nooo, nafotit pěknou ženskou a nebo krásné hodinky je fakt něco jinýho...jak by řekl klasik: je to na jiným hřišti, je to úplně jiná liga niko jestli fotis metodou pokus omyl tak mas bud malo omylu a nebo nasekas neskutecny mnozstvi pokusu Ale rekl bych ze to prvni bude spravne ta fotka nahoře je omyl, věř, že zrovna u ní jsem nechtěl fotit AR
skalis Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Odesláno 21. března 2010 Fakt pekny fotky. Vyfotit tuhle cernocernou hruzu asi nebyla zadna sranda.
niko Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Odesláno 21. března 2010 Fakt pekny fotky. Vyfotit tuhle cernocernou hruzu asi nebyla zadna sranda. Děkuji No, jsou to černočerné potvory, ale bylo to zajímavé focení...jsem rád, že se mi dostaly do rukou
tombed Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Odesláno 21. března 2010 fotíš moc dobře,klobouk dolů, a jestli primárně fotíš lidi, myslím, že si holubi najdou jinou římsu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se