Onisan Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2010 (upraveno) Předkládám vám hodinky Vintage Kampfschwimmer Sapphire, uvnitř bije UNITAS 6497, diameter 46,5 , ciferník California Dial....fotky ale prozradí nejvíc The Dievas Vintage Kampfschwimmer Sapphire is the latest addition to the Dievas range of mechanical watches. The Vintage models are modelled using historic models. It is a very accurate tribute. From the case, crystal, crown, dial and hands down to the finest detail. No detail is spared. As historic models are getting more and more scarce, watch enthusiast can now own a piece of history. Inspired by military watches of yesteryear. The Vintage Kampfschwimmer was used by the German Kampfschwimmer during the 1940s. The california dial was essential to the German Kampfschwimmer team. A single layer dial was choosen in this case to be as close to the historic model as possible. The luminous has been given special treatment to give it a warm vintage feel. The segmented blue luminous hands was choosen specifically to be as close to the historic model. The Dievas Vintage Kampfschwimmer Sapphire features a Swiss Made Unitas 6497 mechanical movement. And further decorated with blued screws. With display back for owners to view the beautifully finished movement at work or steel back for a slimmer profile. The 46.5mm 316L stainless steel case is high polished throughout. With contoured sides that flows with the wrist the watch was modelled after the original watch. Removeable 26mm wire lugs make changing straps simple. Domed scratch resistant sapphire crystal with antireflective coating enables easy readibility under all light conditions. The 3mm diamond shaped crown ensures easy time setting even with gloves. The Dievas Vintage Kampfschwimmer Sapphire comes with a Dievas signed thick genuine calf leather strap with white stitching. With a vintage knife edge sewn-in buckle. a tady si je můžete koupit Upraveno 23. března 2010 uživatelem Onion 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 22. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2010 Hodinky jsou velmi pěkně udělané, ceferník s nezvyklým designem má svoje kouzlo a nutno podotknout, že podle mně se Dievas zlěpšil. Přid nějakým rokem jsem měl v ruce jejich stejné hodinky, pouze s akrylátovým sklíčkem, a dnes musím konstatovat, že jak co se týká pouzdra tak celkového provedení mám pocit určitého posunu. Tyto specifické hodinky mají vintážní look a na ruce vypadají opravdu zajímavě, zvláště modrá barva ruček je na sluníčku vytažená tak, že září až oči přecházejí 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2010 tak ještě jednou, příjemné bojové zaplaváníčko ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2010 Týjo, kolik za ně chtějí? Kolik metrů to můžu potopit a má to šroubovací korunku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2010 3 atm... Já do víc jak 5m pod vodu nelezu, takže by to musely vydržet, jinak bych jim je reklamoval, klidně pořád dokolečka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2010 tak jdi do nich! Nejsou prachy Mig 15 na vysílačku má přednost. Každopádně jsem si už tyhle hodinky napsal na seznam, Radiomiry mám rád, ale jsou trošku drahé, MM nebo Parnis nechci, Precista nemá šroubovací korunku, takže mi logicky toto vychází dost dobře a navíc mám rád California Dial Možná když ale provedu nějakou racionalizaci své sbírky, tak se nějaké finance a místo v šupleti najde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 s proudovym motorem...? Polystyréňák z takovým tím elektickým vetráčkem vevnitř Když už mám ty Strely Za dva tři týdny ho budu mít, snad ho dned nerozsekám, jsem za 12 let co jsem nelítal vyšel ze cviku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emte Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 Každopádně jsem si už tyhle hodinky napsal na seznam, Radiomiry mám rád, ale jsou trošku drahé, MM nebo Parnis nechci, Precista nemá šroubovací korunku, takže mi logicky toto vychází dost dobře Precista je zas do 10 atm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 Nejsou prachy Mig 15 na vysílačku má přednost. Každopádně jsem si už tyhle hodinky napsal na seznam, Radiomiry mám rád, ale jsou trošku drahé, MM nebo Parnis nechci, Precista nemá šroubovací korunku, takže mi logicky toto vychází dost dobře a navíc mám rád California Dial Možná když ale provedu nějakou racionalizaci své sbírky, tak se nějaké finance a místo v šupleti najde. prodej Mig a kup si Sukhoi a úplně nejlepší by byly PAM 249 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 23. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 Já do víc jak 5m pod vodu nelezu, takže by to musely vydržet, jinak bych jim je reklamoval, klidně pořád dokolečka Měl jsem od SukHoije Precisty Italian a utopili se při prvním kontaktu s vodou, Dievas už mám druhé a oboje vydržely kraulování, potápění na hubu a "šipkování" do vody... a to všechno bez šroubovací korunky Jednou to byly ty s akrylátovým sklíčkem a teď tyhle se safírem... to by zase nemel doplnek ke Strelam...? To asi neměl, pokud si pamatuju tak se prodávají něco kolem 3 kil.. což mi přijde hooodně vostrý na to jak to vypadá, je udělané a pod. vlastně ten čtvrtmilion navíc tam platíš jenom a jenom za nápis Panerai na zadním deklu Ale možná se stou cenou pletu .. jo a ty Panerai mají jen plastové sklýčko... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 (upraveno) Měl jsem od SukHoije Precisty Italian a utopili se při prvním kontaktu s vodou tohle je chronologie jak je nosíš k vodě - kdy jsi je utopil víš dobře sám Tak je mám od pátku střídavě na ruce (střídám je s Precista Italian které jsem si pořídil na víkendy u vody).. Překvapivě se na tu velikost rychle zvyká a po těch pár hodinách mi ta velikost rozhodně nevadí, resp. se mi třeba ty Precisty se 44 mm přijdou jako dětské hodinečky. Překvapivě ani nebudí nějakou extrapozornost.. Já to střídám ale na ven do lesa a k vodě mám Precista Italian... Přesně tak... Já nechápu co se rozčilujete zrovinka na Precistama Italian, MM a Dievas Kampfschwimmer? Ani na jedněch není logo Panerai... Ani jedny nemají patentovanou ochranu korunky!! Je to prostě REPLIKA a replikou to zůstane... Proč je mám? No protože je to ukázak designu pocházejícího z nějakého období... jestli je nosím? Ne, ale po téhle dabatě začnu Zatím jsem nosil jenom Precisty (do lesa a k vodě) a Dievas jenom na vopravdu hnusnou práci... Paradoxně, ty MM Kampfschwimmer vypadají z těch tří nejlpe Když se na to podíváte ze širšího pohledu, tak doprdele, chlapci, kdo z vás nemá, více či mně, inspirované hodinky? A jste si jisti, nebo si to myslíte? Já prostě sbírám hodinky které mají vztah k nějakému historickému období. A sbírám jenom takové které můžu nosit (čili původní originál mně nezajímá) a názor hciq na analogii s "dvojsic" od Le Corbusiera" je prostě přesný.... Ani na jedněch hodinkách z těch tří jmenovaných není nic co by si mohlo Panerai uzurpovat jenom pro sebe... není tam nic co by bylo "jenom jejich" Já mám na plavání Precista Italian a to mi stačí Tak moje Precista Italian mají za sebou perný víkend na Orlíku včetně několika termálních šoků během skoku z rozpálené paluby do chladivých vod Tak mně přitom napadlo, co udělat sraz všech vlastníků Precist, Panerai, Marina Militare, Dievas a podobných šíleností, v prostředí jim vlastní? Nějaká "marína" na přehradě.. a tak? Nebyl by nějaký zájemce? Malý člun s malým motorem k dispozici mám Já je dostal jako dárek Jo, mám je na víkendy do auta K vodě Precista Italien Přes týden nějaké pilotky .. hlavně B-Uhren Já "topil" Precista Italian... paradoxně, dokud jsem se koupal s Laco l.e. které mají 3ATM tak vydržely několik sezon... Precisty šly do pr...e během jednoho plavání... jo jo YPO ti prodal sračku - už s tím laskavě přestaň Upraveno 23. března 2010 uživatelem SukHoi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 23. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 Ale YPO , tohle nikdo neřekl.. Jen jsem napsal, že Precista Italien nutně nemusí znamenat, že se to neutopí.. Byly pro mě asi největším hodinkovým zklamáním ... Hodinář řekl, že byly, podle něj už jednou otevřené, a že tam ta voda nachcala špatně dotaženým zadním deklem.. resp. vlivem teplotních rozdílů se špatně nasazený dekl roztahoval a zdracával a vznikly tam místa pro vstup vody... U vody byl y jen jednou a to na Orlíku, nepotápěl jsem se, nešnorchloval, jen jsem párkrát skočiil ze člunu do vody... to je všechno.. Takže si milý YPO/SukHoi přestaň všechno brát osobně.. Jestli si něco užívám tak je to fakt, že jsi mi prodal hodinky které si později označil (ať už v nadsázce nebo ne) za "fejk jako prase" resp. nikdo neřekl, že za to, že to jsou sračky můžeš ty... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 Ale YPO , tohle nikdo neřekl.. Jen jsem napsal, že Precista Italien nutně nemusí znamenat, že se to neutopí.. Byly pro mě asi největším hodinkovým zklamáním ... Hodinář řekl, že byly, podle něj už jednou otevřené, a že tam ta voda nachcala špatně dotaženým zadním deklem.. resp. vlivem teplotních rozdílů se špatně nasazený dekl roztahoval a zdracával a vznikly tam místa pro vstup vody... U vody byl y jen jednou a to na Orlíku, nepotápěl jsem se, nešnorchloval, jen jsem párkrát skočiil ze člunu do vody... to je všechno.. Takže si milý YPO/SukHoi přestaň všechno brát osobně.. Jestli si něco užívám tak je to fakt, že jsi mi prodal hodinky které si později označil (ať už v nadsázce nebo ne) za "fejk jako prase" resp. nikdo neřekl, že za to, že to jsou sračky můžeš ty... v pořádku - je to stejný fejk jako tyto dievas, ale to už je snad za námi akorát nechápu proč prezentuješ čínské hodinky v německé sekci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 23. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 Já se domnívám, že u hodinek je to v současném světě problém, určit odkud jsou ... resp. u některých málo značek to problém není, a u některých je. Klasika je to u hodinek signovaných PRIM, Panerai jsou švýcarské a nebo italské? Sami si píšete o "italských instalaterech" a přitom jste v sekci "švýcarské hodinky" , Dievas Vintage Kampfschwimmer jsou odkazem, poctou na hodinky německých potápěčů... okrajově, k B-Uhren, mně zajímají všechny Kampfschwimmery.. Stejné je to s B-Uhren.. nebo se o IWC BP máme bavit poze v rubrice IWC, a třeba Azimuth je v sekci německé hodinky tabu, protože je odněkud ze Šanghaje ... ? Dle mého názoru to není tak jednoduché jak to zase vidí někdo jiný, ale je to opravdu hodně subjektivní... Je to o pocitu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 (upraveno) jsem za 12 let co jsem nelítal vyšel ze cviku. to je zas hláška, jak obrajtlovanýho pilota ČSA za tou se skrývá, že jsi lítal v sedmi, možná osmi letech takže s letadýlkem na gumičku na plácku v závětří za barákem a teď vážně, napiš pak zkušenosti, já furt laboruju mezi motorkou/letadýlkem/vrtulníkem edit: neumim počítat, nmožná jsi lítal i v deseti Upraveno 23. března 2010 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 Já se domnívám, že u hodinek je to v současném světě problém, určit odkud jsou možná to je o pocitu - fakt je, že atlas říká = singapůr není v německu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 23. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 Supr příspěvek Ještě něco sem vlož Možná by bylo dobré vyhledat povídání o Azimuth Bombardier a v Reply to napsat podobně IWC BP také asi nejsou z Německa, takže je vyloučíme z německé sekce a při troše snahy přijdeme ještě na něco jiného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 (upraveno) nic Upraveno 23. března 2010 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 23. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 (upraveno) Onione, uznej jednu věc, co Tě Kamil zbavil funkce, je tu klid Pěkný příspěvek... tak nějak k věci Já celé roky četl, že častá jízda na kole má vliv na určitou nervovou pleteň.. ale podle tvého příspěvku v rubrice Dievas Vintage Kampfschwimmer to vypadá, že jezdíš v cirkuse na hlavě Upraveno 23. března 2010 uživatelem Onion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 Raději nám tu hoď nějakou pěknou fotku se samopalem v brýlkách a neboj, už Ti nebudu kazit vlákno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se