midloch Odesláno 22. září 2006 Nahlásit Odesláno 22. září 2006 Nevím jestli to už někdo viděl ale na stránkách brajtlů je v pěti krocích zajímavě zaznamenaná výroba hodinek, docela zvláštní mi přijde výroba safírového sklíčka. Pro nás čističe vídeňských kanálů je to dobrá podívaná navíc se tam dá dát text tak žádná informace neunikne. http://www.breitling.com/en/made_by/
Skeleton Odesláno 22. září 2006 Nahlásit Odesláno 22. září 2006 ... a je tam ke srazeni moc pekna casova "kalkulacka" a sporice ...
maxs Odesláno 22. září 2006 Nahlásit Odesláno 22. září 2006 Nieco podobne ma aj Raymond Weil.Tak na porovnanie,je to v sekcii Timepieces/Manufacturing http://www.raymondweil.ch/templates/BUILTI....asp?MenuId=MzU Mozno zaujimave na porovnanie.
old black Odesláno 22. září 2006 Nahlásit Odesláno 22. září 2006 I tato 3D skládačka stojí za podívání: http://www.cvstos.com/
Roman Šula Odesláno 22. září 2006 Nahlásit Odesláno 22. září 2006 Tak na to se rozhodně dá podívat. Moc pěkné.
midloch Odesláno 25. září 2006 Autor Nahlásit Odesláno 25. září 2006 Ještě malý link pro všechny odpurce značky Breitling která přece není výrobcem luxusních hodinek a nikdo z lidí co si kupují Pateky by o ně ani nezavadil maximálně tak vídenští čističi kanálů co mají na ruce edici for Bentley a jezdí v Camarech: http://www.watchmagazine.cz/magazine.asp?r...slo=04&clanek=2
Ondraj Odesláno 25. září 2006 Nahlásit Odesláno 25. září 2006 2Midloch Tak si to tak neber, Breitling nepotřebuje dokazovat, že jsou to kvalitní hodinky, dokonce to vědí i zdejší odpůrci. Tady má značka smůlu v tom, když pominu design který je relativní a každému se líbí něco jiného, že ji kupují dost i ti, kteří o hodinařině nevědí nic, jen vědí, že když mají Breitlingy na ruce, tak jsou nejlepší, protože Brajtle jsou přeci nejlepší na světě. A slovo "luxusní" je takové no divné. A těma čističema kanálů to samozřejmě bylo od Jurgena schválně píchnutí do vosího hnízda.
midloch Odesláno 25. září 2006 Autor Nahlásit Odesláno 25. září 2006 Hele, já se to tak snažím brát, ale jelikož byly Brajtly vždy moje vysněné a nedosažitelné hodinky, které jsem si po tolika letech od prvního pohledu do výlohy u Hanáka právě čerstvě zakoupil, to beru jako osobní věc...:-)
Ondraj Odesláno 25. září 2006 Nahlásit Odesláno 25. září 2006 Tak to chápu A nečistíš náhodou kanály ? :D
cigi Odesláno 25. září 2006 Nahlásit Odesláno 25. září 2006 Taky to chápu, midlochu, nedej se, JE to osobní věc!!! Nesdílím tvůj názor, ale tvůj přístup ano.
midloch Odesláno 25. září 2006 Autor Nahlásit Odesláno 25. září 2006 Tak to chápu A nečistíš náhodou kanály ? :D ...jo a mám na ruce Breitling for Bentley z platiny, jezdím ve starým Camaru chodím v teplákovce adidas s půlkilem zlata na krku s obrovským křížem s džízsem a všude říkám že Brajt jsou ty nejvymakanější a nic dalšího už kromě Rolex posypaných brilianty v hodinařině neexistuje...
midloch Odesláno 25. září 2006 Autor Nahlásit Odesláno 25. září 2006 Tak ještě smajlíky mi tam chyběly
Ondraj Odesláno 25. září 2006 Nahlásit Odesláno 25. září 2006 Jo tak je to lepší. Hodinky si užívej, prostě víš, proč sis je koupil, takže vše je ok.
cigi Odesláno 25. září 2006 Nahlásit Odesláno 25. září 2006 Midlochu, čeče, proč chodíš voháklej jako pasák? Já tě měl za proletářskýho aristokrata, např. vídeňskýho čističe kanálu, a ty na mě v teplácích! Trochu profesní hrdosti bych si vyprosil!!
maxs Odesláno 25. září 2006 Nahlásit Odesláno 25. září 2006 To midloch:sprav foto na ruke,ak sa bude dat,myslim ze par ludi umlcis .Tiez som tvoj fanusik,to zanietenie sa mi celkom pozdava
roon Odesláno 25. září 2006 Nahlásit Odesláno 25. září 2006 jo jo clověk má svojí oblíbenou značku hájit za foto na ruce bych se také přimlouval, ať víme jaké Brajtle vlastně máš. p.s. půl kila zlata na krku musí hrozně tížit, nebolí tě občas za krkem ?
midloch Odesláno 25. září 2006 Autor Nahlásit Odesláno 25. září 2006 jo jo clověk má svojí oblíbenou značku hájit za foto na ruce bych se také přimlouval, ať víme jaké Brajtle vlastně máš. p.s. půl kila zlata na krku musí hrozně tížit, nebolí tě občas za krkem ? z toho zlata mám hrb jak Quasimodo, ještě že mám na noze ty brutálně barevný Najky, byl sem teď měsíc ve východní Africe, já to naštěstí přežil ale foťák je totálně v pr.... Už surfuju po fšech foto fórech abych obstaral novej před další dobrodružnou výpravou. Jakmile něco vyberu tak hned nařachám pár fotek!!!! Už mám vymyšlený dost originální zátiší, bude to pro Vás fšechny překvápko... :cool:
mechano Odesláno 26. září 2006 Nahlásit Odesláno 26. září 2006 Hele, já se to tak snažím brát, ale jelikož byly Brajtly vždy moje vysněné a nedosažitelné hodinky, které jsem si po tolika letech od prvního pohledu do výlohy u Hanáka právě čerstvě zakoupil, to beru jako osobní věc...:-) Pro mě taky byly předmětem snů ale dívám se na ně pokud možno objektivně. A tam nelze nevidět ty čističe. Ale tvým hodinkám to přece na kvalitě neubírá.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se