Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím,

docela dlouho se snažím vybrat hodinky, které by byly pěkné (mám docela zvláštní vkus). Parametry nejsou ani tak důležité jako spíše samotný vzhled. Jsem úplný začátečník, takže nějaká rada by přišla vhod. (například jestli rozměr 41x41 není malý, ostatní modely se pohybují obvykle o pár čísel výš). Zatím se mi však jeví jako favorit FESTINA Chrono 16298/B. Problém je ten, že z jedné fotky jsem stále jelen a žádné další se mi na internetu nedaří najít.

16298_b_big.jpg

Odesláno

ahoj a vitaj na fore,

bohuzial tvoje specifikacie su taaaak vseobecne, ze sa tazko nieco hlada. Preluskaj tu forum a zistis viac a hlavne potom tu zadas presnejsie co chces...lebo zatial jedinym kriteriom, ktore si zadal, je cena a cca tvoj favorit Festina...Vzhlad nie je uplne vsetko...je ti fakt jedno, co sa ti na ciferniku bude tocit a co bude ukazovat? Ked nenapises rozmer zapastia, tazko cakaj odpoved...pretoze napr. na 25cm zapasti je 41mm male, na 12cm zase velke. Premysli si, potom napis.

Prosim, neber to v zlom ;) , sam som tu takisto zacinal, ale najprv som tu pol roka cital a cital a cital....prave preto, lebo som bol zaciatocnik...a az potom som zadal prvy prispevok pre radu k vyberu....a pomohlo mi to.

k tvojej poziadavke - pozri este Casio, Pulsar...

ahoj

Odesláno (upraveno)

Festina, Casio, možná "pětková" řada od Seika, Invicta, ani rusko není k zahození - Vostok a spol.

Projdi si to tady a ujasni si co vlastně chceš.

Začal bych tím, jestli baterku, nebo mechaniku. ( oboje v limitu najdeš)

Pak - jestli sportovnější, nebo univerzály, kožený nebo ocelová pásek / tah..

Hlavně se neunáhli, až tu budeš dýl, tak zjistíš, že nejlepší na hodinkách je jejich vybírání, nákup a prvotní nadšení..

Upraveno uživatelem Radimk
Odesláno

Zapastie 18,5cm? tak to mas dobre nabehnute na vacsie mm puzdra ako 41mm. Ale ber to tak, ze je to desne subjektivna vec! Male ale vyskovo mohutne puzdro inak posobi, ako priemerom male a placate. Niektore opticky zvacsuju, ine zmensuju.

Teraz to posobi tak, ze sam nevies, co vlastne chces, momentalne sa ti paci to a to, po tyzdni uz ine...co je v podstate ok, aspon si najdes styl, zrejme preferujes sport vzhlad, vid Festina, ale to tu za teba tazko niekto urobi, keby si zadal presnejsie info, sam by si videl ako sa to rozbehne. Takto ti vacsina da len odkaz na znacku a hladaj sam.

dufam, ze sa nehnevas na moj prispevok ;) ale uz tu bolo par podobnych zadani a podobnym sposobom a ver, ze pocet odpovedi na to bol..no nic moc.

Odesláno
Zapastie 18,5cm? tak to mas dobre nabehnute na vacsie mm puzdra ako 41mm. Ale ber to tak, ze je to desne subjektivna vec! Male ale vyskovo mohutne puzdro inak posobi, ako priemerom male a placate. Niektore opticky zvacsuju, ine zmensuju.

Teraz to posobi tak, ze sam nevies, co vlastne chces, momentalne sa ti paci to a to, po tyzdni uz ine...co je v podstate ok, aspon si najdes styl, zrejme preferujes sport vzhlad, vid Festina, ale to tu za teba tazko niekto urobi, keby si zadal presnejsie info, sam by si videl ako sa to rozbehne. Takto ti vacsina da len odkaz na znacku a hladaj sam.

dufam, ze sa nehnevas na moj prispevok ;) ale uz tu bolo par podobnych zadani a podobnym sposobom a ver, ze pocet odpovedi na to bol..no nic moc.

určitě ne, přesně za tyhle postřehy jsem velmi rád.

Odesláno (upraveno)

Hlavne to neuspechej, nekup prvni hodinky, ktere se ti dneska libi. Za mesic by se stopro objevily v prodejnim vlakne. Cim dyl se tady budes rozhlizet, tim drazsi chute te budou brat :D

Vitej v pekle :devil:

Upraveno uživatelem ls8ls8
Odesláno
určitě ne, přesně za tyhle postřehy jsem velmi rád.

tak to je dobra sprava, som rad ze nepatris medzi tych, co skor reaguju podrazdene typu: ked nemas tip, tak co mi tu pises....aj taki boli...vychutnaj si tu radost z objavovania noveho ako pise ls8ls8 ci Radimk....sam prides na vlastne kriteria a to ti pomoze pri vybere. A ked budes mat tipy, hod ich sem a vyberieme, ti skusenejsi poradia, lebo sa uz bude o co opriet...proste sa to rozbehne.

ahoj

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...