mrakodrap Odesláno 28. března 2010 Nahlásit Odesláno 28. března 2010 Zenith Defy Classic Open El Primero
volfda Odesláno 28. března 2010 Nahlásit Odesláno 28. března 2010 (upraveno) Krásné fotky krásných hodinek Ten řemen, to je kombinace kaučuk-kůže? Upraveno 28. března 2010 uživatelem volfda
Skalamander Odesláno 28. března 2010 Nahlásit Odesláno 28. března 2010 Krásné fotky krásných hodinek Ten řemen, to je kombinace kaučuk-kůže? To je IMHO vyražené do té kůže.
baza Odesláno 28. března 2010 Nahlásit Odesláno 28. března 2010 Pro mne krásný fotky divnejch hodinek, dívám se na ten ciferník a nějak to nedokážu uchopit...
mrakodrap Odesláno 28. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 28. března 2010 Krásné fotky krásných hodinek Ten řemen, to je kombinace kaučuk-kůže? Je to kůže. Nějakým způsobem je na ní vyražený ten vzor. Vypadá to na živo hodně dobře.
volfda Odesláno 28. března 2010 Nahlásit Odesláno 28. března 2010 Je to kůže. Nějakým způsobem je na ní vyražený ten vzor. Vypadá to na živo hodně dobře. Díky, tomu věřím, vypadá to dost dobře i na fotkách, jen jsem si nebyl jist materiálem...
bandicoot Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Odesláno 29. března 2010 týjo, divočina včetně spony, extravagance na entou za tohle bych doma dostal pochvalu
M916 Odesláno 1. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2010 tak tyto hodinky nelze jinak než pochválit, fotky též
lastam Odesláno 8. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2010 jj paradni hodinky, pohled na 36kilohertzovou setrvacku v akci taky potesi - tot jeden z mych skromnych snu tady na obrazcich
Návštěvník Kamil Odesláno 8. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2010 ... pohled na 36kilohertzovou setrvacku v akci taky potesi -
M916 Odesláno 9. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2010 Je mi to již skoro trapné, psát tady pořád o Zenith, ale mám jakousi potřebu vyjasnit vykulené oči Kamilovy: "setrvačka" El Primero není vskutku 36-ti kilohertzová, nýbrž kmitá v rytmu nějakých bratru 5-ti hertzů, což je cca 10 polokmitů za vteřinu, 10 tik či ťaků za vteřinu, zkrátka 5 tikťaků. To jest El Primero, 36.000 A/h. Abych to uvedl na pravou míru. Zkrátka vteřinovka poskočí 10x za vteřinu, což znamená pět kmitů kola na jednu stranu a pět kmitů kola na stranu druhou. Nebo se snad, sakra, pletu? dovětek: ladičkový strojek běží v taktu 330 Hz, což je jednočárkované f. 36 kilohertz by muselo hrát dle mého soudu v tónu cca osmičárkového d, což je lidským uchem neslyšitelná zvuková oblast :-)
spiderer Odesláno 9. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2010 Vy ty Zenithy fakt nakupujete jak rohliky Kazdopadne na techto me zaujal ten kozeny remen, vypada to dost zajimave, celkem by me zajimalo jak bude vypadat po par mesicich noseni..
lastam Odesláno 10. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2010 Je mi to již skoro trapné, psát tady pořád o Zenith, ale mám jakousi potřebu vyjasnit vykulené oči Kamilovy: "setrvačka" El Primero není vskutku 36-ti kilohertzová, nýbrž kmitá v rytmu nějakých bratru 5-ti hertzů, což je cca 10 polokmitů za vteřinu, 10 tik či ťaků za vteřinu, zkrátka 5 tikťaků. To jest El Primero, 36.000 A/h. Abych to uvedl na pravou míru. Zkrátka vteřinovka poskočí 10x za vteřinu, což znamená pět kmitů kola na jednu stranu a pět kmitů kola na stranu druhou. Nebo se snad, sakra, pletu? dovětek: ladičkový strojek běží v taktu 330 Hz, což je jednočárkované f. 36 kilohertz by muselo hrát dle mého soudu v tónu cca osmičárkového d, což je lidským uchem neslyšitelná zvuková oblast :-) jasne, ja to myslel za hodinu - pocet pul kmitu je 36000 se teda opravuju no
M916 Odesláno 10. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2010 jasne, ja to myslel za hodinu - pocet pul kmitu je 36000 se teda opravuju no To já jen pro příští generace, by v tom nebyl maglajs
Návštěvník Kamil Odesláno 10. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2010 jasne, ja to myslel za hodinu - Ani za hodinu to není 36 kilohertzů. Máš v tom trochu guláš, měl bys něco nastudovat nebo trochu pročíst fórum.
jaroslavra Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2011 pekny hodinky snad je budu taky vlastnit:smile_anim:
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se