Přejít na obsah

Desky na vícero hodinek

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno

Našel jsem na ebay.de šikovné desky na 20 hodinek:

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...AMEWA%3AIT&rd=1

Jsou z černé napodobeniny kůže s černým sametem uvnitř na 20 hodinek, jak je ostatně v popisu aukce. Při koupi tří kusů je další zdarma. Pokud bychom se sešli čtyři, vyšly by nás na zhruba tři stovky i s dopravou. Nechcete se někdo přidat?

Odesláno

Já bych se připojil hned akorád mě štve že jsou to desky pouze na hodinky s rozepínacím páskem.

Dají se do nich dát i hodinky s uzavřeným kovovím tahem?

Hm tak jsem to prohlížel a vypadá to že nedají.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Dostal jsem odpověď na poštovné:

Hallo,

Wen sie 3 Stück Kaufen bekommen sie 4 Stück,

Versand 14,90Eur nach Tschechische Republik.

Mit freundlichen Grüßen,

Ihr UhrenSpielzeug Team

Takže by vyšly něco přes tři stovky.:)

Návštěvník Kamil
Odesláno

Počkám jestli se neozve někdo další, když nás bude osm, dostaneme se pod 300. Jinak zítra objednám.:)

Návštěvník Kamil
Odesláno

Stačí až najednou.:) Zajít do hospody se nebráním, příští týden jsem skoro celý mimo. Takže až potom. Mohli bychom zajít do stejného podniku v Karlíně jako minule, třeba se ještě někdo přidá?

Odesláno

Myslíš na burzičku? Spojit příjemné s příjemným? Už mě to napadlo, ale nechtěl jsem do toho vandrovat před PRIMovou ukázkou. Takže nevím jak to tam proběhlo a zda už veškerá výměna není provedena. No každopádně návštěvě pohostinství a lidskému pokecu nevzdoruji. Při nedávném setkání s kolegou z fóra jsme objevili docela příjemnou "zahradní" restauraci, která je kousek od metra Florenc. Tam by se mi to líbilo a s přihlédnutím k poslednímu stavu burzičky, tak se tam vejdem všichni.

Odesláno

Kamile, hlásím se také!

kdyby jedna osoba chyběla, vzal bych případně 2 ks...

Odesláno

Honzo ahoj, už jsem myslel, že je po tobě! Jsem rád, že tě zase čtu. Tak jo, uvidíme jak to bude s deskama a pak zase něco svoláme :) No a kdyby to náhodou nevyšlo, tak také něco svoláme, třeba se dostane i na maďarského kámoše ;)

Hele, ty bys mě asi nedokázal přestat zaokrouhlovat, viď? :D

Návštěvník Kamil
Odesláno

Tak jsem jich už 8 kousků objednal a zaplatil. Asi nějaké ještě zbývají, pojďme počítat:

pku - nejsem si jistý, měl by to ještě potvrdit

lm

31682

X-Bob

zdenda

Ještě dvoje jsou k mání, tak se hlaste!:)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...