vanderB. Odesláno 8. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2010 no, ja znam ty shopy, protoze v Cechach uz nenakupuju vubec a docela mam hadry rad, takze tak asi... jinak ti asi neporadim, ja jsem totiz uplnej tvuj protipol, 175 cm a 94 kg, tlustej zaprdek a uz vubec ne modni stylista, takze se neodvazuju radit co konkretne pro tvoji postavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 10. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2010 Potřeboval bych radu/tip na "tašku" přes rameno. Materiál: nekožená, ale třeba něco jako ekokůže. Velikost: aby se do ní vlezla A4 + iPad a k tomu bebechy typu klíče, peněženka... Vzhled trochu formálnější. Jako ukázka Braun-Bueffel Shoulder Bag. Zdroj/Source: braun-bueffel.com Předem díky za tipy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlasta66 Odesláno 13. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2010 (upraveno) http://www.skatebox.cz/es6/ Upraveno 13. srpna 2010 uživatelem vlasta66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2010 Potřeboval bych radu/tip na "tašku" přes rameno. Materiál: nekožená, ale třeba něco jako ekokůže. Škoda, že nekoženou, dneska sem narazil na hezkou, koženou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2010 Škoda, že nekoženou, dneska sem narazil na hezkou, koženou. kde, za kolik? maji u dusaka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2010 kde, za kolik? maji u dusaka? U jednoho zákazníka a pak sem koukal na web Omegy. Napsal jsem Dušákům, tak uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2010 Sakra, nikde na webu nemůžu najít fotku tý nejklasičtější buzertašky z 80-tejch let, taková ta koženková, s dvouma kapsama, co se dala složit... To by bylo něco. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2010 Škoda, že nekoženou, dneska sem narazil na hezkou, koženou. Díky, vypadají fakt dobře, bohužel musí být nekožená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2010 U jednoho zákazníka a pak sem koukal na web Omegy. Napsal jsem Dušákům, tak uvidíme. Tak přišla odpověď: Dobrý den, děkuji za dotaz, ale poptávané zboží je výhradně v nabídce monobutiků Omega. Informace o tomto zboží bohužel v ČR nemáme. S pozdravem Michaela Jetmarová Marketing Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akatsuki Odesláno 22. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2010 tak podla mna by sa to malo hlavne prijemne nosit a byt z prijemneho materialu ale nepotrpim si na nejake totalne znacky a cana tomu musi zodpovedat za siltovku versace predsa nedam 300 eur Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 22. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2010 No, hadry od Versace pro mně, možná špatně, nejsou "oblečením pro chlapy" Vím, že si to tak nemyslel, ale napadlo mě to Já mám prostě Versace spojené s kabelkou co má v ruce holka.. Chlap co si to přihasí někam s něčím od Versace je pro mně stále nějaký "divný" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pandice73 Odesláno 22. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2010 Pastelový svetr, pastelová košile (pistaciová, lososová, meruňková), bavlněné kalhoty, notebooky v hnedych taškách pres rameno, semisove boty, uces vycesaný nahoru, oholený až do krve..........popripade limecek nahoru. Kdyz je vidim, jen se smeju, jak je to trapně stejný, nucený, proste za každou cenu křečovitě in. Všichni už pracovali v šesti nebo sedmi firmách, přestože jim je 28 let a jsou chytrý až nejchytřejší. Ale chybí jim to nejpodstatnější - kreativita, originalita a koule!!!! Jooooo dobrej nazor.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 22. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2010 Potřeboval bych radu/tip na "tašku" přes rameno. Měl bych tu jednu kabelu od Pacsafe - hromada bezpečnostních prvků (síť proti rozříznutí, zajištěný zipy, nepřeříznutelnej popruh na rameno...) a je na noťas do města jako dělaná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 23. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2010 Niečo vzhľadove podobné ako tie Omega tašky som videl v obchode s poľovníckymi a lesáckymi uniformami. Hrubá echt koža, veľkosť - trochu viac ako A4, cena do 70 EUR. Šili to niekde v Maďarsku. Na notebook by to však nebolo, skôr na papiere, vzhľadom na absenciu zipsu. Malo to len preklápačku s prackou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 23. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2010 Měl bych tu jednu kabelu od Pacsafe - hromada bezpečnostních prvků (síť proti rozříznutí, zajištěný zipy, nepřeříznutelnej popruh na rameno...) a je na noťas do města jako dělaná. Akorát je trochu hnusná. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 23. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2010 Měl bych tu jednu kabelu od Pacsafe - hromada bezpečnostních prvků (síť proti rozříznutí, zajištěný zipy, nepřeříznutelnej popruh na rameno...) a je na noťas do města jako dělaná. Ty trpíš nějakým strachem z toho, že ti někdo bude žezat do věcí? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 23. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2010 Ty trpíš nějakým strachem z toho, že ti někdo bude žezat do věcí? Spíš mám obavy z toho, že mi bude někdo řezat do věcí proto, aby si jiný věci vzal... Ale formulace "mám tu" byla myšlená jako "v odkazech mám", aby bylo jasno - já si budu kupovat jinou, poněvadž noťas s sebou nevláčím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 23. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2010 (upraveno) Sakra, nikde na webu nemůžu najít fotku tý nejklasičtější buzertašky z 80-tejch let, taková ta koženková, s dvouma kapsama, co se dala složit... To by bylo něco. Toto? Zdroj Aukro http://aukro.cz/item1199933073_panska_skladaci_pracovni_taska_cerne_barvy.html Upraveno 23. srpna 2010 uživatelem Diamondking Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 23. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2010 Měl bych tu jednu kabelu od Pacsafe - hromada bezpečnostních prvků (síť proti rozříznutí, zajištěný zipy, nepřeříznutelnej popruh na rameno...) a je na noťas do města jako dělaná. Díky, odkaz přepošlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan156 Odesláno 11. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2010 V Belgii. Galerie INNO (síť obchoďáků převážně s hadrama). Máme od nich jen pár kousků. Např. bundy mají parádní.(desing i funkčnost) P.S. Prozradíš mi kde v ČR ? Ať to nemusím hledat. dneska jsem na ně (gaastra) narazil v Metropoli na Zličíně (krámek kousek od fontány, maj to napůl s Tommy Hilf.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se