Přejít na obsah

oblečení na sebe pro "chlapy"

Xampik

Doporučené příspěvky

Obleceni od Jozefa Slobody je super,od doby co jsem ho objevil sem nenakoupil nikde jinde.Uskutecnil jsem uz 4 nakupy a vzdy jsem si odnesl vic veci nez jsem chtel,super jednani,super obsluha a navic neni problem si nechat usit kosili na miru a po domluve primo s panem Slobodou je mozno si nechat si usit i kalhoty

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, nenarazili jste někdo při cestách po módních obchodech na německý Jupiter? Jde mi hlavně o jeans, protože jako jedna z mála značek mi sedí jak ...... Jezdil jsem si toto oblečení kupovat vždy do Germánie, ale ten můj oblíbený shop zrušili.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pánové, doporučte mi prosím, kde koupit koženou bundu. Dneska jsem se byl podívat ve zde doporučované Kaře, ale tam se mi nic nelíbilo a měli samé větší velikosti.

Taky nějakou chci, takže budu rád za doporučení obchodu (Praha)
Odkaz ke komentáři

To su rád, myslim, že tenhle krám má budoucnost. Neřikám, že by tam měli všechno dobrý a nepředražený, ale dá se vybrat. A hlavně Woolrich a Strellson...dá sa :)

edit: překlep

Upraveno uživatelem vanderB.
Odkaz ke komentáři

To su rád, myslim, že tenhle krám má budoucnost. Neřikám, že by tam měli všechno dobrý a nepředražený, ale dá se vybrat. A hlavně Woolrich a Strellson...dá sa :)

edit: překlep

No já tam byl už několikrát, ale vždycky jsem prolézal hlavně přízemí a nahoru ani moc nelezl. To byla ovšem chyba, neb největší žně byly až v nejvyšším patře ve společenském oblečení :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...