quest987 Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 Obleceni od Jozefa Slobody je super,od doby co jsem ho objevil sem nenakoupil nikde jinde.Uskutecnil jsem uz 4 nakupy a vzdy jsem si odnesl vic veci nez jsem chtel,super jednani,super obsluha a navic neni problem si nechat usit kosili na miru a po domluve primo s panem Slobodou je mozno si nechat si usit i kalhoty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ego alter Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 Díky. Ani jedno není můj styl. Chci něco více fashiooonnn docela podarene kousky meli kdysi GAS. neznam ale moc jejich soucasnou produkci.a jsou to tebou preferovani italove.... pak uz jedine scotch and soda...:-)...maji pekne vymazlene modely,holandane jedni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ego alter Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 ja mam spise jiny "problem"- nemohu nikde vystrachat zadne pekne ksandy na knofliky....nechce se mi verit, ze drive tak vsedni zalezitost, se stava rudimentem soucasne panske (ale i damske) mody....nevite o nejakem obchudku? preferuji spise uzsi.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 Díky. Ani jedno není můj styl. Chci něco více fashiooonnn chlape ty už jedině Trussardi nebo Zegna nebo Cavalli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladap Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 Ahoj, nenarazili jste někdo při cestách po módních obchodech na německý Jupiter? Jde mi hlavně o jeans, protože jako jedna z mála značek mi sedí jak ...... Jezdil jsem si toto oblečení kupovat vždy do Germánie, ale ten můj oblíbený shop zrušili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 chlape ty už jedině Trussardi nebo Zegna nebo Cavalli Cavalli tam má skvělá "rifle" s milionem děr a záplat:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 Pánové, doporučte mi prosím, kde koupit koženou bundu. Dneska jsem se byl podívat ve zde doporučované Kaře, ale tam se mi nic nelíbilo a měli samé větší velikosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 Pánové, doporučte mi prosím, kde koupit koženou bundu. Dneska jsem se byl podívat ve zde doporučované Kaře, ale tam se mi nic nelíbilo a měli samé větší velikosti. Taky nějakou chci, takže budu rád za doporučení obchodu (Praha) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 v tom Van Graafu na Vaclavaku maj snad cely patro z kůže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 20. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2011 v tom Van Graafu na Vaclavaku maj snad cely patro z kůže Díky, dnes jsem se tam stavil. Bundy také nic moc, ale ostatní věci stály za to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 20. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2011 (upraveno) To su rád, myslim, že tenhle krám má budoucnost. Neřikám, že by tam měli všechno dobrý a nepředražený, ale dá se vybrat. A hlavně Woolrich a Strellson...dá sa edit: překlep Upraveno 20. ledna 2011 uživatelem vanderB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gryll16 Odesláno 20. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2011 Na moju značne nekonfekčnú postavu sa veľmi dobre nakupuje v Bushmane.Zatiaľ absolútna spokojnosť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 20. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2011 To su rád, myslim, že tenhle krám má budoucnost. Neřikám, že by tam měli všechno dobrý a nepředražený, ale dá se vybrat. A hlavně Woolrich a Strellson...dá sa edit: překlep No já tam byl už několikrát, ale vždycky jsem prolézal hlavně přízemí a nahoru ani moc nelezl. To byla ovšem chyba, neb největší žně byly až v nejvyšším patře ve společenském oblečení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamikadze Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2011 Tak ja som sa dal na nieco ako jeans od G-star raw,je to na urovni diesel a poviem Vam neznicitelne)))a dalsie Tommy Hilfiger. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2011 Tak ja som sa dal na nieco ako jeans od G-star raw,je to na urovni diesel a poviem Vam neznicitelne))) a dalsie Tommy Hilfiger. Od G-staru jsem měl troje rifle, znamenalo to každý den drhnutí ve sprše a úplně modrýma nohama:-) Ale pěkný byly, to jo:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azazelo Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2011 Nemáte tip na dobrý eshop Gant? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 Tuším, že tu někdo scháněl marně kšandy. Dneska jsem narazil na pěkné: http://www.drakes-london.com/accessories/navy-with-white-stripe-braces-contrast-braid-ends Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 Nemáte tip na dobrý eshop Gant? oficialni eshop ti nevyhovuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 Tuším, že tu někdo scháněl marně kšandy. Dneska jsem narazil na pěkné: http://www.drakes-london.com/accessories/navy-with-white-stripe-braces-contrast-braid-ends A jak se to přidělává, když to nemá takové ty zoubky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 A jak se to přidělává, když to nemá takové ty zoubky? Za knoflíky na kaťatech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se