bandicoot Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 lub: marks&spencer v CZ, nebo karstadt kdekoliv v D, zase frčí manšestrový se záplatama na loktech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 Máš pravdu, tohle má známý a on to má dělaný na zakázku a je to super autíčko, ale dát 6 mil. za auto je síla... Jednou jsem měl příležitost se svézt, je to krása. Ale jak jsme včera řešili tu cenu za hodinky, tak to bych si spíše uměl představit dát 6mega za hodinky, které by byly např. limitka a na ceně by neztráceli, auto jde dolů (toto nepochybně)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 volfda - od Lacoste mam par bot taky a prijdou mi v pohode, je fakt ze 90% kolekce vypada jak z tznice, ale maji i par hezkych bot, ktery jsou kvalitou srovnatelny se sportovnima keckama od Nike, Adidas, Puma atd.. Nejlepsi boty jsou stejne Crocsy, nic pohodlnejsiho neni Jinak co nekomu muze vadit na polach od Lacoste? Jsou hezky, jednoduchy, obcas sice skrabe krokodyl do prsou kdyz dobre nezakoncej ten svuj rybarskej vlasec nebo cim ty loga sijou, ale ty tricka nemaji chybu! Ale do toho abych mel vsechny barvy mi jich jeste dost chybi.. Já měl boty troje a všechny jsem reklamoval, některé i dvakrát, už jsem si přišel v tom obchodě trapně, takže boty od nich už nechci, jinak mam Lacoste moc rád... Co se týče kousajícího krokouše, ten je snad na všech polech z klasické kolekce a je pravda, že jsem tam také viděl něco, co vypadá jako rybářský vlasec. Alespoň vždy pobavím svého 3letého nevlastního bratříča, když mu řeknu, že mi ten krokodýl kousnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 lub: marks&spencer v CZ, nebo karstadt kdekoliv v D, zase frčí manšestrový se záplatama na loktech Nechci vypadat jako uchyl, ale opět odkážu na Camel, také má sačka. S tím německem souhlas, konec konců Camel tam najdeš taky, uvidíš, co ti sedne cena by mohla být přijatelnější. Jen dodám, že mám rád Camel a Bushman také proto, že dělají nadměrné velikosti. Před dvěma lety jsem měl opravdu hodně kilo a byl jsem značně limitován. Nyní jsem stále kus, ale o 40kg měně, takže se obléknu skoro všude. Právě kvůli pdobným zákazníkům jsem vždy bral velké velikosti, v ČB to šlo na odbyt Jinak Bushman je dělá proto, že majitelé sami nejsou drobci, v tom jsme se hned spolu shodli Pro zajímavost dodám, že jsem viděl triko 7xl, docela nářez, ale majitele si to najde. To se mi i líbí v německu, kdykoli potřebuji obleky, jedu tam. Kvalitní, luxusní, za dobrou cenu a vždy na mě mají velikost. Maximálně si nechám lehce poupravit kalhoty, co se třeba délky týče. Jinak, abych nebyl monotoní, když chci něco koženého, rád zavítám do Kary, je to česká značka a dle mého velmi kvalitní, nemohu si stěžovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 (upraveno) ano, koženou bundu Kara nosím aktivně 8 let a je stále perfektní, absolvovala jen jednu výměnu zipu Upraveno 30. března 2010 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 jsem měl opravdu hodně kilo a byl jsem značně limitován. Nyní jsem stále kus, ale o 40kg měně... Dotaz mimo soutěž: jak si to dokázal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 Nemohu zapomenou na Camel Trophy, to byly nezničitelné věci, které jsem kupoval sice za nekřesťanské peníze třeba před deseti lety, ale mám je mám dodnes. Nechápu proč je Camel nahradil tím sice znatelně levnějším, ale zoufalým Activem . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 ano, koženou bundu Kara nosím aktivně 8 let a je stále perfektní, absolvovala jen jednu výměnu zipu Jediné, co mi vadí je ten současný trend bundiček do pasu, vypadám v tom jak vorvaň Kvalitka super, je pravda, že u mé první, které je 7 let mi nyní akorát odchází zip, takže naprostá spkojenost. Mám ještě nádherné sačko a chci nějakou pilotku. Jinak si teď beru koženou budnu od Camelu, tak jsem na ní zvědav. Měli nádhernou kolekci, reklamace žádná nebyla, ale ta cena je jako za 2-3 bundy od Kary... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 (upraveno) Dotaz mimo soutěž: jak si to dokázal? Nežral jsem a hýbal jsem se... Mám hypofunkci štítné žlázy, což je další minus. Stravu jsem konzultoval s doktorkou, se kterou jsem byl neustále v kontaktu, navíc můj otec na to má též školu, takže mi sestavil jídelníček. Je to práce na několik let a pak se to musí udržet, ale jde to a jde se u toho i dobře najíst. Můj tatík má zároveň stejně jako já mlsnou pusu, takže jsme si celé léto dělali dobré steaky z pravé svíčkové na grilu se zeleninkou (optimální jídlo) a já nijak nerstrádal. Hlavně jíst pravidelně a málo (pochopitelně v případě takovéto porce kg je třeba zvláštní a lecky brutální jídelníček), ale pro úpravu hmotnosti stačí pravidelnost střídmost, plus pohyb Edit: stejně potřebuji ještě 20kg dolů, ale nejde to v jednom tahu, to by se člověk zbláznil... Upraveno 30. března 2010 uživatelem volfda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 ano, koženou bundu Kara nosím aktivně 8 let a je stále perfektní, absolvovala jen jednu výměnu zipu ¨Co se týká kůže tak zásadně jen Kara Pokud člověk neshání něco extra mimo hlavní proud.... Mám dvě saka a mám je už pěknou řádku let a stále v pohodě.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 OT: ten volfda mi připadá jako zajímavý člověk: je mu 21 let, má síť obchodů s oblečením, vlastní 43 pol od lacoste, rolexky a stačil nabrat takovou váhu, že i když 40 kg zhubnul, vypadá jako vorvaň.... to je pro většinu lidí práce na celý život Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 Já byl ve 25 také zajímavý.. a pak už jsem šel jenom z kopce dolů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 OT: ten volfda mi připadá jako zajímavý člověk: je mu 21 let, má síť obchodů s oblečením, vlastní 43 pol od lacoste, rolexky a stačil nabrat takovou váhu, že i když 40 kg zhubnul, vypadá jako vorvaň.... to je pro většinu lidí práce na celý život Jsem trochu živel no... Ale co se týče váhy, to je spíše ostudné, že jsem to nechal zajít tak daleko, ale co nadělat s puberťákem Jinak firmu rozjel otec, ale jako skoro vše jí hodil na jiné, takže značně přikádám ruku k dílu, i když se mohu mu jít vyplakat na rameno, pokud potřebuji Ale oblečení není jediná aktivita a příjem, navíc studuji práva. Mám ale hlavní hnací motor, tím jsou hodinky, jinak bych si na rolády nevydělal Já byl ve 25 také zajímavý.. a pak už jsem šel jenom z kopce dolů Pokusím se nejít dolů, i když kopce nesnášim, takže bych primárně na žádný nelezl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 Nemohu zapomenou na Camel Trophy, to byly nezničitelné věci, které jsem kupoval sice za nekřesťanské peníze třeba před deseti lety, ale mám je mám dodnes. Nechápu proč je Camel nahradil tím sice znatelně levnějším, ale zoufalým Activem . Ten Activ tam, milý Snowe, přidali. Aby značku odlišili od značky cigaret Camel. Nařízení, nějakého evropoského byrokrata, kdy značka cigaret nemůže být spojovaná s jiným zbožím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 A co tak tohle: http://www.cottonfield.dk/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 Ten Activ tam, milý Snowe, přidali. Aby značku odlišili od značky cigaret Camel. Nařízení, nějakého evropoského byrokrata, kdy značka cigaret nemůže být spojovaná s jiným zbožím. Jj, problém byl s tou podobností s cigaretama. Co se týče vývoje stylu, řekl bych že k lepšímu (to je an každém), Camel se stal modní značkou, která drží krok se značnou onkurencí, i když bych řekl, že v ČR nemá stále takovou zákaznickou základnu, jako v D. Před 5-6 lety mi Camel neoslovoval, před cca. 3 lety přišla nová kolekce a já mu propadnul. Je opravd, že ty outdoorové věci jsou u něj na ústupu, ale stále se tam funkční věci najdou. Ale jak jsem již podotýkal, záleží na každém... Já mu zůsztávám relativně věrný, i když občas zahnu - doufám, že to nečte přítelkyně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 A co tak tohle: http://www.cottonfield.dk/ Cottonfield je velmi smpatický Chci se vás ještě zeptat na zkušenosti s Hilfigrem, nic od něj nemám, ale přátelé na něj poslední dobou nadávají...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 Cottonfield je velmi smpatický Chci se vás ještě zeptat na zkušenosti s Hilfigrem, nic od něj nemám, ale přátelé na něj poslední dobou nadávají...? Kvalita standardní jak je zvykem u značkového oblečení, cena natažená snad ještě víc než je zvykem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 Kvalita standardní jak je zvykem u značkového oblečení, cena natažená snad ještě víc než je zvykem Takže klasika... Známá tam oblékla děti a oblečení šlo po pár vyprání do kytek, tak mi to lehce překvapilo. Mám kamaráda, co má obsobnou uchylku, jako já na Lacoste na Hilfigera a ten je zas spokojen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 (upraveno) Volfda:Jediné, co mi vadí je ten současný trend bundiček do pasu, vypadám v tom jak vorvaň. Kvalitka super, je pravda, že u mé první, které je 7 let mi nyní akorát odchází zip, takže naprostá spkojenost. ............... Tak jestli dobře počítám tak sis ji pořídil ve 14. A podle toho co tu píšeš jsem nabyl dojem že máš tak kontejner oblečení(samozřejmě značkového), takže vlastně nechápu kdy ti ten zip stačil odejít. Upraveno 30. března 2010 uživatelem wave ceptor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se