African Odesláno 31. srpna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2010 V 31. 8. 2010 v 17:31, 'YPO' napsal: sytič U Octávky z 2002, né z 1967 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karki Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2010 To asi nebude originál.Mas tam alarm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2010 V 31. 8. 2010 v 18:30, 'Vlastimil7664' napsal: U Octávky z 2002, né z 1967 hele nevím - zítra to můžu prostudovat, ale občas se takhle schovávají "denní světla" aktivace x deaktivace http://www.novinky.cz/auto/210100-posledni-rozlouceni-s-octavii-skoncila-po-14-letech.html R.I.P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korenisko Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2010 jednoznačne tú octavku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2010 V 31. 3. 2010 v 18:54, 'Radimk' napsal: řeš to emocema! čili Audi, VW, Škoda.. rozum říká VW, Audi, Škoda peněženka říká Škoda, VW, Audi ... a žebříčky poruchovosti říkaj - kup si Toyotu!!! Dobry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fiona Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2010 V 31. 8. 2010 v 22:01, 'cody' napsal: Dobry a není to na chlazení schránky , něco takového jsem měl ve fabii... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2010 V 31. 8. 2010 v 22:06, 'Fiona' napsal: a není to na chlazení schránky , něco takového jsem měl ve fabii... Nerozumim otazce a nechapu souvislosti:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2010 Alarm tam mám, ale asi to s tím nemá nic společného, spíše bych tipoval ty denní světla" Když já se ale bojím za jízdy to vytáhnout, aby mě to třeba nekatapultovalo:-) Pokud by to totiž bylo na přerušení elektroniky v případě havárie, tak bych musel resetovat počítač, říkal automechanik, ale mě se ani nechce věřit, že to má podobný účel. Pro ilustraci dávám foto" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2010 Vždyt to vypadá jak přídavný manuální sytič co mám na favoritu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2010 (upraveno) Neboj, to je katapult spolucestujícího Na tu elektroniku to nebude. Jedině, že by s tím někdo před tebou závodil. Upraveno 1. září 2010 uživatelem noviisek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2010 Osobně bych to tipoval na tajný spínač zapalování, který někdo nechal dodatečně namontovat. U jiné oktávky stejného provedení jsem to nenašel. Když to stiskneš, zkus jestli potom nastartuješ. Pokud ne, je to ono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2010 V 1. 9. 2010 v 15:19, 'Jay Doll' napsal: Osobně bych to tipoval na tajný spínač zapalování, který někdo nechal dodatečně namontovat. U jiné oktávky stejného provedení jsem to nenašel. Když to stiskneš, zkus jestli potom nastartuješ. Pokud ne, je to ono. No jestli takhle někdo umístil tajný vypínač tož se picnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vadim6 Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2010 V 1. 9. 2010 v 15:24, 'wave ceptor' napsal: No jestli takhle někdo umístil tajný vypínač tož se picnu Pod svícnem je největší tma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2010 Vypadá to na tajný vypínač.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2010 očividně to není originální, odhaduju to na přepínač denního svícení. V době kdy bylo denní svícení jen v zimě se takové doplňky montovaly. Buď to přímo ovládalo svícení nebo jen výstražný pípák. V létě signalizoval zapomenutí zhasnutí světel a v zimě se to přepnulo a hlásilo to že je třeba rozsvítit. Vyzkoušej obě polohy jestli se rozsvítí denní svícení při nastartování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2010 Tak díky za postřehy kluci, ale nejsou to ani světla, ani alarm a auto při sepnutí startuje. Takže to může být cokoliv, ale také už to nemusí být nic, kdoví co to bylo za kutila:-) Teď jdu na opravu centrálu zadních dveří, tak je to nechám zjistit a pak dám vědět, zatím to nechme plavat" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2010 V 2. 9. 2010 v 6:34, 'Vlastimil7664' napsal: Tak díky za postřehy kluci, ale nejsou to ani světla, ani alarm a auto při sepnutí startuje. Takže to může být cokoliv, ale také už to nemusí být nic, kdoví co to bylo za kutila:-) Teď jdu na opravu centrálu zadních dveří, tak je to nechám zjistit a pak dám vědět, zatím to nechme plavat" tak to je jasný - otevírání pátých dveří zevnitř Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2010 YPO: to by dávalo větší smysl, než katapult Třeba to tam někdo dal jenom tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se