Přejít na obsah

Anketka mezi VW, Škoda, Audi"

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 97
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

V 31. 3. 2010 v 18:54, 'Radimk' napsal:

řeš to emocema!

čili Audi, VW, Škoda..

rozum říká VW, Audi, Škoda

peněženka říká Škoda, VW, Audi

... a žebříčky poruchovosti říkaj - kup si Toyotu!!!

Dobry :smile_anim:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Alarm tam mám, ale asi to s tím nemá nic společného, spíše bych tipoval ty denní světla" Když já se ale bojím za jízdy to vytáhnout, aby mě to třeba nekatapultovalo:-) Pokud by to totiž bylo na přerušení elektroniky v případě havárie, tak bych musel resetovat počítač, říkal automechanik, ale mě se ani nechce věřit, že to má podobný účel. Pro ilustraci dávám foto"

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

V 1. 9. 2010 v 15:19, 'Jay Doll' napsal:

Osobně bych to tipoval na tajný spínač zapalování, který někdo nechal dodatečně namontovat. U jiné oktávky stejného provedení jsem to nenašel. Když to stiskneš, zkus jestli potom nastartuješ. Pokud ne, je to ono.

No jestli takhle někdo umístil tajný vypínač tož se picnu :D

Odkaz ke komentáři

očividně to není originální, odhaduju to na přepínač denního svícení. V době kdy bylo denní svícení jen v zimě se takové doplňky montovaly. Buď to přímo ovládalo svícení nebo jen výstražný pípák. V létě signalizoval zapomenutí zhasnutí světel a v zimě se to přepnulo a hlásilo to že je třeba rozsvítit. Vyzkoušej obě polohy jestli se rozsvítí denní svícení při nastartování.

Odkaz ke komentáři

Tak díky za postřehy kluci, ale nejsou to ani světla, ani alarm a auto při sepnutí startuje. Takže to může být cokoliv, ale také už to nemusí být nic, kdoví co to bylo za kutila:-) Teď jdu na opravu centrálu zadních dveří, tak je to nechám zjistit a pak dám vědět, zatím to nechme plavat"

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO
  V 2. 9. 2010 v 6:34, 'Vlastimil7664' napsal:

Tak díky za postřehy kluci, ale nejsou to ani světla, ani alarm a auto při sepnutí startuje. Takže to může být cokoliv, ale také už to nemusí být nic, kdoví co to bylo za kutila:-) Teď jdu na opravu centrálu zadních dveří, tak je to nechám zjistit a pak dám vědět, zatím to nechme plavat"

tak to je jasný - otevírání pátých dveří zevnitř :D
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...