Polaroid Odesláno 25. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2006 Poradí nekdo pls-mel bych zajem si pořídit hodinky zn.Aeromatic. dík -Polaroid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 25. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2006 presun si ti jinam - do jineho vlakna, tady ti nikdo neporadi - jmenuje se to diskuse k serveru, nikoliv k hodinkam :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odklizec Odesláno 25. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2006 presunuto do ciny kam to patri Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
old black Odesláno 25. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2006 Poradí nekdo pls-mel bych zajem si pořídit hodinky zn.Aeromatic. dík -Polaroid Je to Čína, co chceš poradit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 25. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2006 Radeji nebrat, nebo jen za super cenu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polaroid Odesláno 25. září 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2006 dík za radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polaroid Odesláno 25. září 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2006 nebyl by odkaz na jaký slušný AIR-ky...dík...jsem začátečník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blekota Odesláno 25. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2006 je to cina myota da sa vpohode nastavit zvacsa predbiehaju o cca 8-12 sekund ale ako som povedal neni problem vyladit na sekundovu presnost nebal by som sa ich.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polaroid Odesláno 25. září 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2006 a dobrá cena je??nabízej je za 2900kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 25. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2006 ... "letecke" za 2200 Kc na http://www.azwatch.cz/hodinky/se100-seiko-flieger-i Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazatel Odesláno 25. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2006 Skeleton: momentálně vyprodáno a nejsou moc velké (37X11mm) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 25. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2006 uz to vidim, to vyprodano, to jsem si nevsiml ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 25. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2006 hmm, raději došetřit a podívat se na ruské hodinky, za cca dvojnásobek (2x2200,- +/-)bude dobrá muzika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 25. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2006 To ma X-Bob pravdu, Poljot nebo Vostok , vime o cem mluvime ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2008 tady nebyla řeč o tomhle? http://www.aeromatic1912.de/e_index.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 27. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2009 tady nebyla řeč o tomhle? http://www.aeromatic1912.de/e_index.php jj, taky by mě zajímalo tohle! Má někdo zkušenost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJoker Odesláno 28. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2009 Zkušenost s touto firmou nemám (i když jsem po nich kdysi taky koukal), docela mi na nich vadí, že zamlčují původ v Číně. Levný pilotky dělá třeba Archimede nebo Steinhart, prodává je Kubson. Pokud bys chtěl pilotky, co mají opravdu tradici, tak zkus třeba Stowa Airman s manuálním nátahem, případně levnější s automatem a logem (nejlevnější varianta). Alternativou může být Speedbird III od Timefactors, jsou prakticky stejné jako IWC Mark XVI (stejné rozměry, design, šroubovací korunka, antimagnetická odolnost, pouze jiný kalibr), cena je nižší než u Stowy a nejsou to klasické B-uhr. Rusům bych se vyhnul, ne že neumí udělat strojky, ale je to taková pouťovka, když na ty hodinky naplácnou jakýkoliv název, klidně i hákový kříž nebo runy, jen aby to nějaký hejl (na Aukru ) koupil jako "originál hodinky SS". Přeju ti pevné nervy a štěstí při výběru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steirn Odesláno 1. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2009 A co třeba levné Alphy? Kvalita a zpracování překvapující...cena cca do 2,5... titanové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GlenAffric Odesláno 16. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2009 jj, taky by mě zajímalo tohle! Má někdo zkušenost? Mám model A1144 z ebay, stálo to i s poštou 1800Kč. Nejde mi ani tak o to, že se velmi podobají B-Uhr, ale spíše o jednoduchý a zřetelný ciferník, na němž je jedním letmým pohledem vidět čas. Automat funguje dobře, přesnost mi vyhovuje, seřizuji 1 x za 3-4 dny. Navíc pohled přes dolní sklíčko je velmi uklidňující. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seda Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 Ahoj. Chtěl jsem se zeptat kde bych sehnal takový ty ruský hodinky, jsou masivní s průměrem přes 5 cm. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se