Přejít na obsah

Hodinky-Aeromatic

Doporučené příspěvky

Skeleton: momentálně vyprodáno a nejsou moc velké (37X11mm)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Po roku...
  • Po roku...

Zkušenost s touto firmou nemám (i když jsem po nich kdysi taky koukal), docela mi na nich vadí, že zamlčují původ v Číně. Levný pilotky dělá třeba Archimede nebo Steinhart, prodává je Kubson. Pokud bys chtěl pilotky, co mají opravdu tradici, tak zkus třeba Stowa Airman s manuálním nátahem, případně levnější s automatem a logem (nejlevnější varianta).

Alternativou může být Speedbird III od Timefactors, jsou prakticky stejné jako IWC Mark XVI (stejné rozměry, design, šroubovací korunka, antimagnetická odolnost, pouze jiný kalibr), cena je nižší než u Stowy a nejsou to klasické B-uhr.

Rusům bych se vyhnul, ne že neumí udělat strojky, ale je to taková pouťovka, když na ty hodinky naplácnou jakýkoliv název, klidně i hákový kříž nebo runy, jen aby to nějaký hejl (na Aukru :crying_anim02: ) koupil jako "originál hodinky SS".

Přeju ti pevné nervy a štěstí při výběru.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
jj, taky by mě zajímalo tohle! Má někdo zkušenost?

Mám model A1144 z ebay, stálo to i s poštou 1800Kč. Nejde mi ani tak o to, že se velmi podobají B-Uhr, ale spíše o jednoduchý a zřetelný ciferník, na němž je jedním letmým pohledem vidět čas. Automat funguje dobře, přesnost mi vyhovuje, seřizuji 1 x za 3-4 dny. Navíc pohled přes dolní sklíčko je velmi uklidňující.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...