rorda Odesláno 3. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2010 Jsou tu různá témata, občas se k tomu někdo vyjádří, ale nikde jsem nenarazil na samostatné vlákno, kdo se věnuje fotbalu a nebo jeho různým podobám - malému fotbalu/hanspaulce/futsalu ... Já hrával dříve futsal a hanspaulku, teď už hraji jen tu hanspaulku, času už mám o dost méně, musel jsem to zredukovat ... Vystřídal jsem několik týmů, nejdelší dobu hraji v týmech uprostřed toho celého hanspaulkového guláše ... Jo a kdyby někdo náhodou sháněl tým, chtěl by hrát a nemá kde, my pro změnu sháníme rozumné(ho) hráče, není nás moc, teď nám s tím jeden kluk seknul a nemáme za něj zatím náhradu ... Kdyby někdo chtěl, prosím přes SZ, dohodneme se!
mnovace Odesláno 3. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2010 Jsou tu různá témata, občas se k tomu někdo vyjádří, ale nikde jsem nenarazil na samostatné vlákno, kdo se věnuje fotbalu a nebo jeho různým podobám - malému fotbalu/hanspaulce/futsalu ... Já hrával dříve futsal a hanspaulku, teď už hraji jen tu hanspaulku, času už mám o dost méně, musel jsem to zredukovat ... Vystřídal jsem několik týmů, nejdelší dobu hraji v týmech uprostřed toho celého hanspaulkového guláše ... Jo a kdyby někdo náhodou sháněl tým, chtěl by hrát a nemá kde, my pro změnu sháníme rozumné(ho) hráče, není nás moc, teď nám s tím jeden kluk seknul a nemáme za něj zatím náhradu ... Kdyby někdo chtěl, prosím přes SZ, dohodneme se! fotbal, pak futsal, ted už jen na tréninky futsalu a nohejbal, znáš traktor humus
rorda Odesláno 3. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. dubna 2010 Nene, na ty jsem za svoji x-letou hanspaulkovou "kariéru" nenarazil ...
Hugo14 Odesláno 3. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2010 Já vlastně pouze jen velkej fotbal aktivně - aktivně pravidelně chodím na domácí ligové zápasy svého týmu. Jako divák. Takže jsem vlastně aktivní fanoušek
Chumpus Odesláno 5. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2010 (upraveno) ... Upraveno 29. března 2011 uživatelem Chumpus
nAscA Odesláno 5. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2010 Ja jsem zacal po 15 letech hrat zse letos a kupodivu to docela jde. Myslel jsem, ze budu totalni drevo. Tento rok to vypada, ze se i poprve zucastnim Hanspaulky, tak jsem na to zvedavy. Hraval jsem za uplne nejmensi zacky velky fotbal a pozdeji jen salovku za skolu.
Dantechno Odesláno 6. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2010 Hraju od malicka. Jeste pred dvema roky krajsky prebor - ted z nedostatku casu jen druhou nejnizsi soutez.
marosh Odesláno 6. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2010 Futsal, ale už na pomezí mezi bafuňářstvím a aktivním stáním u tyčky.
Gilius Odesláno 6. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2010 X let jsem hrál malou kopanou,celkem slušně chytám. Teď na to už nemám čas,takže na fotbal jen koukám(jen na ligu mistrů).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se