volfda Odesláno 7. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2010 (upraveno) Tak jsem dnes vyrazil na motorce na chalupu a přibral hodinky a foťák, dohromady to hodilo pár foteček Ty Milgaussy jsem prve nafotil jen iPhonem, takže to musím napravit, no a když jsem byl v tom, přibral jsem i zbytek chronorodinky, plus jedny Cockpit lady, které jsou mojí máti. Jinak dole v podpisu je odkaz na takovou mojí menší recenzi těch Seik. Info o mých Milgaussech, jako kde jsem je koupil, za kolik a proč jsem si vybral Milgauss, tady. Co se týče Navitimerů, ty jsem se rozhodl pustit do světa, zatím to spí, ale případné info opět v podpisu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. dubna 2010 uživatelem volfda
Chumpus Odesláno 7. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2010 Zmenši ty fotky, než ti Gilius vynadá. Tohle je fakt masakr...Jinak dobrý, Milgaussy jsou super.
volfda Odesláno 7. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. dubna 2010 Zmenši ty fotky, než ti Gilius vynadá. Tohle je fakt masakr...Jinak dobrý, Milgaussy jsou super. Jdu na to.
tyfo Odesláno 7. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2010 Zmenši ty fotky, než ti Gilius vynadá. Tohle je fakt masakr...Jinak dobrý, Milgaussy jsou super. No ja myslim ze v galerii to neni problem ta je na velke foto urcena. Jinac moc pekna rodinka to by jsem fakt nevedel co dat na ruku drive asi by jsem nosil nekolikatery naraz.
Chumpus Odesláno 7. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2010 No ja myslim ze v galerii to neni problem ta je na velke foto urcena. 1920x1200 beru, od toho tu opravdu je galerie. Ale tohle bylo 3***x2***, to už je podle mě moc. Nechci být za prudiče...ale aspoň jsem ušetřil práci modům
volfda Odesláno 7. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. dubna 2010 No ja myslim ze v galerii to neni problem ta je na velke foto urcena. Jinac moc pekna rodinka to by jsem fakt nevedel co dat na ruku drive asi by jsem nosil nekolikatery naraz. Trochu jsem je zmenšil, i tak jsou stále celkem velké. Kolikrát ráno přemýšlím, co vzít, ale přemýšlím o dalším rozšíření...
volfda Odesláno 8. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. dubna 2010 Já myslím, že bys měl jít do těch IWC. Nevím, jetli je to těma fotkama, ale nějak se mi ty milgauss okoukaly. Kdyby tam byly ty IWC, asi by je všechny přebily. Vrtá mi hlavou Ingenieur a sedmidenní portugaly, uvidím... Během jara do něčeho skočím Ale do Milgaussů jsem se zamiloval. Nosím je nejvíc. Občas přemýšlím o bratříčcích ve formě Datejust II.
Vit Odesláno 9. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2010 .......................Ale do Milgaussů jsem se zamiloval. Nosím je nejvíc. .......................... Ten ciferník je černý nebo šedý?
Vit Odesláno 9. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2010 Cifr je tmavě šedý... Díky Cifr je tmavě šedý... Díky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se