efreeti Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2010 Diky za foto. Ty modre vypadaji celkem zajimave..hlavne ta kombinace s oranzovymi cisly. Nejak mi to pripomina retro fotbalove dresy od Copy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2010 Vida, ty vypadaj hezky..skoro se zbavily toho "PO pro chudý" looku, kterej mi na těch původních přeci jen vadil Asi mi jen neni úpně jasný proč dali těm světlejm černej datovej věnec.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2010 Asi mi jen neni úpně jasný proč dali těm světlejm černej datovej věnec.. Aby to vypadalo jako index. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2010 Aby to vypadalo jako index. Vidíš to je fakt, jsem vůl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emil Odesláno 22. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2010 Nevím, jestli si toho už někdo všimnul, ale Archimede změnilo u Sporttaucherů korunku, čili dle mého je na světě již verze 2 a 1/2. Koukněte se na obrázky: ST 2 se starou korunkou (fotka z chronoshopu) ST 2 s novou korunkou (fotka z Archimede webu) Myslím, že z estetického hlediska je to rozhodně změna k lepšímu. Nová luneta se starou korunkou se k sobě moc nehodily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2010 Doufám, že to tady ještě není, ale na www.gnomonwatches.com jsem objevil tyto nové varianty - stříbrné Arcadie a černé Deck watch, zajímavé, že na stránkách Archimede nejsou. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 21. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2010 Tak si i sám odpovím Černé Deckwatche už jsou na webu Archimede a stříbrné Arcadie už postnul Kubson ve vlákně o Arcadiích. Mimochodem vypadají moc dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keves Pavol Odesláno 22. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2010 tie čierne sú krásne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 29. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2010 ...nové Arcadia Chronograph Ne že bych je našel já, ale Kubson dal odkaz na Fejsbůku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 29. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2010 Pekne hodinky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 29. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2010 ...nové Arcadia Chronograph Ne že bych je našel já, ale Kubson dal odkaz na Fejsbůku tak na tyhle jsem byl hodně zvědavý, cena je zajímavá, teď ještě jaký bude průměr a varianty cifru Btw. ten datum je vyřešený parádně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 29. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2010 nově i nová verze Vintage... bez datumu, bílá lumi na černém ciferníku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 29. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2010 tak na tyhle jsem byl hodně zvědavý, cena je zajímavá, teď ještě jaký bude průměr a varianty cifru Btw. ten datum je vyřešený parádně Píšou tam, že ještě bude černý cifr /fotky za týden/ a na objednání a příplatek klenuté safírové sklíčko s oboustranným AR, ten bude i u klasického rovného sklíčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 29. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2010 Tak nevím, dlouho jsem se na ně těšil a dopadlo to docela dobře, jsou to hezký hodinky, vyvážený, všechno lícuje...ale tak nějak to není ono, něco jim chybí, lidově - nemaj prostě koule...toť můj názor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 30. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2010 Absence všech možných nápisů, aby nerušili čistotu designu, to koule má Snad poprví se mi tolik líbí hodiny se světlým cifrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cer.mis Odesláno 1. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2010 Ten jejich font loga se k těm vintage vůbec nehodí. K vintage by měl přijít nějaký vintage font. Hodně se mi líbí např. nové West End Watch Sowar, tam je nádherný font. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2010 Takže tady máme Arcadie Chroníčka v černé barvě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2010 Tak ty černé už ale ovšem ano, ty koule mají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helex Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2010 Tak ty Arcadie chrono jsou vážně moc pěkný. Vyjímečně se mi líbí víc ve stříbrné variantě, nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se