HROCH Odesláno 16. července 2010 Nahlásit Odesláno 16. července 2010 IWC Big Pilot Platinum LTD Blue Dial Big Pilot watch in Platinum, a limited edition (500pcs) with a blue dial and 46 mm Platinum case. The case has a brushed finish while the bezel has a high polish for great contrast. It is on a blue alligator strap only found on this watch. Cena kolem 1 Mega, asi jen 1 kus v ČR. Pred chvili jsem je mel na ruce ... bajecny pocit :-) Na ruce nezustaly. oriosa brno???? dle meho nazoru asi nejkrasnejsi big pilot vubec.
HROCH Odesláno 17. července 2010 Nahlásit Odesláno 17. července 2010 taky jsem je mel na ruce a dokonce vicekrat a su z nich uplne vedle. zacinam setrit.
IWCmann Odesláno 17. července 2010 Nahlásit Odesláno 17. července 2010 Jo krásné to určitě jsou, ale dávat za ně tolik peněz jen proto, že jsou platinové, mě příde trochu mimo. Pro mě stejně zůstanou nejkrásnější ty klasické, v nerezu, a to nejen kvůli ceně.
bobák Odesláno 17. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. července 2010 Jo krásné to určitě jsou, ale dávat za ně tolik peněz jen proto, že jsou platinové, mě příde trochu mimo. Pro mě stejně zůstanou nejkrásnější ty klasické, v nerezu, a to nejen kvůli ceně. moje řeč....klasika je holt klasika
bobák Odesláno 26. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2011 limitovaná edice ve spojení s Porsche 911 pro Holandsko
bobák Odesláno 26. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2011 a docela zajímavý link na asi kompletní sérii BP..něco je a něco je http://www.fliegeruhr.ch/grosse_fliegeruhr.htm
jacob Odesláno 26. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2011 limitovaná edice ve spojení s Porsche 911 pro Holandsko Pro mě hodně zajímavé spojení . Vůbec mi k sobě nesedí Porsche a Big Pilot.
bobák Odesláno 26. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2011 Pro mě hodně zajímavé spojení . Vůbec mi k sobě nesedí Porsche a Big Pilot. hlavně to měly být IWC Porsche Design
bobák Odesláno 21. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 21. července 2012 (upraveno) - Big Pilot Perpetual Calendar Zegg & Cerlati- ocel- limitovaná edice 31 kusů Upraveno 21. července 2012 uživatelem bobák
Adam G. Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Odesláno 30. září 2012 Doufám, že tady tenhle obrázek ještě nebyl...
kuncák7 Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Odesláno 30. září 2012 Doufám, že tady tenhle obrázek ještě nebyl... Byl, někdy cca na začátku roku ( opětovně ). Ale hezky se na to kouká , tak by to mohlo bypadat třeba v MHD .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se