Erixooon Posted April 12, 2010 Report Posted April 12, 2010 (edited) Dobrý den, po otci jsem dostal tyto hodinky, ale bohužel, značka je téměř nečitelná, jen se zbytky nápisu (šikmé, jakoby psací písmo) v horní části šedé části ciferníku. Jsou zlaté, mechanické z období 1. republiky až druhé světové války (můj odhad). Díky za tipy EDIT: Fotku jsem zmenšil, příště se podívej do pravidel a dej si na to pozor. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Edited April 12, 2010 by Kamil
Karlos Posted April 12, 2010 Report Posted April 12, 2010 (edited) Ač jsi dal fotku převelikou, tak jsi nevyfotil vlastně nic. Z tohohle se dá poznat jen to, že jde o hodinky. Vyfoť i strojek a detail toho nápisu a fotky hezky zmenši, tak 800x600, to bude akorát. EDIT: jinak ciferník vypadá nějak divně, možná už jde o nějaký nepůvodní přetisk. Edited April 12, 2010 by Karlos
JHonza Posted April 12, 2010 Report Posted April 12, 2010 (edited) Že by ? Edit: pokus o věštění z fotky, která mezitím zmizela. Edit2: Původní fotka se znovu objevila. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Edited April 12, 2010 by Widloun
Guest Kamil Posted April 12, 2010 Report Posted April 12, 2010 Edit2: Původní fotka se znovu objevila.To jsem byl já. Pokusil jsem se ji trochu zvětšit (když už si s tím hraju)... Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Dr.Gaga Posted April 13, 2010 Report Posted April 13, 2010 Že by ? Edit: pokus o věštění z fotky, která mezitím zmizela. Edit2: Původní fotka se znovu objevila. To bylo naprosto první, co mě napadlo. Také se přimlouvám...
Ciferník Posted April 13, 2010 Report Posted April 13, 2010 Ještě bych dopodotkl, že nejstarší Certiny mívaly taky logo v psací kurzivě.
WDW Posted May 12, 2010 Report Posted May 12, 2010 Ještě bych dopodotkl, že nejstarší Certiny mívaly taky logo v psací kurzivě. Když je tu řeč o Certinách, mám jeden kousek ve své sbírce... Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
WDW Posted May 12, 2010 Report Posted May 12, 2010 Věděl mi mi někdo poradit, kam zařadit tento kousek, logo je mi povědomé, ale možná se pletu.... Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Guest SukHoi Posted May 12, 2010 Report Posted May 12, 2010 Věděl mi mi někdo poradit, kam zařadit tento kousek, logo je mi povědomé, ale možná se pletu.... http://www.marvinwatches.com/
Erixooon Posted May 15, 2010 Author Report Posted May 15, 2010 Zdravím, omlouvám se za prve vložené velké obrázky. Konečně mám obrázek strojku a je to opravdu zn. Cortebert. Víte někdo něco více (období, běžný/specifický strojek a pod.)? Díky. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Recommended Posts