Berbatow Posted April 14, 2010 Report Posted April 14, 2010 Tak jsem si při pondělním sledování mého milovaného filmu "Děla z Navarone" všiml, že Gregory Peck má na ruce hodinky zn. "Gruen".Nikdy jsem si toho nevšiml, a to jsem ten film viděl aspoň 100x.
Yvaine Posted April 14, 2010 Report Posted April 14, 2010 Nejspíš nebyl naplno projeven chronomagorismus ) taky jsem na to koukal jak kdybych to nikdy neviděl hehe
Juris Posted April 14, 2010 Report Posted April 14, 2010 Dobrej postřeh, film jsem viděl taky asi 100x a naposledy v pondělí, ale nikdy jsem si nevšiml.
farářskej Posted April 14, 2010 Report Posted April 14, 2010 Tam hraje Gregory Peck? Já si pamatuju akorát Harrisona Conservation Forda
Juris Posted April 14, 2010 Report Posted April 14, 2010 Tam hraje Gregory Peck? Já si pamatuju akorát Harrisona Conservation Forda Ano hraje, dokonce v hlavní roli, ale Harrisova Forda jsem tam nějak nepostřehl.
farářskej Posted April 14, 2010 Report Posted April 14, 2010 Ano hraje, dokonce v hlavní roli, ale Harrisova Forda jsem tam nějak nepostřehl. On byl zamlada poměrně nepostřehnutelnej... znám jednoho, kterej mi dodneška tvrdí, že Harrison Ford NEHRÁL v Apocalypse Now!
Viktor Posted April 14, 2010 Report Posted April 14, 2010 Trochu se tu pletou (farářskýmu teda) dva filmy: Děla z Navarone (1961) a Oddíl 10 z Navarone (1978). V tom druhým hrál Harrison Ford, v tom prvním ne-e.
Berbatow Posted April 14, 2010 Author Report Posted April 14, 2010 (edited) Dobrej postřeh, film jsem viděl taky asi 100x a naposledy v pondělí, ale nikdy jsem si nevšiml. No bylo to ve scéně ke konci filmu, kdy Gregory Peck a jeho company čekají před pevností jestli zraněný anglický důstojník "práskne" frickům falešnou informaci o útoku z Turecka. Díval se na hodinky dvakrát. Jednou bylo vidět ..uen a podruhé G.uen no a už jsem byl doma. Myslíte, že to byly erární k filmu, nebo jeho vlastní. překlepy Edited April 14, 2010 by Berbatow
farářskej Posted April 14, 2010 Report Posted April 14, 2010 Trochu se tu pletou (farářskýmu teda) dva filmy: Děla z Navarone (1961) a Oddíl 10 z Navarone (1978). V tom druhým hrál Harrison Ford, v tom prvním ne-e. No vidíš, jsem vůl V roce 61 bylo Fordovi sladkejch devatenáct a do první role mu zbejvalo ještě pět let (viz IMDB). Dík za uvedení na správnou cestu...
Juris Posted April 15, 2010 Report Posted April 15, 2010 No bylo to ve scéně ke konci filmu, kdy Gregory Peck a jeho company čekají před pevností jestli zraněný anglický důstojník "práskne" frickům falešnou informaci o útoku z Turecka. Díval se na hodinky dvakrát. Jednou bylo vidět ..uen a podruhé G.uen no a už jsem byl doma. Myslíte, že to byly erární k filmu, nebo jeho vlastní. překlepy JJ, je to přesně tak, ověřeno dnes na DVD
Recommended Posts