Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tak jsem si při pondělním sledování mého milovaného filmu "Děla z Navarone" všiml, že Gregory Peck má na ruce hodinky zn. "Gruen".Nikdy jsem si toho nevšiml, a to jsem ten film viděl aspoň 100x.

Posted

Nejspíš nebyl naplno projeven chronomagorismus :)) taky jsem na to koukal jak kdybych to nikdy neviděl hehe

Posted
Tam hraje Gregory Peck? Já si pamatuju akorát Harrisona Conservation Forda :guiltysmiley:

Ano hraje, dokonce v hlavní roli, ale Harrisova Forda jsem tam nějak nepostřehl.

Posted
Ano hraje, dokonce v hlavní roli, ale Harrisova Forda jsem tam nějak nepostřehl.

On byl zamlada poměrně nepostřehnutelnej... znám jednoho, kterej mi dodneška tvrdí, že Harrison Ford NEHRÁL v Apocalypse Now! :)

Posted

Trochu se tu pletou (farářskýmu teda) dva filmy: Děla z Navarone (1961) a Oddíl 10 z Navarone (1978). V tom druhým hrál Harrison Ford, v tom prvním ne-e.

Posted (edited)
Dobrej postřeh, film jsem viděl taky asi 100x a naposledy v pondělí, ale nikdy jsem si nevšiml.

No bylo to ve scéně ke konci filmu, kdy Gregory Peck a jeho company čekají před pevností jestli zraněný anglický důstojník "práskne" frickům falešnou informaci o útoku z Turecka. Díval se na hodinky dvakrát. Jednou bylo vidět ..uen a podruhé G.uen no a už jsem byl doma.

Myslíte, že to byly erární k filmu, nebo jeho vlastní.

překlepy

Edited by Berbatow
Posted
Trochu se tu pletou (farářskýmu teda) dva filmy: Děla z Navarone (1961) a Oddíl 10 z Navarone (1978). V tom druhým hrál Harrison Ford, v tom prvním ne-e.

No vidíš, jsem vůl :) V roce 61 bylo Fordovi sladkejch devatenáct a do první role mu zbejvalo ještě pět let (viz IMDB). Dík za uvedení na správnou cestu...

Posted
No bylo to ve scéně ke konci filmu, kdy Gregory Peck a jeho company čekají před pevností jestli zraněný anglický důstojník "práskne" frickům falešnou informaci o útoku z Turecka. Díval se na hodinky dvakrát. Jednou bylo vidět ..uen a podruhé G.uen no a už jsem byl doma.

Myslíte, že to byly erární k filmu, nebo jeho vlastní.

překlepy

JJ, je to přesně tak, ověřeno dnes na DVD :thumbsup_anim: