Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem si při pondělním sledování mého milovaného filmu "Děla z Navarone" všiml, že Gregory Peck má na ruce hodinky zn. "Gruen".Nikdy jsem si toho nevšiml, a to jsem ten film viděl aspoň 100x.

Odesláno
Ano hraje, dokonce v hlavní roli, ale Harrisova Forda jsem tam nějak nepostřehl.

On byl zamlada poměrně nepostřehnutelnej... znám jednoho, kterej mi dodneška tvrdí, že Harrison Ford NEHRÁL v Apocalypse Now! :)

Odesláno (upraveno)
Dobrej postřeh, film jsem viděl taky asi 100x a naposledy v pondělí, ale nikdy jsem si nevšiml.

No bylo to ve scéně ke konci filmu, kdy Gregory Peck a jeho company čekají před pevností jestli zraněný anglický důstojník "práskne" frickům falešnou informaci o útoku z Turecka. Díval se na hodinky dvakrát. Jednou bylo vidět ..uen a podruhé G.uen no a už jsem byl doma.

Myslíte, že to byly erární k filmu, nebo jeho vlastní.

překlepy

Upraveno uživatelem Berbatow
Odesláno
Trochu se tu pletou (farářskýmu teda) dva filmy: Děla z Navarone (1961) a Oddíl 10 z Navarone (1978). V tom druhým hrál Harrison Ford, v tom prvním ne-e.

No vidíš, jsem vůl :) V roce 61 bylo Fordovi sladkejch devatenáct a do první role mu zbejvalo ještě pět let (viz IMDB). Dík za uvedení na správnou cestu...

Odesláno
No bylo to ve scéně ke konci filmu, kdy Gregory Peck a jeho company čekají před pevností jestli zraněný anglický důstojník "práskne" frickům falešnou informaci o útoku z Turecka. Díval se na hodinky dvakrát. Jednou bylo vidět ..uen a podruhé G.uen no a už jsem byl doma.

Myslíte, že to byly erární k filmu, nebo jeho vlastní.

překlepy

JJ, je to přesně tak, ověřeno dnes na DVD :thumbsup_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...