kulix Odesláno 19. dubna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2010 uz ses k tomu konecne dokousal? uz bylo na case.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 19. dubna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2010 me se yachty dvojky libi moc, ale chybelo by mi tam datum... v jednom mas pravdu, ty celozlaty vypadaji dost zajimave..bily kov jim moc neslusi.. proto to neni nic moc pro me.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2013 Prosím pěkně, Yachtmastery mají skládaný nebo plný tah? Díky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2013 Plný: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 nechce se mi zakladat novy vlakno, nicmene po mesicich utrap jsem konecne sehnal a objednal mou nejmilejsi RLX sponu - milgauss - a neska dosla, tak sem hned nasadil na svoje 2009 yachtmastery. je to tezka parada.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 nechce se mi zakladat novy vlakno, nicmene po mesicich utrap jsem konecne sehnal a objednal mou nejmilejsi RLX sponu - milgauss - a neska dosla, tak sem hned nasadil na svoje 2009 yachtmastery. je to tezka parada.. Ahoj,koukám, že 2016 Yachtmastery mají jiné ručičky, skoro bych řekl, že 2009 se mi líbí víc. Ty sis vyměnil datumovku za červenou? To se hodí. Dobrá inspirace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Tak nic, beru zpět, když na to koukám na LCD ta tloušťka je stejná. Myslel jsem, že se měnila tloušťka minutovky jako např. u SD vs. YM. YM měl jako první ze série Oyster Professional Rolex Maxi Dial zřejmě od začátku.Holt to nemám nakoukaný. Potřebuju je na ruku!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 rucky sou stejny, ruda datumovka me bavi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Jachty jsou pro mě nej rolády. Bral bych ty modrý co jsou v prodejním vlákně, má to jen jeden háček, ale jsou krásný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 rucky sou stejny, ruda datumovka me bavi Libovka Jachty jsou pro mě nej rolády. Bral bych ty modrý co jsou v prodejním vlákně, má to jen jeden háček, ale jsou krásný. Ty jsou taky krásný. A cenovka je v pořádku. Pak je ještě ke zvážení 2. Basel 2016 model Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 (upraveno) Decentní, sportovní & High-Class268622 Upraveno 30. března 2016 uživatelem Porsche_911 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Decentní, sportovní & High-Class268622tohle bych viděl ideální misto prstenů na svatbě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 U mě to stejné, nej Rolexky jsou Yachtmastery, wow :-) J Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Samo já tu cenovku chápu, ale doma ne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Jsou gut, very gut ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Majitele, jak je odolna ta platinova luneta k poskrabani? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Já je mám čtvrt roku, denně na ruce a zatím bez známek nošení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 (upraveno) super sexy vlakno....)) az budu velkej .....yachty jsou muj sen:)) Upraveno 30. března 2016 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Dle mého dvorního hodináře dostupnost 2016 modelu cca Aug-Sep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se