macher Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2010 Ano opraví, viz. Ricousův příspěvek č.23 na předchozí straně. diky, jsem slepej:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 5. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2010 (upraveno) Tak jsem se dnes "rozloučil" s hodinkami a putují do servisu ve Švýcarsku snad to do prázdnin stihnou.... Abych neplakal, tak jsem pořídil alespoň slabou náhradu Upraveno 5. května 2010 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin J Odesláno 5. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2010 No, Omega to nie je, ale aj tak poteší ( sám mám štvoro rusákov:o) ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 2. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2010 Tak Omega jsou zpět i s výrobním číslem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macher Odesláno 23. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2010 Tak Omega jsou zpět i s výrobním číslem muzes udelat foto? jenom to prerazene nebo komplet predelane? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 23. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2010 muzes udelat foto? jenom to prerazene nebo komplet predelane? Je to komplet předělané. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se