Z. Odesláno 24. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2010 xxxxxfazerxxxxx napsal: ...............ty vole ted mi to doslo,ustecaci sou tam jenom dva a nase vzacna delegace se v hojnem poctu potahne nekam k Drazdanum?Prdime na ne,udelame si svuj sraz a voni dva at dotahnou za nama spiderer napsal: Ze bych se taky zastavil, treba i ze zbytkem Prazske delegace v cele se Salamiem a Kalifixem? V tom případě, aby to bylo politicky korektní, bychom měli udělat výjezdní zasedání někde ve středu trojúhelníka KV - U/L - P, což je někde u Žatce. Ale vzhedem k tomu, že karlovarská delegace bude asi nejpočetnější, tak by to mělo být přece jen blíž k Varům, takže bych to viděl někde kolem Klášterce nad Ohří...:)
ricous Odesláno 24. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 24. dubna 2010 Tak na KV sraz se samozřejmě chystám, ale holt jeden bude taky hu nás. Prostě potřebuju mít taky na jeden pátek šlechetnou omluvenku na picnutí se. A sraz Chronomagu v UL, to zní nádherně!
Dantechno Odesláno 24. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2010 Panove 14.5. je i sraz v Ostrave na ktery jsem chtel jit - rozhodnu se podle toho jestli jeste v patek budu na skoleni nebo uz v praci. A pro varaky: Jestli pojedu na sraz do usti, budu vyjizdet z prace (Chomutov). Do varu pro vas na otocku nepojdu , takze se budete muset dostat minimalne do Chomutova...... Zacatkem pristiho mesice se uvidi na ktery ze srazu vlastne pojedu - dam sem vedet..
Návštěvník Kamil Odesláno 24. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2010 Dantechno napsal: Panove 14.5. je i sraz v UnL - rozhodnu se podle toho jestli jeste v ten patek budu na skoleni nebo uz v praci. Zacatkem pristiho mesice se uvidi na ktery ze srazu vlastne pojedu - dam sem vedet.. Doufám, že si dostatečně ceníte toho, že vás Dantechno hodlá poctít návštěvou.
ricous Odesláno 24. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 24. dubna 2010 Můžeme udělat první virtuální dvojsraz na telemostu UL - OV
Dantechno Odesláno 24. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2010 Kamil napsal: Doufám, že si dostatečně ceníte toho, že vás Dantechno hodlá poctít návštěvou.
ricous Odesláno 24. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 24. dubna 2010 Nebo chcete sraz posunout o týden? Zatím jsme se přihlásili jen já a Kamil, tak by to neměl být problém...
spiderer Odesláno 24. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2010 A co my co mame predbezny zajem se ucastnit?!?
ricous Odesláno 24. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 24. dubna 2010 spiderer napsal: A co my co mame predbezny zajem se ucastnit?!? Navrhujte termíny. Aspoň můžeš stihnout oba, Ostravu i Ústí
spiderer Odesláno 24. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2010 Nestras, Ostrava je na otocku neskutecne unavna a ani spolecnost a teple lidske slovo Buzz-Bikera to nespravi
Z. Odesláno 24. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2010 ricous napsal: Navrhujte termíny. Aspoň můžeš stihnout oba, Ostravu i Ústí Já osobně jsem pro původní termín. V květnu to mám časově dost náročný a nemuselo by to dopadnout... S Ostravou uděláme ten telemost
ricous Odesláno 24. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 24. dubna 2010 Z. napsal: Já osobně jsem pro původní termín. V květnu to mám časově dost náročný a nemuselo by to dopadnout... S Ostravou uděláme ten telemost O.K. - pojedeme v původním termínu.
Enodis Odesláno 25. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2010 Já se s dovolením jako chronotele přijedu podívat na pořádný hodinky, nechám se inspirovat a budou mě zajímat Steinhart pilotky.
ricous Odesláno 28. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 28. dubna 2010 Vzhledem k tomu, že se 12.5. koná vyhlášený karlovarský sraz a ve stejný den i ostravský, navrhuji posunout termín na 28.5. nebo případně 11.6.
twinsfather Odesláno 1. května 2010 Nahlásit Odesláno 1. května 2010 Sakra to je překotný vývoj termínu! Bohužel na přelom května a června ještě nedohlédnu, ale předběžně se hlásím a pokusím se dostavit.
Kočkodaan Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Odesláno 12. května 2010 Pokavad by se to takle posunulo tak bych take zrejmne dorazil...
ricous Odesláno 16. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. května 2010 (upraveno) Takže bych si dovolil dát nový termín (snad už nám to Vary nebo Praha nenaruší): 11.6.2010 od 19:00 hod., Mexická restaurace (Klíše) Chtělo by to dát seznam zájemců aspoň týden před termínem, kvůli rezervaci. Upraveno 16. května 2010 uživatelem ricous
Enodis Odesláno 22. května 2010 Nahlásit Odesláno 22. května 2010 Píšu si do diáře 11. 6. 2010... Vemte sebou nějaký pěkný kousky, ať mám na co koukat a připravte si vyprávění a poučky pro naprostého laika...
Kočkodaan Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Odesláno 23. května 2010 Jj to zni dobre ,take si to pisu do diare...
ricous Odesláno 1. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 1. června 2010 Po neděli budu muset objednat stůl, kolik nás teda bude...? ricousEnodisKočkodaan
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se