Přejít na obsah

Steinhart "OCEAN BLACK PVD"

Návštěvník SukHoi

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 43
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník SukHoi
No, štajny sice nemají kyklopa....

]

to je přeci remake :) - ostatně kyklop je jenom na obtíž = nádherné hodinky za zlomek ceny kyklopa, už se na ně těším

Upraveno uživatelem SukHoi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník SukHoi
Vidíš nějaký podstatný rozdíl mezi fejkem Panerai MM od číňanů a fejkem Rolexu od Steinhartů?

podstaný rozdíl? asi není - proč tu nikdo na tvrdo nenapíše, že kubson prodává fejky - málo sebevědomí nebo málo odvahy ? - nebo, že by přizdisráčství ?

já steinhart nemám bytostně rád, ale tohle mně oslovilo - možná jsem fejkař,přizdisráč nebo cokoli jiného, ale líbí se mi to - vždycky musí být něco prvního - možná se steinhart probudil a konečně začal dělat fejky pořádně - ha ha

Odkaz ke komentáři

:gora:

.....najednou to jsou svébytné hodinky, s výborným poměrem "cena/výkon", kvalitním zpracováním a výborným designem, odzkoušenou vodotěsností a v ČR neplatným patentem, zkrátka ideální hodinky pro malé vychcánky, kterejch se, nejen u nás, najdou po světě mraky. .....

Upraveno uživatelem lib
Odkaz ke komentáři

Návštěvník SukHoi
:gora:

.....najednou to jsou svébytné hodinky, s výborným poměrem "cena/výkon", kvalitním zpracováním a výborným designem, odzkoušenou vodotěsností a v ČR neplatným patentem, zkrátka ideální hodinky pro malé vychcánky, kterejch se, nejen u nás, najdou po světě mraky. .....

ne ne - to je pouze reakce na Kamila, který je pro kdejakou čínskou veteš a najednou dělá kůžičky a chytrého,vtipného :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil
ne ne - to je pouze reakce na Kamila, který je pro kdejakou čínskou veteš a najednou dělá kůžičky a chytrého,vtipného :)

Mně osobně nevadí, když si někdo kupuje a nosí fejky nebo skorofejky, je to jeho věc. Ty a pár dalších jste dělali před nějakou dobou "kůžičky" a rozpoutali tady hon na čarodejnice.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...