Návštěvník SukHoi Odesláno 23. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2010 já snad poruším 25 přikázání a koupím si to - fakt se mi to líbí = CHRONOSHOP + jsou tam nové Piloty /jestli se nepletu/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2010 ad1: fakt pěkný, až mě přejde úžas, zas to bude lolex byť black ad2: ano, novej model Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 23. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2010 Fakt pěkný. Ty by se daly nosit. S tím černým PVD pouzdrem i tahem, s černým podkladem datumky a bez kyklopa to konečně ztatilo ten kompromitující rolex-look... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 23. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2010 Hm. Fuj. Co to dělá v rubrice "švýcarský hodinky"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 23. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2010 Hm. Fuj. Co to dělá v rubrice "švýcarský hodinky"? Grovana - swiss made - a já si je objednám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 23. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2010 No, štajny sice nemají kyklopa.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 23. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2010 ..... - a já si je objednám Vidíš nějaký podstatný rozdíl mezi fejkem Panerai MM od číňanů a fejkem Rolexu od Steinhartů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 23. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2010 (upraveno) No, štajny sice nemají kyklopa.... ] to je přeci remake - ostatně kyklop je jenom na obtíž = nádherné hodinky za zlomek ceny kyklopa, už se na ně těším Upraveno 23. dubna 2010 uživatelem SukHoi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 23. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2010 (upraveno) Sedm tisíc dolarů: http://www.timeandgems.com/zoomify.asp?cat...2909_headtg.jpg Zdroj: http://www.timeandgems.com/Black-Rolex-DLC...on-Watches.html Myslíte, že Steinhart změnil barvu datum. věnce schválně, nebo to byla z nouze ctnost? Upraveno 23. dubna 2010 uživatelem lib Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 23. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2010 Vidíš nějaký podstatný rozdíl mezi fejkem Panerai MM od číňanů a fejkem Rolexu od Steinhartů? podstaný rozdíl? asi není - proč tu nikdo na tvrdo nenapíše, že kubson prodává fejky - málo sebevědomí nebo málo odvahy ? - nebo, že by přizdisráčství ? já steinhart nemám bytostně rád, ale tohle mně oslovilo - možná jsem fejkař,přizdisráč nebo cokoli jiného, ale líbí se mi to - vždycky musí být něco prvního - možná se steinhart probudil a konečně začal dělat fejky pořádně - ha ha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 23. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2010 (upraveno) .....najednou to jsou svébytné hodinky, s výborným poměrem "cena/výkon", kvalitním zpracováním a výborným designem, odzkoušenou vodotěsností a v ČR neplatným patentem, zkrátka ideální hodinky pro malé vychcánky, kterejch se, nejen u nás, najdou po světě mraky. ..... Upraveno 23. dubna 2010 uživatelem lib Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 23. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2010 ty PVD lolexy jsou předělávky, klíd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 23. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2010 .....najednou to jsou svébytné hodinky, s výborným poměrem "cena/výkon", kvalitním zpracováním a výborným designem, odzkoušenou vodotěsností a v ČR neplatným patentem, zkrátka ideální hodinky pro malé vychcánky, kterejch se, nejen u nás, najdou po světě mraky. ..... ne ne - to je pouze reakce na Kamila, který je pro kdejakou čínskou veteš a najednou dělá kůžičky a chytrého,vtipného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 23. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2010 kubson prodává fejky šak jasný, začínám s novým projektem - fejkoshop Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emte Odesláno 23. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2010 ty PVD lolexy jsou předělávky, klíd Prosim, tie fotky na chronoshope su vsetko produktovky od Gunthera, alebo su to aj (tvoje/niekoho) real life fotky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 23. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2010 ..ale tohle mně oslovilo.. Si se zase nekde ozral s lolohhem a tohle je vyplod tvoji opice? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 23. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2010 Si se zase nekde ozral s lolohhem a tohle je vyplod tvoji opice? tvoje másloidní příspěvky alá rotary to nedoženou to dá rozum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 23. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2010 Prosim, tie fotky na chronoshope su vsetko produktovky od Gunthera, alebo su to aj (tvoje/niekoho) real life fotky? fotky jsou normálně od guntera z webu.. na kolik je to reál netuším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 23. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2010 FALESNY HODINKY JSOU PRO FALESNYHO YPA.....JEN SI TEN HNUS KUP,STEJNE TE NEMAJ LIDI RADI A TAKHLE NABERES DOST VOLICU Z KATEGORIE PRIZDISRACU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 23. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2010 ne ne - to je pouze reakce na Kamila, který je pro kdejakou čínskou veteš a najednou dělá kůžičky a chytrého,vtipného Mně osobně nevadí, když si někdo kupuje a nosí fejky nebo skorofejky, je to jeho věc. Ty a pár dalších jste dělali před nějakou dobou "kůžičky" a rozpoutali tady hon na čarodejnice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se