IPokorny Odesláno 25. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2010 (upraveno) Asi to bude můj první příspěvek, ale snad nevadí. Nedávno jsem se rozhodl, že už asi budu dost starej na to, abych zase nosil hodinky. :-) Několik let jsem žádné nenosil, tak jsem si pořídil uvedené a zatím jsem moc spokojen. Elektroniky mám kolem sebe dost, tak jsem se rozhodl pro nechanické. Nebyly to funglovky, pár měsíců používané (bez známek použití), před tím poslané ze států. Nějaké info: ORIENT caliber 46H51 Made in Japan (to jsem našel na webu, na hodinkách to nemůžu najít) automaty 23 jewels 21600/hour vibrations Power reserve indicator World time indicator Stainless steel case Sapphire crystal with anti-reflection coating See-through caseback with sapphire crystal, screwed-down crown Water resistant to 100m Diameter 43.0mm Thickness 12.8mm A teď fotky: EDIT: ještě odkaz na více info (snad to nevadí) - www.orientalwatchsite.com Upraveno 25. dubna 2010 uživatelem IPokorny
gerhard Odesláno 25. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2010 Nooo, 5te foto je pekne. Su ostre . Nech sluzia a tesia!
IPokorny Odesláno 25. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 25. dubna 2010 za fotky se omluvam, nechtel se mi vytahovat stativ :-D
Hape Odesláno 25. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2010 Gratuluji,Orient je jistě fajn značka, taky jsem je vlastnil ! Přeji,ať hodinky vydrží hóóóóódně dlouho :-)
Hayamen Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2010 Tak Orientu začínám přicházet na chuť, opravdu pěkné
Giovany21 Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Odesláno 27. září 2011 Gratulácia Pekné hodinky, Power reserve indicator je výborná vec - využiješ v období ked ich náhodou budeš menej nosiť - vždy budeš vedieť ako silno je natiahnutý strojček čo je dosť praktické
Jeronimo Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Odesláno 27. září 2011 Power reserve je velmi praktická věc. Pozor, brzy se na ni zvyká . Orientky jsem nedávno kupoval taky jako své první dospělé hodinky. Dnes bych měl problém pořizovat automaty bez možnosti ručního nátahu, pokud by neměly power reserve. Ještě to chce pořádný řemenisko !
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se