Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím pánové,

jak se blíží léto, tak jsem si řekl, že by to chtělo nějaké decentní potápky (nic obrovského a těžkého).

Měly by splňovat tato kritéria:

• safír
  • WR 200 (když zavřu všechny oči, tak i 100)
  • obstojná lumi
  • automat
  • velikost do 42mm

a hlavně do 10tis, což bude asi největší problém.

Zatím mne napadlo něco z produkce Timefactors anebo Steinhart Ocean, ale ty mne moc neberou.

Dopředu díky za rady.

David

Odesláno (upraveno)

QUOTE(David_B @ 26.4.2010 - 11:06) 421181[/snapback]
Zdravím pánové,

jak se blíží léto, tak jsem si řekl, že by to chtělo nějaké decentní potápky (nic obrovského a těžkého).

Měly by splňovat tato kritéria:

• safír
  • WR 200 (když zavřu všechny oči, tak i 100)
  • obstojná lumi
  • automat
  • velikost do 42mm
a hlavně do 10tis, což bude asi největší problém.

Zatím mne napadlo něco z produkce Timefactors anebo Steinhart Ocean, ale ty mne moc neberou.

Dopředu díky za rady.

David

tyhle uz jsou prodane http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...e=STRK:MEDWX:IT cena byla bomba, mela bit eta

tyhle tam jeste jsou http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...e=STRK:MEWAX:IT

oboje hodinky jsou nove stare zbozi, ale netvari se na vintage

dalsi NOS

http://cgi.ebay.com/RARE-NOS-ETERNA-MATIC-...=item439ecba86c

PS: samotneho by me zajimalo zda stoji za koupeni

trochu me zarazi puvod v hong kongu, ale hodnoceni ma 100% a neprodava prvni den

Upraveno uživatelem cejny
Odesláno (upraveno)
Muze-li to byt cena bez DPH :) , pak jedine Archimede SportTaucher.

Tady jsou mraky fotek, vc. detailu.

Díky Viktore, nad těma jsem taky uvažoval, ale zapomněl jsem dodat, že by měly být na tahu a SportTaucher na tahu je cenově už na 16tis :(

Upraveno uživatelem David_B
Odesláno
seika už máš? protože jinak to bude asi horší..

co tohle? kdyžtak je mám..

Kubo, jak si dle tvého názoru Cougar stojí ve srovnání s tímto modelem?

ID 3077 Divers

Jinak díky, tohle se mi zamlouvá :)

Seika mám...Monstra. Nemají safír, což by mi možná nevadilo, ale nejsou decentní ;)

Odesláno (upraveno)

no asi tam bude jiný ciferník a luneta, jinak myslím stejné..

edit: jinak fotil samozřejmě kibi, já už se k focení raději nepouštím :D

Upraveno uživatelem kubson
Odesláno
tyhle uz jsou prodane http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...e=STRK:MEDWX:IT cena byla bomba, mela bit eta

tyhle tam jeste jsou http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...e=STRK:MEWAX:IT

oboje hodinky jsou nove stare zbozi, ale netvari se na vintage

dalsi NOS

http://cgi.ebay.com/RARE-NOS-ETERNA-MATIC-...=item439ecba86c

PS: samotneho by me zajimalo zda stoji za koupeni

trochu me zarazi puvod v hong kongu, ale hodnoceni ma 100% a neprodava prvni den

puvod hong kongu mi smrdi jako prase!!! pruser je ze oni casto prodavaj cinsky ety kopie pravych eta 2824, jim je to fuk, napises hodnoceni ze je to ok ze to doslo ale ze to za mesic chcipne to uz tam pak tezko napises kdyz uz jsi hodnoceni odeslal...

Odesláno
no asi tam bude jiný ciferník a luneta, jinak myslím stejné..

edit: jinak fotil samozřejmě kibi, já už se k focení raději nepouštím :D

je zajímavé, že na Kibiho fotkách nemají provrtané dírky na stěžejky, kdežto na gnomonwatches je provrtané mají ;)

Odesláno
wajs a syn to je taková rodinná mini výroba, co kus to originál :) ale za ty prachy..

Kubo, Kibi

jak na vás působil ten tah? Na WUS jsem se dočetl, že je to tak trochu slabina těch hodinek. Vytýkali, že rachotí. Na fotkách je vidět, že koncové dílky nejsou plné, ale plechové.

díky

Odesláno

jo tah je slabý, ale berto že to sou hoďky za 400usd.. tam žádnou velkou hitparádu nečekej, mě to prostě za dané peníze přijde dost slušné. klidně ti je půjčím

Odesláno (upraveno)

Já osobně vážně zvažuju na léto nákup těchto (lepší foto jsem nevyštrachal:)) Maurice Lacroix Miros Diver

Sleduju vývoj na e-bay a prodávají se poslední dobou za cca 7,5K. S hnědou nebo zelenou lunetou i levněji.

Picture_308_21.gif

Upraveno uživatelem Skalamander
Odesláno
puvod hong kongu mi smrdi jako prase!!! pruser je ze oni casto prodavaj cinsky ety kopie pravych eta 2824, jim je to fuk, napises hodnoceni ze je to ok ze to doslo ale ze to za mesic chcipne to uz tam pak tezko napises kdyz uz jsi hodnoceni odeslal...

Tohle je me bohuzel uplene jasne, ale treba ja nedavam hodnoceni ihned (pokud podvadi tak me se na ebay neobrati ze nedostal hodnoceni). Pokud bych mel podezreni ze je to cinska ETA (vim o ni) tak si to overim (fotek je dost, da se zajit i do obchodu). Pri trose stesti prijdou pekne hodinky, snad i funkcni, pokud by to byl "fake" tak se okamzite obracim na ebay, zatim s nima mam pozitivni skusenosti.

Podle me je na ebay problem v tom ze lidi za refund (klidne i castecne) daji kladne hodnoceni. Me se stalo ze sem kupoval par mp4 s 16/32 GB RAM, prisli s 2GB (vsechny), az na jednoho jsme se domluvili. Jeden se na me vyprd, prej ze poslal prachy, ..., , nic, zase ze polse, nakonec sem ho udal a jemu napsal ze uz ho nebudu rusit. Vec mam doma, prachy taky a jsu spokojene. Bohuzel az na par meli velmi slusne hodnoceni (napsal jsem jim ze oni nebo ten co to za ne posila je zlodej a podvodni, ze uvazuji o nahlaseni, ze je nekolikate co me uplne stejne podved a jak byli slusni).

Hlavni problem je ze ebay tohle vylozene vyhovuje, protoze z toho zije (docela by me zajimalo kolik % si vezme ebay a paypal dohromady) a pokud se lidi nedomluvi sami tak to aspon resi (refund, zruseni uctu, ban). Ostatni aukcni a podobne webi (i nase aukro) neresi vubec nic, jen si vemou svuj podil a davaj od toho ruce pric.

Na druhou stranu jsu nazoru, ze pokud nekdo ma dobre hodnoceni a hodne prodeju tak se ho clovek nemusi bat. Vysoky pocet prodeju neni podminka, ale musi byt ciste. Obecne me nevadi par hodnoceni typu- nic neprislo- obchodnik- tvuj antiradar zabavili spanelsti celnici, mel ses ozvat. Lidi jsou ruzni, ja dal asi 8 podvodnikum kladne hodnoceni za castecny refund a nemusel jsem se dohadovat s ebay. Nekdo dalsi ho naprasi a bude to rovnou resit s ebay.

Jinak je pravda ze sem na hodinky mel zalusk a prihodil (ty prvni), ale i pochybnosti, nakonec je ma nekdo jine. Ty dalsi nejsou skarede, ale nic pro mne.

Odesláno

Já osobně vážně zvažuju na léto nákup těchto (lepší foto jsem nevyštrachal:)) Maurice Lacroix Miros Diver

Sleduju vývoj na e-bay a prodávají se poslední dobou za cca 7,5K. S hnědou nebo zelenou lunetou i levněji.

Picture_308_21.gif

A su aj limitovana seria ako chronomertre..999ks

Odesláno

Picture_308_21.gif

No, tak ML taky nevypadá špatně, ale nějak nemám moc povědomí o této značce. Vždycky jsem ji nějak přehlížel.

Nepodařilo se mi najít jaké strojky používají. Je to "modifikovaná" ETA?

Víte někdo o těchto hodinkách více, tím myslím osobní postřehy?

díky

Odesláno

QUOTE(David_B @ 26.4.2010 - 15:51) 421332[/snapback]
No, tak ML taky nevypadá špatně, ale nějak nemám moc povědomí o této značce. Vždycky jsem ji nějak přehlížel.

Nepodařilo se mi najít jaké strojky používají. Je to "modifikovaná" ETA?

Víte někdo o těchto hodinkách více, tím myslím osobní postřehy?

díky

Měla by tam být modifikovaná Selita SW200

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...