African Odesláno 16. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2007 Hlavně výrazy jako: průhled na kalibr, šroubovací korunka, vlastně základy byli paní úplně cizí, takže bych spíš řekl, ža za někoho zaskakovala a byla po opici, nebo já nevím. V montérkách ani ve vaťáku jsem tam nebyl a i kdyby, tak stále jsem zákazník. Bývalý ředitel naší pobočky v německu byl docela těžký milionář a celý život jsme ho neviděli jinak, než v montérkách od oleje:) Až se pro nějáké hodinky rozhodnu, tak se určitě nezačnu rvát do kvádra!, jen proto, aby mě brali jako nějákého dobrého zákazníka"
Hanz21 Odesláno 16. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2007 Já osobně jsem byl v Details v únoru a chtěl jsem si vyzkoušet Omegy Speedmaster s tím, že uvažuji o koupi. Slečna byla velmi ochotná a za chvilku jsem je měl na ruce. Byla tam ještě starší paní a ta byla taky OK. Jen bylo vidět, že si v některých věcech ohledně Omeg nejsou přiliš jistý a hodně jim pomáhal katalog s vysvětlivkama. No možná záleží, která paní je zrovna za pultem a jakou má zrovna náladu... Byl jsem oblečen klasicky študácky :-))
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se