yen Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2012 Návratný motiv... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 Návratný motiv... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 11. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 Dobrý! Se těšim na duben jak srna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yen Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 Dobrý! Se těšim na duben jak srna. Se nedivim! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 23. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2012 Vážení chronomagisti, jsem z Itálie doma, zresetován a s dobitejma baterkama. Letos jsem měl Rada a bylo to dobrý. Na rozdíl od Rolexů jsem je tam na nikom neviděl a jejich ergonomicky tvarovaný pouzdro se ukázalo jako výborně pohodlný.Itálie jsem plnej a ani se mi moc nechtělo zpátky do českýho designu. Trasa víceméně podobná jako vždy, takže zase nějaký nový pohledy: Trhy v Benátkách. Známí se tam ušklíbali nad odérem, já to tam naopak očuchávám rád. Odkryl plachtu, dlouho gondolu dosucha otíral a vyrazil vydělávat. Středověká krása Assisi. The Original u San Francesca, Assisi. Krása safíru.. Zanedbaný ústí kanalizačního systému z dob antickýho Říma - Cloaca Maxima. Výzdoba Sv. Petra. Vždycky se divím, že to všechno drží a nespadne. Na kopuli Sv. Petra jsem nešel, sednul jsem ke kafi a cigáru. Pohled z nádvoří vatikánských muzeí. Za všechny skvosty stálých expozic Vatikánu - Laokoon The Original. Siena a snad nejkrásnější náměstí světa - Piazza del Campo. Ranní motiv z Florencie. Říkal jsem si, co je to na tom horizontu - blbě vidím na dálku. Fotka odhalila, že si ze mě utahuje jeřáb. David a "Hannibalův balkónek", odkud byl ve filmu Hannibal vyhozen comandatore Pazzi - "Tak co, střeva ven nebo ne?" Loggia Lanzi hned naproti. Tady nějakej vobejda vočumuje. Přivezli nový zásoby na sklad. Florenťané si dali práci s výběrem jeřábu, aby pohled na Giottovu zvonici moc nerušil. I ve Florencii máte na kanálech návod, jaký hodinky si vzít na jejich čištění.. Celkem rád bych žil na dohled od florentského dómu. Sochařská dílna, která spravuje výzdobu dómu.. Večerní Florencie od San Miniato al Monte. Mečoun prostě.. Tadyty Eberhard Tazio Nuvolari se na mě už pár let smějou z jedný výlohy na kraji Ponte Vecchio. Šikmou věž už nefotim, takže z Pisy detail z nádherných bronzových dveří dómu - Adam a Eva, zlej had, co je začal hecovat, koštování jablka a vyhnání z Ráje klackem. Autor Bonanno Pisano. Tyhle dveře jsou zezadu dómu, téměř nepovšimnutý a bez turistů, chvíli je vždycky fotíme a mudrujem a hned jak se vzdálíme, nahrne se tam spousta lidí a fotěj jak zjednaný.. Stejný dveře - Herodes ležérně s nohou přes nohu sleduje čistku.. Ranní Arno. Mrkli jsme na úplně nový fantastický muzeum historických vozů Ferrari. Navrhoval Jan Kaplický. Vnitřek.. V Patek jsme byli ve Veroně. U Lago di Garda se objevilo i sluníčko, tento rok vzácné.. A cestou na Brener, je mi teskno, snad zas za rok.. A loučení od Pane Ráje. Ciao Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 23. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2012 Taky bych si dal říct. Tahle fotka je nej.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 23. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2012 Vojte díky za fotoreportáž, jako vždy super a podvečerní panorama Florencie bych si hnedle dal na plochu, mít ho v plném rozlišení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 23. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2012 Jo, tohle je moc povedené, rád jsem se na to celé podíval ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jdx Odesláno 23. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2012 Hezký, úplně se mi zastesklo, myslím, že si to budu muset taky někdy zopakovat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 23. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2012 No neviem, či by mi v pretlaku namakanej architektúry, sochy a maľby ostal čas aj na tie Paneráje. Stáva sa z toho tunajšie putovné miesto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 23. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2012 dobra reportaz,taketo nieco vzdy potesi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 23. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2012 Díky, parádička. Škoda, že tam nejezdíš častěji ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 23. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2012 Díky všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadama Odesláno 4. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2012 Vojto, je to moc fajn. Příště musíme jet s váma... já teda vezmu jenom primky... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 6. dubna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2013 Jedem zas teď ve čtvrtek 11. 4. a vypad nám jeden účastník. Vím, že je to děsně narychlo, ale třeba se tady najde někdo, kdo by se chyt a jel s náma na supr výlet po památkách Itálie. Vracíme se 20. 4.Info tady ve vlákně a samozřejmě po SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 6. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2013 Clovece pekny, ale bez tech rolexek to neni ono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 6. dubna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2013 Si letos zas vezmu Explouše, jsem si toho vědom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník swanieck Odesláno 6. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2013 Pěkně jste ty svoje watches povozili po Italii......jen co je pravda a některé fotečky fakt zaslouží 1* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 Vanoce v Rime mely taky neco do sebe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se