Přejít na obsah

matu niekto tieto orient ?

henry3333

Doporučené příspěvky

ja uz som ich kupil presne tie na tom obrazku

ta farba ciferniku sa mi strasne paci

inak co som pozeral tak vela modelov malo tieto rucky tak neviem teraz ;)

neviete ako funguje ten kalendar ? a do ktoreho roku je to schopne ukazovat ?

dik

Jasne, nijak jsem to nezkoumal. Jen me to zaujalo - stejny design rucek....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no tak uz som to zaplatil a typek to uz aj odolal ;) tak asi byva na poste alebo co ?!

inak nemam niekto skusenost s thajska kolko to moze ist ?

To bude stejne jako z HK nebo Singapuru a tam to trva od cca 6 do 14 dni zalezi na typu zaslani.

Jinac tyto Orienty jsou velice zajimave a uz jsem s nimi nekolikrat koketoval, ale vzdy do toho neco vlezlo, jen jsem preferoval spise zelene.

Odkaz ke komentáři

Takže to funguje takto:na spodním pohyblivém kotouči si najdeš rok-číslo 10 a nastavíš ho na měsíc,který právě je.Dnes to bude APR-apríl/duben.To se dělá korekčním tlačítkem.Horní pohyblivý kotouč se nastaví samočině tak,že ukazuje den v týdnu příslušný datumu v měsíci.Přestavět věnec se musí každého prvního v měsíci kromě přechodu FEB-MAR,protože február/únor má 28 dnů,takže se nic přehazovat nemusí.V přestupném roce(ty jsou označeny jinou barvou na pohyblivém kotouči,zpravidla červenou)musíš tento letopočet nastavit na zvýrazněné pozice dvou prvních měsíců v roce-január/leden,február/únor.Ostatní už jsou normální.

Snad jsem to popsal srozumitelně.Na Orientech co mám jsou ukazatele opačně-nahoře měsíce,dole den v týdnu.

Teď jsem si všimnul,že na obrázku nejsou zkratky názvů měsíců ale číselné údaje.Takže to funguje stejně,je je třeba zaměnit zkratkyza čísla.

Upraveno uživatelem HB63
Odkaz ke komentáři

Podobné jsem dostal už před 28 lety k narozeninám byl jsem s nima nadmíru spokojen , sloužily mi spolehlivě a dlouho (než jsem je já barbar utřepal,ztratil na kole). Byly téměř nezničitelný ač jsem se k nim nechoval vždy zrovna úctyhodně :) .

Upraveno uživatelem miris
Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...