henry3333 Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2010 caute chcem sa spytat ci tu ma niekto tieto hodinky alebo ci o nich nieco neviete dik moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2010 Je to model Orient Multi Year Calendar, nejake info je tady. Na eBay se da poridit v cenach 70-100 USD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2010 Akorat tady na te fotce se mi zda jak kdyby mely rucky z Citizenu..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henry3333 Odesláno 28. dubna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2010 ja uz som ich kupil presne tie na tom obrazku ta farba ciferniku sa mi strasne paci inak co som pozeral tak vela modelov malo tieto rucky tak neviem teraz neviete ako funguje ten kalendar ? a do ktoreho roku je to schopne ukazovat ? dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2010 ja uz som ich kupil presne tie na tom obrazku ta farba ciferniku sa mi strasne paci inak co som pozeral tak vela modelov malo tieto rucky tak neviem teraz neviete ako funguje ten kalendar ? a do ktoreho roku je to schopne ukazovat ? dik Jasne, nijak jsem to nezkoumal. Jen me to zaujalo - stejny design rucek.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henry3333 Odesláno 28. dubna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2010 ked si nato upozornil tak to zaujalo aj mna ale pacia sa mi tie rucky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2010 ...podobne rucky som mal na svojich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henry3333 Odesláno 28. dubna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2010 no tak uz som to zaplatil a typek to uz aj odolal tak asi byva na poste alebo co ?! inak nemam niekto skusenost s thajska kolko to moze ist ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tyfo Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2010 no tak uz som to zaplatil a typek to uz aj odolal tak asi byva na poste alebo co ?! inak nemam niekto skusenost s thajska kolko to moze ist ? To bude stejne jako z HK nebo Singapuru a tam to trva od cca 6 do 14 dni zalezi na typu zaslani. Jinac tyto Orienty jsou velice zajimave a uz jsem s nimi nekolikrat koketoval, ale vzdy do toho neco vlezlo, jen jsem preferoval spise zelene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henry3333 Odesláno 28. dubna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2010 mnesa zelene tiez naskor pacili ale potom som nakoniec kupil tieto lebo su viac decentne este sa naucit ovladat ten kalendar a bude to parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romano Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2010 ahoj ak maš záujem o kúpu tak tu je link http://oblecenie.bazos.sk/inzerat/3654981/...c-21-Jewels.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henry3333 Odesláno 28. dubna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2010 nieco som nasiel ohladom toho kalendara ale vobec som to nepochopil wiki Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HB63 Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2010 (upraveno) Takže to funguje takto:na spodním pohyblivém kotouči si najdeš rok-číslo 10 a nastavíš ho na měsíc,který právě je.Dnes to bude APR-apríl/duben.To se dělá korekčním tlačítkem.Horní pohyblivý kotouč se nastaví samočině tak,že ukazuje den v týdnu příslušný datumu v měsíci.Přestavět věnec se musí každého prvního v měsíci kromě přechodu FEB-MAR,protože február/únor má 28 dnů,takže se nic přehazovat nemusí.V přestupném roce(ty jsou označeny jinou barvou na pohyblivém kotouči,zpravidla červenou)musíš tento letopočet nastavit na zvýrazněné pozice dvou prvních měsíců v roce-január/leden,február/únor.Ostatní už jsou normální. Snad jsem to popsal srozumitelně.Na Orientech co mám jsou ukazatele opačně-nahoře měsíce,dole den v týdnu. Teď jsem si všimnul,že na obrázku nejsou zkratky názvů měsíců ale číselné údaje.Takže to funguje stejně,je je třeba zaměnit zkratkyza čísla. Upraveno 28. dubna 2010 uživatelem HB63 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henry3333 Odesláno 28. dubna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2010 no tak uz som pochopil no uz nech su doma az sa s tym pohram len sa mi zda ze na tej fotke su tie kotuce nejak nakrivo resp. niesu zarovno s tymi udajmi na ciferniku to je normalne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2010 já měl tyhle, ale ten kalendář jsem teda vůbec nepoužíval, jináč jsou to pěkný velký hodinky s dobrou vodotěsností, šly skvěle přesně a docela mě mrzí že jsem je prodal - ale o tom je zase jiný vlákno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henry3333 Odesláno 28. dubna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2010 vidis tebe to sedi presne na tej mojej fotke je to nejak posunuje ;( dufam ze sa to bude dat spravit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miris Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2010 (upraveno) Podobné jsem dostal už před 28 lety k narozeninám byl jsem s nima nadmíru spokojen , sloužily mi spolehlivě a dlouho (než jsem je já barbar utřepal,ztratil na kole). Byly téměř nezničitelný ač jsem se k nim nechoval vždy zrovna úctyhodně . Upraveno 28. dubna 2010 uživatelem miris Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henry3333 Odesláno 29. dubna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2010 no to sa mi na tejto znacke paci ze nieco vydrzi a nebudem sa s tym bat nieco robit a za tu cenu aj keby sa nieco stalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henry3333 Odesláno 26. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2010 tak uz som hodinky obdrzal davnejsie ale nejak som nemal cas napisat chcem sa spytat ci nema niekto rozborku toho strojku co je v nich pouzity ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccalek Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2010 tak uz som hodinky obdrzal davnejsie ale nejak som nemal cas napisat chcem sa spytat ci nema niekto rozborku toho strojku co je v nich pouzity ? Trošku OT, ale byl bys tak hodný a poslal mně odkaz na toho prodejce, od kterého máš ty oriony? Díky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se