lub Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2010 při hledání seiko white knight všude možně jsem narazil na tyto hodinky: http://www.j-springs.com/products/j-series/sports.html docela se mi líbí design a zpracování, aspoň dle fotek. kalibr 7S36. sklíčko pouze minerální. chtěl bych se zeptat, co je to vlastně zač, jestli nějaká módní odnož seika nebo tak něco. nebo je to úplný šméčko ve srovnání se seikem? máte někdo hodinky od této "značky"? taky by mě zajímalo jak je to s luminiscencí, jestli třeba svítí ten bod na lunetě.. díky, lub. foto z ebay: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Winsvinc Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 (upraveno) Zdravím jsem majitelem hodinek J. Springs od listopadu loňského roku a to modelu J.Springs Master Diver s otočnou vnitřní lunetou černé barvy BEB023 se strojkem Y676, který je totožný se strojkem Seiko 7S36. Hodinky se v přesnosti za půl roku pravidelného nošení ustálili na -15 sec. za den což je v toleranci. Myslím si, že svítivost mateřských hodinek Seiko je lepší, ty moje nesvítí nic moc. Spřátelený hodinář mi u nich udělal tlakovou zkoušku a vodotěsnost odpovídá udávaným 10 Atm. Když to za sebe shrnu na běžné nošení dobrý hodinky, ale dnes bych si asi koupil Seiko tož tak. Wins Upraveno 4. května 2010 uživatelem Winsvinc
Chumpus Odesláno 5. května 2010 Nahlásit Odesláno 5. května 2010 J. Springs (Japan Springs) je sub brand, podobně jako Alba nebo Pulsar. Šméčko to není, spadá to normálně pod Seiko a používaj základní strojky (nijak je nemodifikujou).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se