Návštěvník Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2010 Jestli to Romanovi blimbá, tak na to gumu nenavlíkne, ani kdyby se po.... :lol2: Promiň Romane, ale tohle jsem prostě musel Tomu nerozumím? Když tam ten řemen blimbá, jak ně něj ještě natáhnu gumu? To jako, že bych tam měl blimbající řemen i gumu? To by nešlo, jsou tam jen dvě ďoury na stěžejky...
Frantik Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2010 Jestli to Romanovi blimbá, tak na to gumu nenavlíkne, ani kdyby se po.... :lol2: Promiň Romane, ale tohle jsem prostě musel
Návštěvník milosklikar Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2010 Mně se ekluje už jen "zaschlá krev" jestle z tuňáka nebo z něčeho jinýho je mi fuk. Ta kombinace fakt nee. Ale Tuna je gut!
pete Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2010 Tomu nerozumím? Když tam ten řemen blimbá, jak ně něj ještě natáhnu gumu? To jako, že bych tam měl blimbající řemen i gumu? To by nešlo, jsou tam jen dvě ďoury na stěžejky... Ale rozumíš Dosela se těším až tu tvou novou konzervu uvidím... Řemen si tam nech, budeš to nosit ty. Takže i když mě se to nelíbí, tak tobě by to mělo být fuk.
Návštěvník Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2010 (upraveno) Mně se ekluje už jen "zaschlá krev" jestle z tuňáka nebo z něčeho jinýho je mi fuk. Ta kombinace fakt nee. Ale Tuna je gut! Děkuji za nadšené ohlasy, je rozhodnuto. Nechám to tam edit:sakra, Pete nasadil smířlivý tón, to se mi nelíbí a nezapadá do koncepce rebela Upraveno 27. listopadu 2010 uživatelem Roman I.
tombed Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2010 (upraveno) Děkuji za nadšené ohlasy, je rozhodnuto. Nechám to tam jasně, punk's not dead! Upraveno 27. listopadu 2010 uživatelem tombed
Návštěvník milosklikar Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2010 Děkuji za nadšené ohlasy, je rozhodnuto. Nechám to tam ale nezapomeň ho taky někdy vyndat...i když blimbající vypadne sám...
Návštěvník Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2010 ale nezapomeň ho taky někdy vyndat...i když blimbající vypadne sám... tomu taky radši nerozumím
Návštěvník milosklikar Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2010 (upraveno) tomu taky radši nerozumím někdy ti povím, jak to funguje Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. listopadu 2010 uživatelem milosklikar
Chumpus Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2010 (upraveno) ... Upraveno 30. března 2011 uživatelem Chumpus
pete Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2010 Nebo tohle. A ty s tím černým "pouzdrem" působí tak trošku víc rebelsky...proti těm nablískaným. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pete Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2010 Tak jsem je viděl na tom řemeni na živo. A není to taková hrůza. Naopak. Takže kombinace "krvavej" řemen a tunak jsou v pohodě, to jen Roman blbě fotí
Návštěvník Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2010 (upraveno) Tak jsem je viděl na tom řemeni na živo. A není to taková hrůza. Naopak. Takže kombinace "krvavej" řemen a tunak jsou v pohodě, to jen Roman blbě fotí nelísej se, Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. listopadu 2010 uživatelem Roman I.
pete Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2010 nelísej se, Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Vole
Návštěvník Kamil Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2010 On ten Roman je na první pohled takovej divnej chasník. Jenže veškerá moje další zkušenost s ním potvrdila, že je celkem rozumnej a příjemnej a divnej není. Zase ale když teď vidím, na co oblékl krásný TunaCan, přece asi divnej bude. Nevím, dlouho jsem ho neviděl, nestalo se mu něco? Nespadla na něj římsa, nepokousala ho liška, nevožral se někde nějak moc, nemá poruchu defekace? Ach jak mě souží a trýzní Zácpa svou hroznou přízní V břiše nosím tvrdej kámen V měchýři mě pálí plamen Střeva hnijou mi mám dojem Nebo se spekou tím hnojem Plyny vycházej mi ústy Někdy taky roztok hustý Ach jak mě souží a trýzní Zácpa svou hroznou přízní Egon Bondy
Návštěvník Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2010 (upraveno) Jediný, co ti k tomu můžu říct Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. listopadu 2010 uživatelem Roman I.
Návštěvník milosklikar Odesláno 28. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2010 jojo, nesundal... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
pete Odesláno 28. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2010 On ten Roman je na první pohled takovej divnej chasník. Jenže veškerá moje další zkušenost s ním potvrdila, že je celkem rozumnej a příjemnej a divnej není. Zase ale když teď vidím, na co oblékl krásný TunaCan, přece asi divnej bude. Nevím, dlouho jsem ho neviděl, nestalo se mu něco? Nespadla na něj římsa, nepokousala ho liška, nevožral se někde nějak moc, nemá poruchu defekace? Ach jak mě souží a trýzní Zácpa svou hroznou přízní V břiše nosím tvrdej kámen V měchýři mě pálí plamen Střeva hnijou mi mám dojem Nebo se spekou tím hnojem Plyny vycházej mi ústy Někdy taky roztok hustý Ach jak mě souží a trýzní Zácpa svou hroznou přízní Egon Bondy On jak soutěží o otce roku, tak mu to leze na mozek...potřebuje chodit víc do společnosti... Musíš přijet a něco vymyslet.
tombed Odesláno 28. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2010 V takové dobré společnosti inkvizitorů se odsuzuje jedna radost, doufám, že už jsi ho sundal Romane
Návštěvník Odesláno 28. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2010 V takové dobré společnosti inkvizitorů se odsuzuje jedna radost, doufám, že už jsi ho sundal Romane Nesundal voňavko, a řekni, kdy pojedeš do Prahy, dáme kafe a budeš si přitom muset krejt ksift, protože mám pocit, že mě ten krvavej řemen na ultimátních porápkách dělá takovým drsnějším
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se