Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jestli to Romanovi blimbá, tak na to gumu nenavlíkne, ani kdyby se po.... :lol2: :lol2: :lol2:

Promiň Romane, ale tohle jsem prostě musel :)

Tomu nerozumím? :unsure: Když tam ten řemen blimbá, jak ně něj ještě natáhnu gumu? To jako, že bych tam měl blimbající řemen i gumu? To by nešlo, jsou tam jen dvě ďoury na stěžejky...
  • Odpovědi 106
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník milosklikar
Odesláno

Mně se ekluje už jen "zaschlá krev" jestle z tuňáka nebo z něčeho jinýho je mi fuk. Ta kombinace fakt nee. Ale Tuna je gut!

Odesláno

Tomu nerozumím? :unsure: Když tam ten řemen blimbá, jak ně něj ještě natáhnu gumu? To jako, že bych tam měl blimbající řemen i gumu? To by nešlo, jsou tam jen dvě ďoury na stěžejky...

Ale rozumíš :)

Dosela se těším až tu tvou novou konzervu uvidím...

Řemen si tam nech, budeš to nosit ty. Takže i když mě se to nelíbí, tak tobě by to mělo být fuk.

Odesláno (upraveno)

Mně se ekluje už jen "zaschlá krev" jestle z tuňáka nebo z něčeho jinýho je mi fuk. Ta kombinace fakt nee. Ale Tuna je gut!

Děkuji za nadšené ohlasy, je rozhodnuto. Nechám to tam :)

edit:sakra, Pete nasadil smířlivý tón, to se mi nelíbí a nezapadá do koncepce rebela

Upraveno uživatelem Roman I.
Návštěvník milosklikar
Odesláno

Děkuji za nadšené ohlasy, je rozhodnuto. Nechám to tam :)

ale nezapomeň ho taky někdy vyndat...i když blimbající vypadne sám...
Odesláno

ale nezapomeň ho taky někdy vyndat...i když blimbající vypadne sám...

tomu taky radši nerozumím
Návštěvník milosklikar
Odesláno (upraveno)

tomu taky radši nerozumím

někdy ti povím, jak to funguje

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem milosklikar
Odesláno

Tak jsem je viděl na tom řemeni na živo. A není to taková hrůza. Naopak. Takže kombinace "krvavej" řemen a tunak jsou v pohodě, to jen Roman blbě fotí :)

Odesláno (upraveno)

Tak jsem je viděl na tom řemeni na živo. A není to taková hrůza. Naopak. Takže kombinace "krvavej" řemen a tunak jsou v pohodě, to jen Roman blbě fotí :)

nelísej se, :D

Upraveno uživatelem Roman I.
Návštěvník Kamil
Odesláno

On ten Roman je na první pohled takovej divnej chasník. Jenže veškerá moje další zkušenost s ním potvrdila, že je celkem rozumnej a příjemnej a divnej není. Zase ale když teď vidím, na co oblékl krásný TunaCan, přece asi divnej bude. Nevím, dlouho jsem ho neviděl, nestalo se mu něco? Nespadla na něj římsa, nepokousala ho liška, nevožral se někde nějak moc, nemá poruchu defekace?

Ach jak mě souží a trýzní

Zácpa svou hroznou přízní

V břiše nosím tvrdej kámen

V měchýři mě pálí plamen

Střeva hnijou mi mám dojem

Nebo se spekou tím hnojem

Plyny vycházej mi ústy

Někdy taky roztok hustý

Egon Bondy

Odesláno

On ten Roman je na první pohled takovej divnej chasník. Jenže veškerá moje další zkušenost s ním potvrdila, že je celkem rozumnej a příjemnej a divnej není. Zase ale když teď vidím, na co oblékl krásný TunaCan, přece asi divnej bude. Nevím, dlouho jsem ho neviděl, nestalo se mu něco? Nespadla na něj římsa, nepokousala ho liška, nevožral se někde nějak moc, nemá poruchu defekace?

V břiše nosím tvrdej kámen

V měchýři mě pálí plamen

Střeva hnijou mi mám dojem

Nebo se spekou tím hnojem

Plyny vycházej mi ústy

Někdy taky roztok hustý

Egon Bondy

On jak soutěží o otce roku, tak mu to leze na mozek...potřebuje chodit víc do společnosti... Musíš přijet a něco vymyslet.
Odesláno

V takové dobré společnosti inkvizitorů se odsuzuje jedna radost, doufám, že už jsi ho sundal Romane :D

Nesundal voňavko, a řekni, kdy pojedeš do Prahy, dáme kafe a budeš si přitom muset krejt ksift, protože mám pocit, že mě ten krvavej řemen na ultimátních porápkách dělá takovým drsnějším :boxing:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...