Jump to content

omega speedmaster professional ???

Recommended Posts

Posted (edited)

Pani,

toto mi nejak nesedi...Nie su to automaty, ale z prednej casti tak vyzeraju....Co to je zac ?

http://cgi.ebay.co.uk/Omega-Speedmaster-Pr...=item1e5b88d331

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Edited by Chinasky
Posted (edited)

Proč by zepředu měly vypadat jako automaty?

Kalibr je venus ne?

Na první pohled korunka je nějaká tlustá...

Podle mě to smrdí. Od kdy bylo v můnvočích něco jinýho než lemania? IMHO nesmysl.

edit: ten odkrytej kalibr jen má odvést pozornost (je to barevný, mechanický) od fejku

edit2: chtěl jsem říct "typ venus", tedy nejspíš čínskej klon

Edited by bandicoot
Posted (edited)

myslim ze ked to porovnas s tymto, tak je jasne vidiet ze "carka" na 3te a 9tej hodine je nejaka kratsia a celkovo mi to skor pripomina speedy automaty, takze to bude asi cele nejaky ošuk.

Edited by Chinasky
Posted
myslim ze ked to porovnas s tymto, tak je jasne vidiet ze "carka" na 3te a 9tej hodine je nejaka kratsia a celkovo mi to skor pripomina speedy automaty, takze to bude asi cele nejaky ošuk.

to je 100% cinsky fejk....

Posted
to je 100% cinsky fejk....

ma zmysel hodit na ebay, ze to je fejk ?

Posted
ma zmysel hodit na ebay, ze to je fejk ?

Muzes to nahlasit, aspon se nekdo nenachyta...

BTW ja koupil originalni moonwatche za 950 liber a ten fejk je za 1000 - to je hnus velebnosti

Posted
Muzes to nahlasit, aspon se nekdo nenachyta...

BTW ja koupil originalni moonwatche za 950 liber a ten fejk je za 1000 - to je hnus velebnosti

keby som vedel kam to poslat :-)...nenasiel som v tom mnozstve otazok ktore pripadaju do uvahy, ani jednu o tomto :-(.

Posted
keby som vedel kam to poslat :-)...nenasiel som v tom mnozstve otazok ktore pripadaju do uvahy, ani jednu o tomto :-(.

vpravo pod "Other item info" je Report item

Posted
vpravo pod "Other item info" je Report item

Diki, poslal som, uvidime.