tombed Posted May 1, 2010 Report Posted May 1, 2010 Tak jsem si pořídil dvouplášťové kapesní hodinky s kotvovým strojem, na plotně značený "Revue C.T", mikroregulace chodu, průměr hodinek 49 mm, šachovnicový kovový číselník s nápisem "Juvelia Moravská Ostrava" což byl ten hlavní důvod, kdyby někdo z OV a okolí věděl něco bližššího o Juvelii byl bych rád. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
bandicoot Posted May 1, 2010 Report Posted May 1, 2010 I ty patriote... zajímavej podklad cifru. Čísla jsou plastický?
tombed Posted May 1, 2010 Author Report Posted May 1, 2010 I ty patriote... zajímavej podklad cifru. Čísla jsou plastický? jj, a představ si, kupoval jsem na aukru, už mi psal vnuk majitele z ciziny ( dle jména byli předkové asi němečtí židi), jestli bych mu je neprodal... zvažuju, mě se líbí, jdou přesně, ale morálně má nárok na ně více on, já su jen z tej Ostravy... ale asi zůstanou sobecky doma.
bandicoot Posted May 1, 2010 Report Posted May 1, 2010 Vnuk majitele značky nebo vnuk majitele těchto hodinek? Slušný... To mi připomíná akci, jak můj spolužák jel do německa s mercedesem piánem za nějakejma starejma lidma jim ukázat, jak je jejich bývalá kára po třiceti letech v kondici. Pán byl první majitel a při schůzce plakal "ach mein benz...". A pepoušovi děkoval, že se o auto stará. Touhle akcí u mě spolužák tenkrát dost stoupnul...
tombed Posted May 1, 2010 Author Report Posted May 1, 2010 vnuk majitele... předpoládám, že Juvelia bylo hodinářství, možná i klenotnictví, a pan majitel se nechal udělat sérii kapesních hodinek s potiskem názvu firmy... na netu není nic, a prarodiče co pamatujou první republiku už bohužel nežijou...
Guest Kamil Posted May 1, 2010 Report Posted May 1, 2010 vnuk majitele... předpoládám, že Juvelia bylo hodinářství, možná i klenotnictví, a pan majitel se nechal udělat sérii kapesních hodinek s potiskem názvu firmy... na netu není nic, a prarodiče co pamatujou první republiku už bohužel nežijou... Já bych mu je nechal.
tombed Posted May 1, 2010 Author Report Posted May 1, 2010 Já bych mu je nechal. asi jo, proto jsem teď vydražil kapesní zenithy, až dojdou tak se s ním asi domluvím...
tombed Posted May 1, 2010 Author Report Posted May 1, 2010 byl by to hezkej příběh ale budu chtít, ať mi napíše víc co to byl za obchod, kde stál a tak...
bandicoot Posted May 1, 2010 Report Posted May 1, 2010 To je jasný, aby ten příběh byl dostatečně naplněnej, musíš vědět co nejvíc: co byli zač, kam odešli atd.
Recommended Posts