Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
Kdyby jste víc četli tak tady nemusíte předvádet to komické číslo :bangin:

nechápu co je na tom komického... leda to že si tu píšu pro sebe. Každý ale přece nějak začínal a odpovědi na svoje otázky jsem na foru nenašel. Tyhle hodinky tu ještě nejsou.

Upraveno uživatelem huskye
Odesláno

Na tvých otázkách nic ale drGAGA EXELUJE viz.Pěkně. Ty Citizeny jsou velmi zajímavý. Ale nic Ti k tomu neřeknu,to mne dostalo a pak to pokračuje :D

Odesláno
nechápu co je na tom komického... leda to že si tu píšu pro sebe. Každý ale přece nějak začínal a odpovědi na svoje otázky jsem na foru nenašel. Tyhle hodinky tu ještě nejsou.

Jedny takové mám taky je to opravdu šrot neztrácej s nimi čas a peníze,pokud k nim nemáš nějakou citovou vazbu.

post-6171-1274095113.jpg

post-6171-1274095143.jpg

Odesláno

ty už neřešim, vyzkoušel jsem si na nich broušení a leštění a tak posloužili alespoň jako učební nástroj. Teď řešim ty citizeny, líbí se mi tak bych je rád nějak opravil :-)

Odesláno

tak jsem je obrousil co to šlo,moc to nešlo a nastříkal sprejem na kov, černým, ale lehko se to sloupalo. Tak teď zkusím modelářskou barvu. Kdyby měl někdo lepší nápad, sem s ním :)

Odesláno

tak žádná barva co by dobře držela a taky se dobře nanášela asi není... ta na modely je ještě horší jak sprej. Tak jsem to chtěl vybrousit do stříbrna, ale ta černá je tam nějaká kvalitní, že nejde ani smirkem dolu, nechápu jak se mohla na některých místech ošoupat sama...

• Po letech...
Odesláno

Ať nezakládám nové téma,tak to šoupnu sem.

Koupil jsem si tyhle starší Citizeny http://markhitcom.mysinablog.com/index.php?op=ViewArticle&articleId=2306032 (pouze ilustrativní) a luneta se na nich točí samovolně,čili vůbec nijak nedrží a prostě se protáčí samovolně na všechny strany.Moje otázka je?Je to náročná (drahá) oprava?

A druhý problém,korunka je jakási rozvyklaná a jak kdyby na křivo a nejde domáčknout až k pouzdru,prostě nějaká taky pokažená,ale nastavit čas jaksi jde,ale o voděodolnosti asi nemůže být řeč,že?Taktéž asi ta korunka,má vliv na voděodolnost,když tam samovolně na volno lítá?

Popřípadě jaká je oprava té korunky?jestli může být jen něco vyzkočené,nebo co s tím zhruba,ať nemusím hned za hodinářem,tak jen zhruba,jestli jsou to drahé opravy?Předpokládám,že lunetu to bude chtít novou a tu nikde nemůžu najít...

A tady chci malou pomoc,protože nejsem dobrý angličtinář,ale dle toho,co jsem si já přeložil,tak o těchto závadách není v popisu vůbec řeč.Může mi to nějaký dobrý angličtinář prosím přeložit?

Tohle je vše,co u inzerátu bylo psáno:Here we have a Citizen Promaster Quartz Watch with a sratched glass otherwise in good condition and good working order.

Dle mého překladu,by mělo být vše,až na poškrábané sklo v pořádku.

Odesláno

Smažte někdo tyhle dva moje poslední příspěvky. Já si blbec nevšimnul, že to téma má ještě jednu stránku... Sorry :hang: :suicide_anim:

Odesláno

může mi někdo aspoň prosím poradit jak ty citizeny otevřít? Zkoušel jsem to klasicky odklopit, ale buď to je festovně zadělané nebo šroubovací. Když tam jsou vyražené ty perforace na dýnku, znamená to že je to šroubovací a neobejdu se tedy bez nějakého spešl klíče? Díky...

Zkus dlouhé kleště případně je na konci zpiluješ na žádaný tvar ,pěkně kolmo a zaber,nebo se zastav u hodináře a otvírákem to má hned.

Odesláno

Určitě to chce otvírák jinak si můžeš poškrábat víčko .Jirka

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...