verta Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Odesláno 3. května 2010 Dávám do placu opravdu krásný kousek od Citizen CITIZEN Eco-Drive Elegance FB1140-51D dlouho jsem hledala pěkné hodinky do vody a tohle byla opravdu super trefa, jen vzhledem k mému dnešnímu vkusu netikaj a jsou trošku malé .. cca 34mm
Josef01 Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Odesláno 3. května 2010 Hezký já myslím, že 34mm jsou pro malou ruku akorát, ještě si dovedu představit 38mm se širší lunetou, víc asi ne.
gandalf Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Odesláno 3. května 2010 Hezký já myslím, že 34mm jsou pro malou ruku akorát, ještě si dovedu představit 38mm se širší lunetou, víc asi ne. Pěkný, nedávno jsem podobné /bicolor/ kupoval pro kamarádovu manželku. Měly úspěch. Ale pár mm navíc by neškodilo. "Sfouknul" jsem to za 140 dolarů, kamarád je viděl v Plzni skoro za 16.000.
verta Odesláno 3. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. května 2010 využito watchshopuk.com, u nás je to bezbřehá drzost nabízet je za takovou cenu
gandalf Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Odesláno 3. května 2010 Já je vydražil od timeparadise. Holt kšeft je kšeft.
Boudy Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Odesláno 3. května 2010 Ja koupil ty bicolory pro zenu taky v Singapuru. jen upresnim, ze modely v CR za cca 15000,- jsou se safirem, tyto "pouze" mineral, ale za cca 11000,- mi safir nejak nevoni ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se