Přejít na obsah

Zajímavosti ze světa hodinek s korunkou

skalis

Doporučené příspěvky

před 18 hodinami, tikzot napsal:

Maj to pod palcem, spekulace potvrzeny a to se ještě spekuluje o ch24, což je víceméně evidentní…  

asi to nechápu, co je prosímtě evidentní na tom, že by rolex chtěl koupit ch24?

u bucherera, jak jsem četl, šlo spíše o znouzecnost, o zachování tradiční švýcarské hodinkové firmy bez dědice ve švýcarských rukách...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 16 minutami, jenik77 napsal:

asi to nechápu, co je prosímtě evidentní na tom, že by rolex chtěl koupit ch24?

u bucherera, jak jsem četl, šlo spíše o znouzecnost, o zachování tradiční švýcarské hodinkové firmy bez dědice ve švýcarských rukách...

👍

Odkaz ke komentáři

Skor bude zaujímavé sledovať reakcie ostatných hodinkárskych značiek ktoré Bucherer predával. To si budeme mocť aj povedať že “kupil som si breitle od rolexu :D” každopádne Bucherer má naprieč svetom tuším okolo 100 prevádzok. To či má rlx v pláne odkupovať aj ostatných AD ukáže len čas ale osobne si myslím že sa jedná o zachovanie dlhoročnej švajčiarskej tradície z čias keď Ernst Bucherer and Hans Wilsdorf boli priatelia. Bucherer už nemá pokrvných potomkov a rlx zrejme nechcel aby celá firma dostala “do nesprávnych rúk” 

Odkaz ke komentáři

Taky diky, super clanek. Je fajn, kdyz se takove veci deji nekomu, kdo je schopen si chybku najit, odfotit a navic i odkomunikovat takovym clankem. Do jake miry to dela se zamerem zvednout PR hodinek pro pripadny prodej radsi nepremyslim...🙂

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
Před hodinou, patprom napsal:

Z toho nejspolehlivějšího. Prodejce v Carollinu, když jsem si je zkoušel. Sdělil, že se jedná o první Rlx s oboustranným. Takže tak emoji6.png

Přesunu debatu o antireflexu 224270 z vlákna "Jaké Rolex máte právě na ruce" do tohoto vlákna, kam se dle mého více hodí. Našel jsem zajímavý článek zde: Rolex Anti-Reflective Coating - Complete Guide - Millenary Watches kde tvrdí, že lze poznat dle typu korunky na sklíčku, zda se jedná o AR vnitřní, vnější nebo oboustranný, viz obrázek:

AR_Rolex.png

Čili pokud je zde někdo z členů ,kterým se již poštěstilo nové 40mm Expy získat, ochoten vzít lupu a provést šetření, můžeme se přesvědčit.

Upraveno uživatelem kdojinej
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...