Mirek Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2012 Nechutná limitka A už si je můžeš i koupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stopa99 Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2012 Ak niekoho zaujima porovnanie vlozky lunety pre 16610LV z roku 2004 a 2010... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 Tohle je naprostá nádhera. Kdyby to nestálo milion (můj tip), tak mám pro sebe tip na definitivní.Koukněte někdo do svých chytrých knih od Mondaniho a povězte, co znamená rudý klikyhák? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 Allah Akbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 ....jo jo vypadá to dobře,akorát tam číňani opálili sponu z AP Offshore Diver :-) Konečně v prodeji Rubber B DeepSea Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2012 .. co znamená rudý klikyhák? Qaboos bin Saeed, jméno ománskýho sultána. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2012 Ty to umíš přečíst a nebo jsi to někde vygooglil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2012 Archiv KGB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 2. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2012 Zajímavý článek s pěknýma fotkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2012 Zajímavý web nejen o DSSD http://www.deepseaunderthepolenews.com/event.asp Jestli už to tu bylo, tak sorry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2012 to david.: tak tam su na zrazoch ine kusky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2012 Nevím už, kde jsem to našel. Prohrabávám fotky, pěkná a ucelená sbírka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2012 Qaboos bin Saeed, jméno ománskýho sultána. Diky Viktore, krouzil jsem kolem. Nasel jsem pouze Omanske "limitky" se zkrizenymi meci nebo dykami, ale tohle nikde. Zase jsem o neco rolex znalosti bohatsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2012 Diky Viktore, krouzil jsem kolem. Nasel jsem pouze Omanske "limitky" se zkrizenymi meci nebo dykami, ale tohle nikde. Zase jsem o neco rolex znalosti bohatsi. Ve stejný "ománský" sérii se dělaly jak modely se jménem sultána tak i modely s Khanjarskou dýkou na dvou zkřížených mečích Série z let 1972/1973 měla údajně cca 100 kusů, všechny měly na dýnku název arabskýho AD Asprey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2012 Ve stejný "ománský" sérii se dělaly jak modely se jménem sultána tak i modely s Khanjarskou dýkou na dvou zkřížených mečích Já teda vintážní Rolády moc nerad a už vůbec jim nerozumím, ale ty nápisy na dýnku jsou snad horší než Ruhla samodomododělávka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny111 Odesláno 5. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2012 Ten nápis je skutočne hnusný, ako toto mohli vôbec pustiť von ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 15. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2012 (upraveno) Pro všechny fandy těchto legend přikládám materiály ke studiu. Daytona Part 1 Daytona Part 2 Daytona Part 3 (Newman Dials) *koukám, že jsem to dal do poměrně nešťastného vlákna, kdyžtak ať to MOD, prosím, někam vhodněji přemístí. Děkuju Upraveno 15. června 2012 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 19. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2012 Nechci ať to tady zapadne v tomhle nešťastném vlákně, poprosil bych o přesunutí do zajímavostí o Rlx. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 19. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2012 kam? pošli odkaz pls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 19. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2012 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/29040-zajimavosti-ze-sveta-hodinek-s-korunkou/page__st__280 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se