Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak vam sem dam porovnanie novych SUB TT a DSSD aby ste mali predstavu o velkosti ;)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

ale DSSD rulezzz ;)

• Odpovědi 92
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

mam taky tusak ze tie co maju rolex ring tu korunku nemaju aspon ja ju tam nevidim ani na gmt2c ani na dssd ani na Sub tt ale mozno som slepy ako patron ;)

Odesláno
a je tam alespon videt na vnitrni strane krouzku vyr.cislo?

ja jsem korunku na gmtIIc nasel..

hej na rolex ring je seriove cislo hodiniek. No aj som to na GMT2c nevidel ale mozno zalezi aj na serii alebo som slepy ;)

Odesláno
Tak jedine ta slepota potom ;)

Já jí na Milgaussech hledal celý večer, už jsem chytal nerva, naštěstí jí objevila moje přítelkyně, jinak bych snad neusnul :)

Odesláno
DS jsou dost zajimave az krasne..

Maji DS taky ve skle vyleptanou korunku rolex?

mam taky tusak ze tie co maju rolex ring tu korunku nemaju aspon ja ju tam nevidim ani na gmt2c ani na dssd ani na Sub tt ale mozno som slepy ako patron ;)

Jak jiz zaznelo od Cybera je tam viz. Vojtuv odkaz.

zdroj / source SPACE-DWELLER

Odesláno
Dobrá dvojice... V tomto porovnání se mi víc líbí SDDS :smile_anim:

Rozhodně nevypadají jako přeskáče. Ano, jsou lehce masivnější, ale pokud nebudeš mít zrovna na ruce oboje, tak to tak vidět nebude. Zatím si pořád myslím, že pasují i k obleku.

Na obranu subů musím ale říct, že tyhle vyobrazené (alespoň u mě) degraduje ten bicolor.

Odesláno

Slíbil jsem, že to dneska vyfotím, tak tady to je. Na kvalitu fotky nekoukejte, bylo to za minutu hotový. Dvě srovnávací. Jedna z boku na ruce , DSSD a SUB LV, a druha tlouštka pouzdra od nejtlustšího po nejhubenější. DSSD, GMT IIC, SUB LV, GMT II . Doufám že to bude stačit pro nerozhodnuté. Rozhodně DSSD jsou veký, ale ne zase jako IWC BP. Takže nositelné jsou :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...