zdr Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 Tak vam sem dam porovnanie novych SUB TT a DSSD aby ste mali predstavu o velkosti Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ale DSSD rulezzz Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
volfda Odesláno 4. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 4. května 2010 Dobrá dvojice... V tomto porovnání se mi víc líbí SDDS
kulix Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 DS jsou dost zajimave az krasne.. Maji DS taky ve skle vyleptanou korunku rolex?
zdr Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 mam taky tusak ze tie co maju rolex ring tu korunku nemaju aspon ja ju tam nevidim ani na gmt2c ani na dssd ani na Sub tt ale mozno som slepy ako patron
kulix Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 a je tam alespon videt na vnitrni strane krouzku vyr.cislo? ja jsem korunku na gmtIIc nasel..
tombed Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 paráda, zase budu mít noční poluci , díky za foto.
zdr Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 a je tam alespon videt na vnitrni strane krouzku vyr.cislo? ja jsem korunku na gmtIIc nasel.. hej na rolex ring je seriove cislo hodiniek. No aj som to na GMT2c nevidel ale mozno zalezi aj na serii alebo som slepy
kulix Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 gmtIIc by uz to mely mit vsechny, jinak fake nebo slepota:)
vojt Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 DS jsou dost zajimave az krasne.. Maji DS taky ve skle vyleptanou korunku rolex? Korunka tam je, ze současných modelů není jen na Milgaussech se zeleným sklem. Myslím, že není leptaná, ale vypálená laserem. Tady ještě k DEEPSEA specifikace (kdysi to někam už dával Cyber) a nějaké fotky. http://rolexforums.com/showthread.php?t=37035
Cyber Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 Je na DSSD, tam se blbě hledá, na nových SUB je taky, a na GMTc je nejlépe viditelná ( díky nejtenčímu sklu ).
volfda Odesláno 4. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 4. května 2010 Tak jedine ta slepota potom Já jí na Milgaussech hledal celý večer, už jsem chytal nerva, naštěstí jí objevila moje přítelkyně, jinak bych snad neusnul
Cyber Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 Korunka tam je, ze současných modelů není jen na Milgaussech se zeleným sklem. Myslím, že není leptaná, ale vypálená laserem. Tady ještě k DEEPSEA specifikace (kdysi to někam už dával Cyber) a nějaké fotky. http://rolexforums.com/showthread.php?t=37035 Leptaná a rozplizlá je na fejcích
grakij Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 DS jsou dost zajimave az krasne.. Maji DS taky ve skle vyleptanou korunku rolex? mam taky tusak ze tie co maju rolex ring tu korunku nemaju aspon ja ju tam nevidim ani na gmt2c ani na dssd ani na Sub tt ale mozno som slepy ako patron Jak jiz zaznelo od Cybera je tam viz. Vojtuv odkaz. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. zdroj / source SPACE-DWELLER
kulix Odesláno 5. května 2010 Nahlásit Odesláno 5. května 2010 no jo, ale to je fotka predchoziho modelu jen SD..
SOZ Odesláno 5. května 2010 Nahlásit Odesláno 5. května 2010 Dobrá dvojice... V tomto porovnání se mi víc líbí SDDS Rozhodně nevypadají jako přeskáče. Ano, jsou lehce masivnější, ale pokud nebudeš mít zrovna na ruce oboje, tak to tak vidět nebude. Zatím si pořád myslím, že pasují i k obleku. Na obranu subů musím ale říct, že tyhle vyobrazené (alespoň u mě) degraduje ten bicolor.
Cyber Odesláno 5. května 2010 Nahlásit Odesláno 5. května 2010 Slíbil jsem, že to dneska vyfotím, tak tady to je. Na kvalitu fotky nekoukejte, bylo to za minutu hotový. Dvě srovnávací. Jedna z boku na ruce , DSSD a SUB LV, a druha tlouštka pouzdra od nejtlustšího po nejhubenější. DSSD, GMT IIC, SUB LV, GMT II . Doufám že to bude stačit pro nerozhodnuté. Rozhodně DSSD jsou veký, ale ne zase jako IWC BP. Takže nositelné jsou
PhoeniX Odesláno 5. května 2010 Nahlásit Odesláno 5. května 2010 Do budoucna to vidím jasně. Koupě NĚČEHO od firmy s korunkou je zcela nevyhnutelná.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se