tombed Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Odesláno 3. května 2010 Díky že už to nemusím fotit... pořád jsme je neviděli z boku, takže děkujeme, když si vzpomeneš
vojt Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Odesláno 3. května 2010 Pro DEEPSEAchtivé pár fotek z rolexforums.com od člena Bumin Khan - doufám, že se nebude zlobit. Vpravdě vyjímečné hodinky v každém ohledu. Mně zatím dělá radost jejich předchůdce 16600. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
volfda Odesláno 3. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. května 2010 Jsou opravdu nádherné... Musím je nějam zajít omrknout v reálu, najdu je někde v ČR, nebo to mam nechat na další cestu do Paříže?
rorda Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Odesláno 3. května 2010 Pěkně jsou, což o to, ale jako sportovní hodinky ... Další důkaz, že takovéto sportovní hodinky prostě k obleku nepasují ...
volfda Odesláno 3. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. května 2010 Pěkně jsou, což o to, ale jako sportovní hodinky ... Další důkaz, že takovéto sportovní hodinky prostě k obleku nepasují ... Tak tento vzhled sklouben s touto velikostí bych k obleku asi opravdu nezvolil, ale jejich předchůdce, či klasický submariner mi u obleku nijak nevadí. Já zastávám názor, že není třeba mít klasické oblekovky, ani se mi žádné nelíbí, ale je pravda, že tyto jsou už moc... Ale třeba Zrenith Defy mi u obleku nijak nevadí. Je to na individuálním pohledu a na příležitosti.
gas Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 tohle bych s mojí ručičkou neunosil bez ohledu na pohodlí, zamiloval jsem se do 40mm
skalis Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 tohle bych s mojí ručičkou neunosil bez ohledu na pohodlí, zamiloval jsem se do 40mm Jo jo, to je idealni velikost. Hodinky nejsou maly a zaroven si zachovavaji pohodlnost pri noseni.
Skalamander Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 Pro DEEPSEAchtivé pár fotek z rolexforums.com od člena Bumin Khan - doufám, že se nebude zlobit. Vpravdě vyjímečné hodinky v každém ohledu. Mně zatím dělá radost jejich předchůdce 16600. To je konečně pěkná pěstěná ručka!
Cyber Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 (upraveno) Jo jo, to je idealni velikost. Hodinky nejsou maly a zaroven si zachovavaji pohodlnost pri noseni. Ideální velikost neexistuje. Jako nejsou ideální boty. Jiný jsou boty na jachtu, jiný jsou na brusle, na lyže, ke smokingu, na běh, na hory, na doma, na pláž. Stejný je to s velikostí a typem hodinek. Nezáleží jen na velikosti ruky ( i když tohle kriterium je asi nejdůležitější ), ale i na způsobu nošení. DSSD jsou EXTREM SPORTOVNÍ hodinky. Brát si je k obleku, je asi jako jít na ples v přezkáčích. 40 - 42 mm je pro průměrně velké ruce asi optimální. Cokoli nad, je pro PRUMERNOU ruku EXTREM, ale to neznamená, že nenositelné. Léta jsem byl milovník oversize, až poslední dva roky, po vyzkoušení mnoha desítek hodinek různých značek, stylů, tvarů, a velikostí, jsem došel k tomu, že mám průmernou ruku, a tudíž 40 - 42 mm je pro mě dostatečné. DSSD mám jako třešničku na dortu, která se vymyká, a kterou miluji i přes to, že je kapku větší. Holt když jí miluješ, není co řešit...... BTW, zkoušel jsem i Explorery I, ale 36mm mi připadalo na moji ruku málo. Ale třeba je to jen o zvyku. Věřím tomu, že nebude mnoho majitelů Explorerů I, kteří by je pravidelně střídali s IWC BP. Prostě každý máme nějaký rozsah. Třeba 47mm na mojí ruce vypadá jako když nesu na zápěstí pánev Upraveno 4. května 2010 uživatelem Cyber
skalis Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 Ideální velikost neexistuje. ... Muj predchozi post ber s nadsazkou, roli samozrejme hraje osobni posuzovani poplatne obvodu meho zapesti. Ale souhlasim s tim, ze 40-42 mm je na prumerne ruce univerzalni velikost. A stejne take se da nosit i oversized kousek (napr. Panerai nebo ty SDDS nebo pilotky). A kdyz ji milujes, neni co resit... jasna vec, proto ted skoro porad taham ty 34 mm .
Jarett Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 Ideální velikost neexistuje. pravda předsedo ... každému soudruhovi dle jeho gusta
gas Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 já jsem přesvědčen, po letech nákupů a prodejů jsem našel SVOJI ideální velikost, je to 40-42mm, našel jsem metr a pořádně "zaměřil" zápěstí, tedy místo, kde mosím hodinky (před kloubem) je to horší než jsem myslel, spíše těch 16 cm
volfda Odesláno 4. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 4. května 2010 (upraveno) Já plně souhlasím s Cyberem, nedovedu si představit hodinky typu Panerai o velikosti 36mm, ale zase Submariner 46mm. To přirovnání k obuvi bylo přesné. Další souhlas s optimem 40-42mm. Začal jsem na 42mm, pak šel na 46mm a nepřijde mi nijak divné mít na ruce rolády 40mm, naopak, sednou jak přibité Vím ale, že osobně bych neměl problém jít na 47mm, ale nešel bych pod 40, to by na mě bylo málo... SDDS jsou osobitost sama a sakra funkční hodinky, neumím si představit obrněný transporter o velikosti Smarta A komu to nesedne, existuje Submariner, teď se jen rozhodnout Upraveno 4. května 2010 uživatelem volfda
tombed Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 Ideální velikost neexistuje. Jako nejsou ideální boty. Jiný jsou boty na jachtu, jiný jsou na brusle, na lyže, ke smokingu, na běh, na hory, na doma, na pláž. Stejný je to s velikostí a typem hodinek. Nezáleží jen na velikosti ruky ( i když tohle kriterium je asi nejdůležitější ), ale i na způsobu nošení. DSSD jsou EXTREM SPORTOVNÍ hodinky. Brát si je k obleku, je asi jako jít na ples v přezkáčích. 40 - 42 mm je pro průměrně velké ruce asi optimální. Cokoli nad, je pro PRUMERNOU ruku EXTREM, ale to neznamená, že nenositelné. Léta jsem byl milovník oversize, až poslední dva roky, po vyzkoušení mnoha desítek hodinek různých značek, stylů, tvarů, a velikostí, jsem došel k tomu, že mám průmernou ruku, a tudíž 40 - 42 mm je pro mě dostatečné. DSSD mám jako třešničku na dortu, která se vymyká, a kterou miluji i přes to, že je kapku větší. Holt když jí miluješ, není co řešit...... BTW, zkoušel jsem i Explorery I, ale 36mm mi připadalo na moji ruku málo. Ale třeba je to jen o zvyku. Věřím tomu, že nebude mnoho majitelů Explorerů I, kteří by je pravidelně střídali s IWC BP. Prostě každý máme nějaký rozsah. Třeba 47mm na mojí ruce vypadá jako když nesu na zápěstí pánev hele ples v přezkáčích přežiješ, ale partnerka bude mít doživotní platfus takže cíl č. 1 suby, SDDS jako třešničku na dortu dá li bůh, zdraví a Jyrka. Díky Vojte za fotky a už se těším na Cyberovu pěstenou ruku modela )
SOZ Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 hele ples v přezkáčích přežiješ, ale partnerka bude mít doživotní platfus takže cíl č. 1 suby, SDDS jako třešničku na dortu dá li bůh, zdraví a Jyrka. Díky Vojte za fotky a už se těším na Cyberovu pěstenou ruku modela ) Věř tomu, že Jyrka teda určitě nedá .
SOZ Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 DSSD jsou EXTREM SPORTOVNÍ hodinky. Brát si je k obleku, je asi jako jít na ples v přezkáčích. Skutečně? Aspoň soudě podle těch fotek výše se mi to zas tak nepřijatelné nezdá. Ostatně design je relativně blízky subům. V reálu jsem ale tuto kombinaci (bohužel) ještě nevidě. Na druhou stranu, kdybych viděl fotku někoho na plese v přeskáčích, tak to by mě určitě trklo.
Cyber Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 Skutečně? Aspoň soudě podle těch fotek výše se mi to zas tak nepřijatelné nezdá. Ostatně design je relativně blízky subům. V reálu jsem ale tuto kombinaci (bohužel) ještě nevidě. Na druhou stranu, kdybych viděl fotku někoho na plese v přeskáčích, tak to by mě určitě trklo. Zkusím je zítra cvaknout dohromady...jak Suby, tak DSSD, rozdíl to fakt je. Veliký !
Dantechno Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 Zkusím je zítra cvaknout dohromady...jak Suby, tak DSSD, rozdíl to fakt je. Veliký ! No konecne
Kaja Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 Honem honem uz se tresu, me prijdou z tech fotek na ruce jako kdyz maji 46mm
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se