gulf Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Odesláno 3. května 2010 Nestihl jsem dát hodinky do příspěvku ,, Od Ježíška ''. Tak je dám sem. Měl jsem to štěstí, stát se majitelem IWC Big Pilot a zároveň je společně porovnat se Zenith Defy, které se také u mě objevily. Musím říct, že IWC mě naprosto dostaly. Po zkušenostech s TH a Panerai jsem překvapen jak moc působí IWC dokonale / jedná se o můj názor /. Naprostá jasná čitelnost při rychlém pohledu na hodinky. U Zenith Defy je to o dost horší. Perfektní svítivost / Defy nic moc /.Nejdříve mě překvapilo, že u IWC jsou nasvíceny jen pozice 12/3/6/9. Ale při rychlém pohledu v noci, kolik je hodin - perfektní. Nechápu jak jsem tak dlouho mohl žít bez centrální vteřinovky. IWC mají jednu chybu. Pokud se to dá tak nazvat. Nesundavám je skoro vůbec / mimo spaní /. Takže jsou se mnou na motorce, jezdí se mnou se sekačkou. Jen při sekání dříví jsem je sundal, ale chybělo málo. Další hodinky zatím odpočívají a asi dlouho budou. Je to peklo. Nepouštím se do žádných technických věcí. Jen oboje hodinky mají cca stejnou odchylku, která je 2-3 vteřiny za den. Co se týká velikosti. Tak, vždy když jsem viděl IWC za výlohou, zdály se obrovské.Po dvou dnech jsem měl pocit, že jinou velikost nemůžu mít. Defy na nošení nejsou taky špatné. Jen mě překvapilo, že mě na nich pár věcí vadí. Jinak považuji Zenith za skvělou značku. Časem konečně dodám ještě pár fotek těch El Primero. Protože nejsem žádný spisovatel tak končím. / fotky jsou amatérské - tak prosím takto k nim přistupovat / Přeji Všem hezký večer
bandicoot Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Odesláno 3. května 2010 Co dodat? Byť oboje jsou to monstrhodinky svého druhu, jak kombo je to fakt drsný, přesto působí sourodě a smysluplně. Super.
volfda Odesláno 3. května 2010 Nahlásit Odesláno 3. května 2010 BP nemají chybu, to jsou opravdu dokonalé hodinky Jinak moc hezká rodinka, gratuluji ti...
Rim Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 kibi napsal: fakt krasa, gratuluju! Opravdu, moc pěkné oboje, blahopřeji.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se