farářskej Odesláno 1. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2009 Radimk napsal: Šupléryho přístroj mi ukázal 30mm (+-moje oko) Jak řekl. Pravítkyho přístroj tvrdí totéž: 30 mm bez korunky
Dantechno Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Odesláno 11. června 2009 Tak bych měl být dalším majitelem těchto oranžových držáků ...... Dnes jsem je vyhrál v aukci na úkor jednoho místního člena ( tímto se ti omlouvám ricousi ) Až dorazí dám vědět dojmy. Viděl jsem černé i oranžové na karlovarském srazu a řekl jsem si že, až se naskytne výhodná koupě, vzal bych je. Každopádně jsou to druhé hodinky během tohoto týdne, což je pro můj napnutý rozpočet velká rána .... Ale co ...
Dantechno Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Odesláno 11. června 2009 kibi napsal: gratuluju Díky, ......ty abys nepřihodil polínko do nedočkavého ohně
bohush Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Odesláno 12. června 2009 (upraveno) Dantechno napsal: Dnes jsem je vyhrál v aukci na úkor jednoho místního člena ( tímto se ti omlouvám ricousi ) Sledoval jsem tuto aukci do posledních vteřin a byl zvědavý zda se to Ricousovi podaří... Jo to jsou ty aukce Upraveno 12. června 2009 uživatelem bohush
Varadero Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Odesláno 12. června 2009 kibi napsal: ja...? Mooc pekna fotka
Dantechno Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Odesláno 12. června 2009 (upraveno) Leclerc napsal: Jen doplním vlákno o fotky Monster na oranžovým silikonu: moc příjemně se nosí... výborný na údržbu... odstín oranžového silikonu skvěle pasuje k ciferníku... Neví někdo kde a za kolik sehnat tento oranžový silikon ( str. 11 ) ? Díky Upraveno 12. června 2009 uživatelem Dantechno
ricous Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Odesláno 12. června 2009 Dantechno napsal: Tak bych měl být dalším majitelem těchto oranžových držáků ...... Dnes jsem je vyhrál v aukci na úkor jednoho místního člena ( tímto se ti omlouvám ricousi ) V pohodě - já nedávno prodal své černé s tím, že koupím Steinhart Triton. Jenže jejich dodávka se trochu opozdí a tak jsem chtěl mít aspoň ty oranžády. Ale nic se neděje, já už to nějak vydržím Každopádně gratuluju k parádním hodinkám za slušnou cenu!
Dantechno Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Odesláno 12. června 2009 kibi napsal: dekuju! a jsem moc rad, ze se nezlobis, ze ti je nechci zpatky prodat... Kibi nemas nějakou fotku na kůži ? Vim že je to divné - diversky na kůži ale .... Moc se mi líbí ten oranž silikon a nejspíš si ho pořídím , jen čekám jestli se někdo ozve kde ho sehnat... ricous napsal: V pohodě - já nedávno prodal své černé s tím, že koupím Steinhart Triton. Jenže jejich dodávka se trochu opozdí a tak jsem chtěl mít aspoň ty oranžády. Ale nic se neděje, já už to nějak vydržím Každopádně gratuluju k parádním hodinkám za slušnou cenu! Tritony vypadaj také pěkně ( trochu nad můj prozatímní limit ) ,rád bych je viděl naživo .... Ale spokojím se s pár fotkama až je budeš mít
grakij Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Odesláno 12. června 2009 Dantechno napsal: Neví někdo kde a za kolik sehnat tento oranžový silikon ( str. 11 ) ? Díky jednomu clenovi fora jsem kupoval na eBay tento a myslim ze je spokojen
stando Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Odesláno 12. června 2009 Dantechno napsal: Neví někdo kde a za kolik sehnat tento oranžový silikon ( str. 11 ) ? Díky ...Mne ho zohnal Baker...uplna spokojenost,ako aj z remenom ,tak aj z Bakerom
Dantechno Odesláno 14. června 2009 Nahlásit Odesláno 14. června 2009 stando napsal: ...Mne ho zohnal Baker...uplna spokojenost,ako aj z remenom ,tak aj z Bakerom Neomrzel tě třeba už ? Nebo někoho jiného. Kubson už ho na shopu nemá a nechci zase otravovat Bakera....
flagolo Odesláno 14. června 2009 Nahlásit Odesláno 14. června 2009 Dantechno napsal: Neomrzel tě třeba už ? Nebo někoho jiného. Kubson už ho na shopu nemá a nechci zase otravovat Bakera.... Objednával jsem před nějakou dobou jeden z www.21jewels.com A použil jenom jednou. Prohledám ráno šuplík a najdu-li daruji.
Dantechno Odesláno 14. června 2009 Nahlásit Odesláno 14. června 2009 flagolo napsal: Objednával jsem před nějakou dobou jeden z www.21jewels.com A použil jenom jednou. Prohledám ráno šuplík a najdu-li daruji. Dej vědět, odměna v podobě pár piv při předání např. v Panoptiku tě nemine.....
flagolo Odesláno 15. června 2009 Nahlásit Odesláno 15. června 2009 Rádce našel, pošli SZ s adresou a sličná slečna asistentka Ti to pošle poštou. Na pivo moc nejsem a než bychom se někde dohnali, budeš mít už i při nepříliš frenetické snaze našich pošt dávno otestováno co Monstrům víc sluší...
Dantechno Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Odesláno 16. června 2009 Male OT: Myslim ze tohle jsou jedine prave seiko monster ( az ted jsem si vsiml co mi visi v praci pod stropem )
Vladimír P. Odesláno 17. června 2009 Nahlásit Odesláno 17. června 2009 to grakij: jednomu clenovi fora jsem kupoval na eBay tento a myslim ze je spokojen JO, jo, ten člen jsem já a musím opravdu uznat, že jsem s tím oranžovým silikonem velmi spokojen... A ještě jednou děkuji za nákup a trpělivost.
grakij Odesláno 17. června 2009 Nahlásit Odesláno 17. června 2009 @Vladimir ja vim kdo to byl neni zac, kdy bude nejaka fotka Zajimalo by me jak vypadaji na tom cernem "carbon" s podlozkou
Dantechno Odesláno 18. června 2009 Nahlásit Odesláno 18. června 2009 Tak konečně mam oranžády doma. Teď na ně poputuje oranžový silikon model Flagolo 2009.... Jediné co mi malinko vadí je , že logo Seiko je natištěné a né plastické... ale to je maličkost
Vladimír P. Odesláno 18. června 2009 Nahlásit Odesláno 18. června 2009 Na přání uveřejňuji Monstra na kůži ala carbor. Umělecké zpracování není jako na foto od kibiho, ale pro představu snad postačí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se