Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsících...
Odesláno

Tak bych měl být dalším majitelem těchto oranžových držáků ......

Dnes jsem je vyhrál v aukci na úkor jednoho místního člena ( tímto se ti omlouvám ricousi ;) )

Až dorazí dám vědět dojmy.

Viděl jsem černé i oranžové na karlovarském srazu a řekl jsem si že, až se naskytne výhodná koupě, vzal bych je. Každopádně jsou to druhé hodinky během tohoto týdne, což je pro můj napnutý rozpočet velká rána .... Ale co ... :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)
  Dantechno napsal:
Dnes jsem je vyhrál v aukci na úkor jednoho místního člena ( tímto se ti omlouvám ricousi ;) )

Sledoval jsem tuto aukci do posledních vteřin a byl zvědavý zda se to Ricousovi podaří... Jo to jsou ty aukce

Upraveno uživatelem bohush
Odesláno (upraveno)
  Leclerc napsal:
Jen doplním vlákno o fotky Monster na oranžovým silikonu:

moc příjemně se nosí... výborný na údržbu... odstín oranžového silikonu skvěle pasuje k ciferníku... :speak_cool:

Neví někdo kde a za kolik sehnat tento oranžový silikon ( str. 11 ) ? Díky

Upraveno uživatelem Dantechno
Odesláno
  Dantechno napsal:
Tak bych měl být dalším majitelem těchto oranžových držáků ......

V pohodě - já nedávno prodal své černé s tím, že koupím Steinhart Triton. Jenže jejich dodávka se trochu opozdí a tak jsem chtěl mít aspoň ty oranžády. Ale nic se neděje, já už to nějak vydržím B) Každopádně gratuluju k parádním hodinkám za slušnou cenu!

Odesláno
  kibi napsal:
dekuju! :) a jsem moc rad, ze se nezlobis, ze ti je nechci zpatky prodat... :D

Kibi nemas nějakou fotku na kůži ? Vim že je to divné - diversky na kůži ale ....

Moc se mi líbí ten oranž silikon a nejspíš si ho pořídím , jen čekám jestli se někdo ozve kde ho sehnat...

ricous napsal:
V pohodě - já nedávno prodal své černé s tím, že koupím Steinhart Triton. Jenže jejich dodávka se trochu opozdí a tak jsem chtěl mít aspoň ty oranžády. Ale nic se neděje, já už to nějak vydržím B) Každopádně gratuluju k parádním hodinkám za slušnou cenu!

Tritony vypadaj také pěkně ( trochu nad můj prozatímní limit ) ,rád bych je viděl naživo .... Ale spokojím se s pár fotkama až je budeš mít :thumbsup_anim:

Odesláno
  Dantechno napsal:
Neví někdo kde a za kolik sehnat tento oranžový silikon ( str. 11 ) ? Díky

...Mne ho zohnal Baker...uplna spokojenost,ako aj z remenom ,tak aj z Bakerom :thumbsup_anim:

Odesláno
  stando napsal:
...Mne ho zohnal Baker...uplna spokojenost,ako aj z remenom ,tak aj z Bakerom :thumbsup_anim:

Neomrzel tě třeba už ? :cool02: Nebo někoho jiného. Kubson už ho na shopu nemá a nechci zase otravovat Bakera....

Odesláno
  Dantechno napsal:
Neomrzel tě třeba už ? :cool02: Nebo někoho jiného. Kubson už ho na shopu nemá a nechci zase otravovat Bakera....

Objednával jsem před nějakou dobou jeden z www.21jewels.com A použil jenom jednou. Prohledám ráno šuplík a najdu-li daruji.

Odesláno
  flagolo napsal:
Objednával jsem před nějakou dobou jeden z www.21jewels.com A použil jenom jednou. Prohledám ráno šuplík a najdu-li daruji.

:thumbsup_anim: Dej vědět, odměna v podobě pár piv při předání např. v Panoptiku tě nemine..... :cheers:

Odesláno

Rádce našel, pošli SZ s adresou a sličná slečna asistentka Ti to pošle poštou. Na pivo moc nejsem a než bychom se někde dohnali, budeš mít už i při nepříliš frenetické snaze našich pošt dávno otestováno co Monstrům víc sluší...

Odesláno

to grakij: jednomu clenovi fora jsem kupoval na eBay tento a myslim ze je spokojen

JO, jo, ten člen jsem já a musím opravdu uznat, že jsem s tím oranžovým silikonem velmi spokojen... A ještě jednou děkuji za nákup a trpělivost.

Odesláno

Tak konečně mam oranžády doma. Teď na ně poputuje oranžový silikon model Flagolo 2009....

Jediné co mi malinko vadí je , že logo Seiko je natištěné a né plastické... ale to je maličkost :thumbsup_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...