Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  fotokraken napsal:
Jo ještě jsem zapomněl kolega má tady monstra a jemu to tak moc nepruží, luneta mu jde otáčet opoznání ztuha. Já otočím lunetou až nepříjemně lehce, vůle mezi lunetou a pouzdrem jsou větší.

Mě luneta nepruží vůbec. Dolehá až na pouzdro a tuhost je pořád stejně velká. Když nemám namazáno, tak s ní nepohnu :D

Mno tohle by mi na monstrech vadilo a asi bych to zkoušel pořešit... :wallbash:

Odesláno

Někde tady na foru jsem četl o schopném hodináři, tuším z nickem mechano, su asi trotl, ale nikde jsem ho nenašel, nemáte na něj kontakt? Tuším, že Kibimu opravoval dokonce čas a snad by toto byl schopen odstranit. Co myslíte, jaké máte zkušenosti vy, kdenajít někoho kdo by můj problém kvalifikovaně vyřešil.

Jsem ze Zlína.

Dík.

Odesláno
  fotokraken napsal:
Někde tady na foru jsem četl o schopném hodináři, tuším z nickem mechano, su asi trotl, ale nikde jsem ho nenašel, nemáte na něj kontakt? Tuším, že Kibimu opravoval dokonce čas a snad by toto byl schopen odstranit. Co myslíte, jaké máte zkušenosti vy, kdenajít někoho kdo by můj problém kvalifikovaně vyřešil.

Jsem ze Zlína.

Dík.

Tak mu napiš SZ. Tady je jeho profil http://forum.chronomag.cz/index.php?showuser=343

A pozdravuj tam v Gottwaldově :thumbsup_anim:

• po 4 týdnech...
Odesláno

Kdyz uz tu resite ruzne modifikace "Monster" tak se chci zeptat na tyto:Seiko SKZ245K1.Jsou to monstra???Co rikate na ten plastovy obal pouzdra?Barevne se mi to dost libi,ale nemam tuseni kolik muze vydrzet plast!U toho modelu s cernou lunetou se mi velice libi ten tah!

post-9231-1256507526.jpg

post-9231-1256507561.jpg

Odesláno
  gold1 napsal:
Kdyz uz tu resite ruzne modifikace "Monster" tak se chci zeptat na tyto:Seiko SKZ245K1.Jsou to monstra???Co rikate na ten plastovy obal pouzdra?Barevne se mi to dost libi,ale nemam tuseni kolik muze vydrzet plast!U toho modelu s cernou lunetou se mi velice libi ten tah!

Však víme, že Seiko se nebojí kombinovat :-)

Kalibr stejnej, vodotěsnost stejná, ciferník na spodním obrázku stejný.

Ostatní ne... :)

čistokrevný monstra to na první pohled nejsou, to vidíš sám :)

Ten plast určitě nebude marnej, ale já radši kov....

Jestli se ti líbí víc jak monstra, jdi do nich..u Seiko neprohloupíš... jestli pochybuješ, raději jdi přímo do monster.

Odesláno

Zdravíčko, s příchodem chladnějšího počasí bylo nutné vyndat ze skříně drtiče mrazu(dlouhý rukáv).A s tím si solární Mudmany moc neví rady:-)Takže jsem sáhl po oranžových monstrech.Jsou parádní, ale chci se optat jakou máte fintu na seřízení času když nejde zastavit vteřinovka.

Odesláno

Ty druhy v prispevku od gold1 bych , pokud se nepletu , tipoval na skladacku. Jsou to Seiko petky s cifrem z monster. A libi se mi to mnohem vic. Pokud to je takhle origo od Seika , poprosim o odkaz. Diky

Odesláno
  kibi napsal:
vterinovka se da zastavit lehkym a opatrnym pohybem rucek proti obvyklemu smeru... :)

Jo to mi šlo když jsem je vybalil a už asi ztraceli dech.Ale jakmile jsem je nainstaloval na ruku a pohejbal tak už to nejde.Nu což ono těch par vteřin asi stejně nemá smysl když nějaka odchylka tam bude vždycky asi.

Návštěvník YPO
Odesláno
  kibi napsal:
u hodne natazenych to jde hur... doporucuji poranu... :)

a nebo se na to vykaslat... :D

já sem tam provrtal malou dírku těsně za 12 a strkal sem tam párátko - dělám to i u vodoměru a plynoměru - elektroměr už máme bohužel digitální

Odesláno
  gold1 napsal:
Na te druhe fotce s tou stribrnou lunetou jsou Seiko SKZ245K1 a maji je treba zde: http://cgi.ebay.com/NEW-SEIKO-FRANKENSTEIN...=item562f96dac8

Mimochodem tohodle modelu s tim plastem kolem pouzdra je i vic variant--napriklad i se zlutym cifernikem,kterej je snad jeste vic kriklavej nez Orange monstra.

jo ale píšou tam, že ciferník byl vyměněn kvalifikovaným hodinářem

ONE OF SEIKO VERY BEST One of a kind. "FRANKENSTEIN MONSTER", watch dial has been replaced by a qualified watchmaker.

BRAND NEW & 100% GENUINE

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Pardon, vloudila se chybička :(  .

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno
  Adam99 napsal:
Včera jsem googlil něco úplně jiného a tohle na mě vyskočilo, zkus zadat Monster Prince ;)

Hledal jsem, hledal. Limitka 1666 kusů. No tak si asi nechám zajít chuť.

Odesláno

ach jo, nahlodanej jsem byl od libereckýho (jabloneckýho) srazu, pročetl jsem všechna vlákna o monstrech, a holt jsem si je objednal, né teda oranžády, páč na takovýhle výstřednosti moc nejsem, ale pěkně black na tahu.. prachy odešly do singapuru a děj se vůle... :smoke:

Odesláno
  Horhe napsal:
ach jo, nahlodanej jsem byl od libereckýho (jabloneckýho) srazu, pročetl jsem všechna vlákna o monstrech, a holt jsem si je objednal, né teda oranžády, páč na takovýhle výstřednosti moc nejsem, ale pěkně black na tahu.. prachy odešly do singapuru a děj se vůle... :smoke:

Myslím, že nebudeš litovat, Jirko :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...