rafficek Odesláno 5. prosince 2005 Autor Nahlásit Odesláno 5. prosince 2005 To já bych taky dražil, jenže jak už jsem říkal, Vánoce ze mě vytáhnou každou korunu a přítelkyni nebo matce s největší pravděpodobností MONSTRA nekoupim
Viktor Odesláno 5. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2005 flax napsal: Vypada to ze se vejdu do 115$ vcetne dopravy, coz se mi zda velice dobre. Na kovovým tahu nebo na "gumě"? S kovovým tahem jsem dnes viděl jedny jít za 112 USD + 15 USD doprava do ČR, což se mi taky zdá dobrý. Orange Monster rulez!
flax Odesláno 5. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2005 S kovovym samozrejme, gumu bych synovi urcite nekoupil, protoze ja sam jsem v detstvi zacinal s gumovymi digitalkami z cerne burzy u Ostravice a moc dobre si pamatuju jak takovy "tah" v parnych dnech smrdel
saboter Odesláno 5. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2005 Hmm, Seiko Monster s kovovým ťahom. Aby nemal syn po čase jednu ruku dlhšiu ako druhú .
Tazatel Odesláno 18. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2005 Často se o těchto zajímavých hodinkách Seiko Orange MONSTER píše, že jsou pěkně těžké. Kolik vlastně přesně váží s kovovým tahem?
saboter Odesláno 21. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2005 Pár pekných fotiek: http://people.timezone.com/pauld/tzpics/se...k_om_walk1.html Otvaránie Monster: http://forums.timezone.com/index.php?t=tre...o=1584985&rid=0
Viktor Odesláno 21. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2005 S kovovým tahem váží okolo 170 g.
Tazatel Odesláno 21. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2005 to saboter+Viktor: Díky za info !!
saboter Odesláno 28. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2005 Custom "Pieskované" Monster: http://www.pmwf.com/cgi-bin/SalesForum/web...ames;read=18231 Vyzeraju dosť dobre.
31682 Odesláno 28. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2005 Moc hezké, jak se mi v leštěné verzi nelíbí, tak tahle povrchová úprava mě opravdu vzala! Jsou to úplně jiné hodinky. Myslím, že jako Black Monster, budou ještě hezčí.
saboter Odesláno 28. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2005 31682 napsal: Moc hezké, jak se mi v leštěné verzi nelíbí, tak tahle povrchová úprava mě opravdu vzala! Jsou to úplně jiné hodinky. Myslím, že jako Black Monster, budou ještě hezčí. Tiež si myslím ....
saboter Odesláno 12. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2006 Veľmi podrobná recenzia v angličtine: http://www.thepurists.com/watch/features/8...7s26/index.html
flax Odesláno 12. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2006 Mne uz konecne take dorazily 2ks black a orange monster ze Singapore. Jedny jsem daroval synovi a druhe, cerne jsem si nechal pro sebe. Za ty penize co mne staly, cca. 2.800 jedny jsou to neuveritelne kvalitni hodinky, byl jsem uplne zarazeny jak jsem otevrel obalku a poprve je uvidel na vlastni oci. Mam je jiz cca. tyden na ruce, jsou neskutecne presne cca. 4 sec. dopredu za 24 hodin. Maji prijemnou velikost i vahu a ta luminescence je proste paradni. Puvodne jsem je chtel jako takove hodinky do lesa a "pod auto", ale to by mi jich bylo lito, protoze jsou vazne moc hezke. Trosicku mne zamrzela absence hack mechanismu a nemoznost rucniho natahu spolu s kapku nizssi frekvenci proti ETA strojku, ale za ty penize je to proste "must have" produkt kazdeho fandy do hodinek.
saboter Odesláno 12. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2006 ...ech, ani nehovor až ma tak svrbí konto .... len čakám ešte čo sa zjavi na kroniu resp. ako sa vyvinie akcia Codea II.
flax Odesláno 12. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2006 No ja si ted na Kroniu koupil hodinky Archimede Arcadia v cerne barve, jsou proste kouzelne, zrovna dneska mi od Chronomaga dorazily. Na ruce vypadaji proste neprehlednutelne a kazdemu komu jsem dnes ukazovel se libi...
saboter Odesláno 12. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2006 Postni nejaké foto na ruke ked môžeš.
31682 Odesláno 12. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2006 flax: A ta Seika už máš v saboterem zmíněném pískovaném provedení? Jestli ano, tak na sobě roztrhnu své roucho a posypu si hlavu popelem! Za tu cenu bych je vzal také a pomohl ti tak snížit náklady za poštovné.
Viktor Odesláno 12. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2006 To pískování si člověk musí nechat udělat u klenotníka, takový se koupit nedají.
Návštěvník Kamil Odesláno 12. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2006 To Viktor: A znáš nějakého, který by to udělal a měl bys nějakou orientační cenu? Kdyby byla akceptovatelná, jdu je na Ebay koupit To flax: Od koho jsi kupoval Seika? Díky.
flax Odesláno 12. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2006 Kamil: Kupoval jsem je na EBay od speedwatches za "Buy It Now" cenu 115? 1ks, ktera se i od toho sameho prodejce hodne lisila. Postovnym za par Euro to dorazilo za cca. necele dva tydny v obalce. Saboter: Fotky se pokusim dnes nejake postnout, udelam na to nove vlakno aby se to lepe vyhledavalo, nebude to ale nic moc, protoze s tim osvetlenim co tady mam a bez denniho svetla to dopadne vzdy bidne.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se