Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ahoj všem. Chtěl bych od Vás slyšet, dají se koupit luxusnější, lepší hodinky v ČR, aby se jednalo o kvalitní originál, nikoliv fake z auker.

Chtěl bych pro někoho hodinky typu: Seiko,Tissot,Hugo Boss,Armani.

Prostě hodinky s hezkým designem ,které normálně nestojí úplně málo peněz.

Jde mě o to, že potřebuji minimální cenu, ale nechci aukro.

Máte někdo zkušenost s :

http://www.hodinky-outlet.cz/

http://www.importhodinek.cz/importhodinek-cz

http://www.hodinky-armani.cz/

Atd....

Nevím, kde ověřit co je to za prodejce už jsem zkoušel i reference na googlu.

Díky za info.

Lukáš

Upraveno uživatelem Lukáš95
Odesláno

Já myslím, že není proč si dělat legraci. Je to jen neznalost a ochota vyhodit několik tisíc za hodinky, které tomu kvalitou neodpovídají. Během několika měsíců jsem vymluvil dvěma kolegům v práci koupi hodinek FESTINA (za 9k) a když už chtěli bateriovky, tak jsem je navrkal do zodiacu a oni si teď chrochtají jak ušetřili a jaké mají hezké hodinky. Takže každý dle svého vkusu...

Odesláno

Před pár měsíci jsem na toto fórum vstoupil s podobnou otázkou. Jestli chceš opravdu ušetřit, tak mám dvě rady:

1. Kup si ty hodinky v nějakém US nebo UK e-shopu. Na Seika a Tissoty mohu doporučit prodejce na E-bay, se kterými mám dobré zkušenosti, pokud máš zájem. Jestli chceš opravdu český obchod, pak běž do jakéhokoli kamenného obchodu a snaž se vyjednat slevu. Většinou ti 10 - 15 % dají. Jinak doporučuji spíše tradiční hodinářské firmy (Seiko, Tissot, Certina) než ty módní srágory, co se za rok okoukají.

2. Jakmile si je koupíš, už nikdy se nevracej na toto fórum. Nebo po pár měsících budeš vlastníkem množství hodinek, které by neunosila ani chobotnice. ;)

Odesláno

Díky na zahr.stránky můžu kouknout, ale mám v tom nedůvěru. Vždy jsem kupoval hodinky v ověř.kamených obchodech. Naposledy v Koscom, ale ceny jsou tam přemrštěné. Proto hledám alternetaivy viz odkazy českých shopů-

Nepotřebuji něco extra, chtěl jsem slušnou kvalitu, design, značku.

Díky

Odesláno
Utíkej, co ti nohy stačí! Nebo si tady z tebe budou nejprve dělat chvíli legraci a pak ti vnutí koupi pilotek, co nosili náckové :D

Tak a teď musím jít čistit klávesnici a monitor od oběda!  :thumbsup_anim:

Ale k tématu:

Právě tím slovním spojením "slušná kvalita" jsi si zavařil. Několik Tebou jmenovaných značek se tváří jako kvalitních a přitom jsou to značky které těží pouze ze jména známého v módním průmyslu. Asi nejlepší řešení bude stanovit si maximální cenový limit kolik za hodinky chceš dát, a také napsat co od nich očekáváš (komplikace, použití) a hodit sem nějaký odkaz na styl hodinek které se Ti líbí. Jistě se zde najde někdo kdo Ti doporučí hodinky které by mohly odpovídat Tvému návrhu a nebo navrhnou lepší variantu.

Návštěvník Matterhorn
Odesláno

Nechci Ti brát iluze, ale značky Hugo Boss a Armani jsou všechno jiné než a teď Tě budu citovat luxusnější, kvalitnější hodinky.

Odesláno

Ahoj, stačí se podívat zde do sekce Prodej, akce a nabídky obchodníků . Teď tam Yvaine prodává Seika, rozumná cena, pěkné hodinky a každý ti tady potvrdí, že i kvalitní.

Nebo se koukni na Chronoshop - http://www.chronoshop.cz/index.php, sám mám z Chronoshopu dvoje hodinky a můžu jedině doporučit. A asi nebudu jediný na tomhle fóru :thumbsup_anim:

Pokud chceš skutečně poradit, tak trochu upřesni co preferuješ - quartz, automat, manuální nátah, kulaté nebo hranaté pouzdro, chronograf, pilotky, společenské .......

A cenu - pak dostaneš spoustu doporučení, budeš mít několik probdělích nocí a skončí to několika hodinkami a závažnou nemocí :suicide_anim:

Odesláno
Díky na zahr.stránky můžu kouknout, ale mám v tom nedůvěru. Vždy jsem kupoval hodinky v ověř.kamených obchodech. Naposledy v Koscom, ale ceny jsou tam přemrštěné. Proto hledám alternetaivy viz odkazy českých shopů-

Nepotřebuji něco extra, chtěl jsem slušnou kvalitu, design, značku.

Díky

Než ty e-shopy z odkazu, tak raději Aukro. Máš tam alespoň nějaký feedback. Jestli chceš lepší ceny než v KOSCOMU, tak skončíš stejně na e-shopech jež vozí hodinky individuálně ze zahraničí. Rozdíl proti Aukru jsou jen vyšší ceny.

Odesláno

Určitě bych se vyhnul různým překupníkům, co vozí hodinky jen na kšeft bůhví odkud. Vytipuj si určitý model a udělej si srovnání cen a možnosti dodání.

Odesláno
Utíkej, co ti nohy stačí! Nebo si tady z tebe budou nejprve dělat chvíli legraci a pak ti vnutí koupi pilotek, co nosili náckové :D

Slušná hláška :thumbsup_anim:

Jednoznačně ebay. Zahraničních prodejců bych se až zas tak nebál. To seiko nezní špatně... .

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...