Návštěvník admira Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Odesláno 6. května 2010 Prikladam nekolik fotek hodinek CAMPANOLA, Citizen group, ktere me zaujaly a pokud bych si nekdy koupil quartzky, tak asi pouze tyto a zadne jine. Cal.9800M, 23 kamenu, rucne skladany, nadherne safirove sklo, precizne zhotoveny cifernik, remen z aligatora apod.
Návštěvník Jan M Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Odesláno 6. května 2010 Konečně pořádný qartzky!!! Jsou krásné. A konečně je průhled na quartz krásný! Hned bych si koupil ty do červena.
Dantechno Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Odesláno 6. května 2010 Konečně pořádný qartzky!!! Jsou krásné. A konečně je průhled na quartz krásný! Hned bych si koupil ty do červena. Az na tu cenu kolem 100k ......
Skalamander Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Odesláno 6. května 2010 Co tak zázračného bych měl vidět v průhledu na quartz?
Návštěvník Jan M Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Odesláno 6. května 2010 Co tak zázračného bych měl vidět v průhledu na quartz? Nic. Ale líbí se mi že zadní stranu pojali zajímavě. Není to jen fádní dýnko. Před sto lety by myslím kde kdo řekl "A co je zázračného na průhledu na strojek?" Je to o vkusu myslím. Prostě se mi to děsně líbí. Az na tu cenu kolem 100k ...... Ale myslím že kupce si to najde (mě bohužel ne).
Návštěvník admira Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Odesláno 6. května 2010 Na Americkych strankach ODKAZ jsou uvedeny i orientacni ceny.
eskimak Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 nadherne, taketo quartzky by mi rozhodne nevadili
NIGHTinGALE Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 Ty s oblohou jsou krásný. Akorát nevím, jestli by nebyl pro Evropu potřeba jinej ciferník.
Návštěvník admira Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 Ty s oblohou jsou krásný. Akorát nevím, jestli by nebyl pro Evropu potřeba jinej ciferník. Delaji se dve varianty, se severni a s jizni hemisferou.
NIGHTinGALE Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 Ty Cosmosign mě fakt dostaly, to je naprostá krása, ten ciferník.
NIGHTinGALE Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 Delaji se dve varianty, se severni a s jizni hemisferou. Díky, máš pravdu, už jsem to našel.
instant Odesláno 17. října 2010 Nahlásit Odesláno 17. října 2010 (upraveno) trochu popicham do mrtvoly, ale nasiel som par peknych fotiek - oko treba obcas potesit: Upraveno 17. října 2010 uživatelem instant
Návštěvník maxipesfik Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Odesláno 11. března 2016 http://campanola.jp/lineup/complication/ah7060-53a.html
Návštěvník maxipesfik Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Odesláno 27. října 2016 http://campanola.jp/lineup/cosmosign.html
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se