Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Včera jsem si je konečně vyzved a mám z nich radost jak malej kluk. V realu vypadaji líp než na fotkách od pána který mi je prodal. Zatím je budu nosit a v pondělí odesílam samotný 68.3.který jsem taky zakoupil do Eltonu.

post-40249-0-80564400-1442037071_thumb.jpg

Návštěvník tolja
Odesláno

Tomu říkám pacient :-)

jó, kdyby to tak bylo všechno, jedny v metle...blbě se to fotí

pamatuju, že popshop pár let nazpátek prodával jedny s číselníkem v hnědé metle

post-953-0-68415500-1442086458_thumb.jpg

post-953-0-87942000-1442086470_thumb.jpg

post-953-0-79903800-1442086473_thumb.jpg

post-953-0-21979200-1442086474_thumb.jpg

post-953-0-61880200-1442086474_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Tak to by mě také zajímalo. Nikdy, dovolim si to slovo podtrhnout NIKDY se mně Prmky sporty nelíbily. Chodim sem tak půl roku, pořídil jsem si jedny a už mám 3x Igeny a 10x dvojky. Fakt to asi neni normální. Těšim se, že se někdy dostanu do fáze Straspola, že Primky přestanu sbírat.

Upraveno uživatelem obraz
Odesláno

Myslim že se mi to stává vcelku nebezpečným to čumění po hodinkách. Celou pracovní dobu trávím na netu,pročítám tady forum,zevluju na aukcích no prostě děs. A pointa? Koukejte denňe 12 hodin na net když říďíte kamion.

Odesláno

mno ono je to i tím že si primky pro sbírání může pořídit každej ... dyť je to přeci tak levné ... začně kusama po 200 na aukru, pak zjistí že chce pěkné stavy .. žádané typy a je to v loji ...

já si řekl dost a že se alespoň zaměřím jenom na 50 ky, ale i tak je to v loji :-d

Odesláno

nejoblibenejsi varianta, tentokrat v australskem podani :)

Já ti dám Australskou! To je terchovsky klobuk, píšťala ze Straznice a ovčí kožešina z Vysočiny!!!

Odesláno

jo, jo, pekne, i pistly jsem si hned vsim - ale hodinky ze jsou vzhuru nohama!

Já ti dám Australskou! To je terchovsky klobuk, píšťala ze Straznice a ovčí kožešina z Vysočiny!!!

Odesláno

jo, jo, pekne, i pistly jsem si hned vsim - ale hodinky ze jsou vzhuru nohama!

Jó taaaak! Ty přišly ke mně od protinožců - teda někde od Blanska a proto musí být foceny jen vzhůru nohama, jinak by neukazovaly přesný čas :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...