mmoobbyy Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 Tak ať jsou tu pěkně pohromadě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 Dnes jsem vzal ven na bobování s malou aktuální stav svých "1",tak o malinko lepší fota! Jak dlouho Ti vydrzi svitit ty renovovane s bezovymi indexy? Mam totiz dilema jestli jit pri renovaci i do noveho cifru a rucek s bezovou nebo zelenou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmoobbyy Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 Ty zelený svítí pár minut, ale to jsem tak nějak čekal Jinak skoro celou noc jsou rozeznatelné indexy, ručky už za chvíli ani omylem. Na druhou stranu ty lesklé ručky chytají i hodně slabé světlo, pokud není absolutní tma, tak čas nějak zjistíš, ale celkově je ta lumi prů.er. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mildafleck Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 Musím přiznat že ten ciferním v černé barvě nevypadá hezky ty hodinky pro mě ztrácí určitej smysl.Co jsem viděl v jiné barevné kombinaci to není tolik znát ale tady je to z prominutím pěst na oko ale nepřidá tomu ani to průhledné dýnko u těch replik co dělá Elton to chápu ale tady mě to nesedí když renovaci tak aby na první pohled nebylo znát že je tam něco jiného to znamená že pokud použiji repliku něčeho musí se to podobat původnímu.Alespoň by jsem dal rozhodně orig.ciferník a to dýnko by jsem si také odpustil.Prostě když to vemu na rovinu radši by jsem si koupil za ty peníze nějaké pěkné původní mě by to takto radost neudělalo.Ale je to jenom můj názor proto to neberte nějak zle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 Naopak me se libi cernej bud se zelenymi nebo bezovymi indexy ty se podobaji vic tem puvodnim, no a tech puvodnich uz se mi seslo nejak vic tak bych radeji celkovy upgrade. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mildafleck Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 (upraveno) Dnes jsem vzal ven na bobování s malou aktuální stav svých "1",tak o malinko lepší fota! Mě se moc líbí tyhle Upraveno 29. ledna 2011 uživatelem mildafleck Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
legacy Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 Super fotky, nafoť i ty původní. Jsou v moc pěkném stavu, škoda se nepochlubit. Ty by byla škoda renovovat tady jsou vedle sebe,ale nové nahradily ty původní,takže ty mě po letech spolehlivé služby opouštějí!:-(vím,nevděk! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
legacy Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 Jak dlouho Ti vydrzi svitit ty renovovane s bezovymi indexy? Mam totiz dilema jestli jit pri renovaci i do noveho cifru a rucek s bezovou nebo zelenou Po nasvícení,ať denním,nebo umělým světlem svítí stejně jasně(mluvím o původním typu béžových a renovovaných béžových,se zelenými nemám zkušenost),snad možná o malinko více ty původní,ale velmi záhy,již po cca 10min.začínají jasně vést ty renovované,po 30min.již ty původní takřka nesvítí,kdežto renovované svítí opravdu až do rána(cca 8-10hod.),tedy v úplné tmě a dostatečně pro odečet času,jinak je již světlo opravdu slabé,ale je!Není to žádná ofigo info,jen vlastní zkušenost!Jako noční hodinky jinak používám gtls trasery,takže to srovnání nesnese samozřejmě.Ale sám za sebe jsem za béžové indexy,ty zelené mi připadají dost nevýrazné a preferuji spíše přiblížení se původnímu vzhledu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
legacy Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 tady jsou vedle sebe,ale nové nahradily ty původní,takže ty mě po letech spolehlivé služby opouštějí!:-(vím,nevděk! Aha,teď jsem si všimnul,že fotka je o stranu dozadu,tak se omlouvám,myslel jsem,že byla v galerii,nechtěl jsem ji dublovat,samzat mi ji nelze(nebo to neumím),příště si dám pozor!Jako omluvu vkládám jinou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 jo, ty jsou opravdu klasicky krásné, tedy, až na tu korunku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mildafleck Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 jo, ty jsou opravdu klasicky krásné, tedy, až na tu korunku... Máš pravdu ale vidíš že ani Elton korunku nevyřeší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 jo, ty jsou opravdu klasicky krásné, tedy, až na tu korunku... Bohužel, tohle tam teď v Eltonu dávají. Taky mám jednu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 (upraveno) Moc hezký Igeny.Ta korunka - no já mám na svých Igenech taky nerezovou,protože ta původní už netěsnila. V Eltonu mi tam daly na přání tu zabranou, protože jsem si to přál.Takže by to mělo být možné- těsnit by měla i na vodu, požadoval jsem zkoušku vodotěsnosti. Upraveno 30. ledna 2011 uživatelem Petr Svetr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 Moc hezký Igeny. Ta korunka - no já mám na svých Igenech taky nerezovou,protože ta původní už netěsnila. V Eltonu mi tam daly na přání tu zabranou, protože jsem si to přál. Takže by to mělo být možné- těsnit by měla i na vodu, požadoval jsem zkoušku vodotěsnosti. super, nádherný řemínek (řemen), prosím o odkaz, kde jsi ho pořídil, je nádherný, něco takového hledám přesně na svoje igeny :-DDD Děkuji.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mildafleck Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 super, nádherný řemínek (řemen), prosím o odkaz, kde jsi ho pořídil, je nádherný, něco takového hledám přesně na svoje igeny :-DDD Děkuji.. Ten řemínek mě moc nesedí je takový masivní a hodinky zanikají jsou to sporty a nejlépe mi k nim sedí ten co má honza.manta na těch červených prodávají ho na Elton ten je moc pěkný.Pokud je nosí někdo do společnosti tak se mi líbí pásek který má Legacy pěkné je to i když je v barvách ciferníku. http://www.prim.cz/novinky.php?act=show&id=187 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 To je fakt, ten řemen je dost silnej a "vojenskej". Já ho mám čistě z funkčních účelů. Už mám trošku ošoupaný pouzdro a nechci ho namáhat potem obzvlášť u paciček kde jsou vsazeny stěžejky. Takhle jsou hodinky připevněny na náramku a mám jistotu že je nikdy neztratím při nošení. To je celá věda . Jinak určitě si dovedu taky představit elegantnější řemeny. Ale co se dá dělat, zub času zde nelítostně zapracoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mildafleck Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 To je fakt, ten řemen je dost silnej a "vojenskej". Já ho mám čistě z funkčních účelů. Už mám trošku ošoupaný pouzdro a nechci ho namáhat potem obzvlášť u paciček kde jsou vsazeny stěžejky. Takhle jsou hodinky připevněny na náramku a mám jistotu že je nikdy neztratím při nošení. To je celá věda . Jinak určitě si dovedu taky představit elegantnější řemeny. Ale co se dá dělat, zub času zde nelítostně zapracoval. Nemyslel jsem to nijak špatně je to každého věc a pokud k tomu máte důvod není problém.Ale jinak ta korunka neni nejhorší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 Vždyť já to taky nechápal špatně Mildo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2011 Tak konecne jsem to dal do kupy ale jeste je co vylepsovat. Rad bych tam videl jeste Elton Sport a letecke. Kibi ze me nebude (je to mobilem) tak sorry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2011 super, nádherný řemínek (řemen), prosím o odkaz, kde jsi ho pořídil, je nádherný, něco takového hledám přesně na svoje igeny :-DDD Děkuji.. Ten řemínek mě moc nesedí je takový masivní a hodinky zanikají jsou to sporty a nejlépe mi k nim sedí ten co má honza.manta na těch červených prodávají ho na Elton ten je moc pěkný.Pokud je nosí někdo do společnosti tak se mi líbí pásek který má Legacy pěkné je to i když je v barvách ciferníku. http://www.prim.cz/novinky.php?act=show&id=187 To je fakt, ten řemen je dost silnej a "vojenskej". Já ho mám čistě z funkčních účelů. Už mám trošku ošoupaný pouzdro a nechci ho namáhat potem obzvlášť u paciček kde jsou vsazeny stěžejky. Takhle jsou hodinky připevněny na náramku a mám jistotu že je nikdy neztratím při nošení. To je celá věda . Jinak určitě si dovedu taky představit elegantnější řemeny. Ale co se dá dělat, zub času zde nelítostně zapracoval. Nemyslel jsem to nijak špatně je to každého věc a pokud k tomu máte důvod není problém.Ale jinak ta korunka neni nejhorší Vždyť já to taky nechápal špatně Mildo Nicméně Cedricovi (a možná i mně) by se přesto takový řemen líbil, jistě by se dalo domluvit i s mistrem Šímou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se